INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLASK WROCLAW - RAPID 1-3

George Copos sare cu banii dacă Rapid se califică în grupe: "Le dau 27.500 de euro. Net!"

Articol de - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 09:25

George Copos e euforic după succesul clar al Rapidului din Polonia şi spune că e gata să le achite jucătorilor primele promise


- Domnule Copos, aţi avut emoţii la 1-0 pentru polonezi?
- N-am avut nici înaintea partidei, nici în timpul ei şi, clar, nu am nici acum. Am jucat bine, cu excepţia greşelii de la gol, am controlat jocul aproape în totalitate. Mă aşteptam să cîştigăm pentru că avem fotbaliştii cu multă experienţă.

- Nu vă pare rău că veţi juca returul la Timişoara şi nu la Bucureşti?
- Fotbalul ar putea fi un ambasador al României dacă autorităţile locale s-ar implica mai mult. Aici, fanii aplaudau după meci, după ce autorităţile centrale le-au făcut un stadion nou şi le-au dat teren să-şi construiască un mall. La noi, şi Rapidul, şi Steaua sînt alungate de pe stadioanele lor. Eu, prin firmele mele, plătesc circa două milioane de euro pe an pe impozite. Rapidul a dat 200.000 de euro taxe la stat, cred că merităm mai mult respect.

- Aveţi banii pregătiţi să le plătiţi jucătorilor prima?
- Da, sînt gata. Să trecem noi de polonezi şi băieţii vor fi recompensaţi. Prima e de 27.500 de euro pentru fiecare jucător. Net! Deci fără ce se va duce la stat.

"Mă bucur mult pentru Vaslui, pentru Steaua şi pentru Dinamo, care se vor califica alături de noi. O să avem patru echipe în grupe, e o performanţă pentru România"
George Copos, patron Rapid

"Mie nu-mi place să vorbesc despre bani, dar să ştiţi că banii aceştia nu sînt doar pentru cele două meciuri cu Slask. De fapt, reprezintă răsplata jucătorilor pentru întreg sezonul trecut"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

"Am avut atitudine şi modestie. Dacă vrem să facem performanţă, aşa trebuie să ne prezentăm la toate partidele. Sîntem pe drumul cel bun"
Dinu Gheorghe, preşedinte Rapid

VIDEO: CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA MECI!

PĂREREA SPECIALISTULUI
"Cel mai bun meci din ultimii ani"
Şeful Şcolii de Antrenori şi fost tehnician al Rapidului, Mircea Rădulescu, a tras concluziile partidei din Polonia: "Răzvan a pregătit meciul foarte bine, echipa s-a prezentat în condiţii excelente. Tranziţia a funcţionat perfect, iar polonezii nu au putut să-i surprindă cu nimic pe ai noştri. Cred că ăsta a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale giuleştenilor din ultimii ani".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (20)
flocirica
flocirica  •  21 August 2011, 11:23

bravo rapid! bravo razvan! nu mai fiti modesti:sunteti calificati deja! o singura nedumerire:27.500 euro sau usd? ca pentru copos in declaratii o data prima e in euro, o data in usd! si dinu vama declara recent ca suma e in usd...asa ca amanunt.

ienasoiu
ienasoiu  •  19 August 2011, 15:40
Postat de octavianus pe 19 August 2011, 13:24

Felicitari pt victorie, putine emotii la debut si ceva ghinion la golul polonezilor, apoi la 1-1 echipa s-a descatusat, felicitari pt atitudine, au fost momente de joc incantatoare, posesie, victoriile aduc victorii, sau asa ar trebui, trebuie sa demonstram ca ceva s-a schimbat, nu avem voie sa nu luam 3 puncte in campionat si apoi sa nu mai aducem inca 3 in coeficientul UEFA cu inca o victorie la Timisoara, asta ar fi normalitatea pt o echipa mare, ne omogenizam, si crestem de la meci la meci.NU VREAU SA VAD BLAZARE SI INFATUARE SI FIGURI DE VEDETE. IN FOND NU AM CASTIGAT NIMIC mare atentie doar noi putem fi dusmanii nostrii sper ca Razvan sa gestioneze bine situatia FORTZA REAL GIULESTI !

La Timişoara Rapidul nu poate aduce decât maxim 1/6 (0,166) puncte. Pentru victorie se dă un punct care se împarte la numărul total de participante EL şi CL.

unmaker
unmaker  •  19 August 2011, 13:36

felicitari rapidului si sper sa avem 4 echipe in EL

Vezi toate comentariile (20)
Comentează