INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB

RAPID VIENA - FCSB. Trei specialiști dau de pământ cu FCSB după repriza rușinoasă de la Viena: ”Echipa e dezlânată, putem asista la o umilință”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 22:22

FCSB a făcut o primă repriză dezastruoasă în Austria, fiind condusă la pauză de Rapid Viena cu 2-0. Trei specialiști din fotbal, Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, foști jucători ai ”roș-albaștrilor”, și Dinu Gheorghe, fostul președinte al Rapidului, au comentat evoluția vicecampioanei.

”Lipsește viteza de joc, construim greu. Nu am văzut o acțiune consistentă. Am văzut o lipsă de consistență în faza ofensivă cu Hajduk care continuă și aici. Scorul putea fi și mai aspru, FCSB și-a pierdut din siguranță. Dică trebuie să ia măsuri la organizarea defensivă. În ritmul ăsta nu mai avem șanse la joc pentru retur. Putem asista la un rezultat umilitor”, a spus  Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport

Acesta a fost completat de Dinu Gheorghe: ”Echipa e dezlânată în centru. Mijlocașii defensivă nu ajută fundașii. Planic s-a dus aiurea complet la goluri. Trebuie să se schimbe ceva neapărat la pauză”. ”Gnohere e foarte static. Nu atacă deloc mingea. E foarte greu să le pui probleme în cazul ăsta”, a adăugat Gabi Balint la TV Digi Sport.

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (8)
1776365605757168
Popescu Alexandru  •  24 August 2018, 09:33
Postat de Yuri Firsov pe 24 August 2018, 07:07

IMI PARE RAU DAR...DICA NU ESTE INCA DE STEAUA!!!!

Asta o stie toata lumea, doar Jiji mai crede altfel!

1776365605757168
Popescu Alexandru  •  24 August 2018, 09:32
Postat de pake_spp pe 23 August 2018, 23:40

Dar de ce nu il lauda nimeni pe Balgradean care se lasa pe genunchi de cate ori trag aia la poarta...poate il invata cineva sa plonjeze! Mare specialist ala care l-a recomandat pe maimutzoiul asta la Steaua, l-au scos pe Vlad din poarta, sa n-ajunga mare si l-au bagat pe plafonatul asta! Nu mai inteleg nimic, ce strategie e asta? Se presupune ca un portar matur trebuie sa aduca siguranta, in timp ce mascota asta nici de copil de mingi nu e bun. Parca as accepta mai usor greseli din partea unui tanar care nu are inca experienta, decat din parte unuia de la care se cere siguranta si nu are de unde sa o dea, ca el atat poate!

Cum poti sa-l compari pe Balgradean(care a facut o singura gafa, dar in rest a aparat foarte bine si da mereu siguranta echipei), cu Vlad care a facut niste greseli de te doare capul?Tu gandesti ce spui, sau vorbesti doar asa ca sa te afli in treaba?

869213933152328
Popescu George  •  24 August 2018, 08:34

ce comenteaza specialistii aia?! singurul specialist e becali..el vede intotdeauna altceva decat specialistii..si jocul ca si rezultatele sunt pe masura priceperii lu' becali dar si alu' dica, alt mare specialist..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează