INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - STUTTGART 1-5

Reghe rămîne fidel sistemului ales: "Nu îmi reproşez tactica!"

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 noiembrie 2012 01:09

Antrenorul Stelei crede că nu a greşit nimic din punct de vedere tactic şi că scorul drastic la care a pierdut echipa sa are ca motiv golurile luate după fazele fixe


- Domnule Reghecampf, vă reproşaţi tactica aleasă?
- Nu-mi reproşez nimic, aşa am ales să joc şi nu cred că a fost o opţiune proastă! Ştiam că sînt foarte buni în benzi, au jucători de forţă, care posedă şi viteză. Nu tactica a fost problema! Totul a pornit de la cele două goluri luate din faze fixe. Cînd iei două goluri aşa, nici nu mai contează în ce sistem joci, nu ai cum să cîştigi.

Click aici pentru rezumatul VIDEO şi FOTO!

- Ce le-aţi reproşat jucătorilor?
- Nimic. Momentan. O să avem timp să şi analizăm, pentru că e clar că s-a greşit. Au fost foarte multe erori şi asta nu este permis cînd vrei să faci performanţă, dar vom remedia totul. Mai grav e că am doi-trei jucători accidentaţi...

"Trebuie să o scoatem la capăt"
- Cum va fi meciul de la Copenhaga?
- Din păcate, vom avea un meci decisiv în Danemarca. Era mult mai bine pentru noi dacă puteam să ne calificăm după acest meci, dar n-a fost să fie. Cu toate acestea, avem zece puncte, păcat că nu am putut să avem mai multe după meciul cu Stuttgart, dar trebuie să o scoatem la capăt acum! Chiar nu avem ce vedea bun la meciul din această seară.

- Patronul a fost la vestiar...
- Da, a fost la vestiar, dar era destul de bine dispus. Nu s-a enervat, a zis că nu e supărat şi că ne vom califica la Copenhaga, lucru cu care sînt şi eu de acord. E important că sîntem ca o familie şi găsim înţelegere şi atunci cînd ne merge mai rău. Trebuie să demonstrăm în meciurile următoare că a fost doar o întîmplare scorul din această seară!

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Superliga
Nu s-a văzut la TV » Haos imediat după Dinamo - Botoșani: ce s-a întâmplat pe „Arcul de Triumf”
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Tenis
Simona Halep la 33 de ani » Cu cine și-a petrecut sportiva ziua de naștere
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție
Handbal
Cu ce se ocupă acum Anita Gorbicz, legenda handbalului din Ungaria » Tocmai a fost confirmată pe poziție

„Nu mă mai uit la meciurile lui. Îi urez succes!” » Antrenorul care l-a descoperit pe Ștefan Târnovanu, mărturie dureroasă, chiar după FCSB - RFS

Gigi Becali, dezlănțuit după victoria FCSB! 3 jucători remarcați: „Nu doar că-i măresc contractul, îi iau și apartament!” + „Miculescu e jucător de luptă, o să joace cu PAOK”


Comentarii (39)
andystar
andystar  •  23 Noiembrie 2012, 19:17

ORICUM SUNTEM PESTE TOT CE POATE DA FOTBALUL ROMANESC LA ORA ASTA ,PLUS CFR(ANU ASTA) CARE M-A SURPRINS PRIN VICTORIA SA SI II FELICIT ! DINAMO SI RAPID NU AU EXISTAT NICIODATA IN CUPELE EUROPENE ,CU MICI EXCEPTII -VEZI RAPID 2006 SFERT ! IN REST SUNT ZERO IAR RAPIDISTII SUNT SI MAI FRUSTRATI PT CA STEAUA I-A SCOS IN 2006 SI II VA BANTUI O VIATA INTREAGA ! IAR CELALALTE ECHIPE CA CFR,OTELUL,UNIREA AU JUCAT ACOLO DOAR DATORITA STELEI CARE AN DE AN FACE PCT !!!!!!!!!!!!!!!

e_scu
e_scu  •  23 Noiembrie 2012, 12:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sa intelegem de aici ca echipa ta are clasa ? ma indoiesc ! Sunteti autorii celor mai mari rusini din istoria europeana a echipelor romanesti : 17 Nentori, KR, Poltava, Elfsborg, Jafo FF Pietrasari. Cum, nu stii cine e Jafo? V`a eliminat din Intertoto, unde jucati cu regularitate la mijlocul anilor `90. Valorilor :)

bazileon
bazileon  •  23 Noiembrie 2012, 11:17

Tactica e buna, beleaua e cu Reghe, care e slabut si cu Steaua, o echipa modesta. Dar cand ai, nu-i asa, "18 puncte in fata lui Dinamo" (obtinute nu conteaza cum) iar massmedia aservita iti canta osanale si patronul tau este Gigi becali, delirul de grandoare este inevitabil. Oameni cu cap au observat de mult ca Steaua, departe de a fi o forta reala in acest campionat, a facut numeroase meciuri slabe, modeste ori partial reusite si a fost serios partinita de arbitraje sau ajutata de greu explicabila placiditate a unor adversari. Plus provrtbialul noroc, a la "gol cu falca". Sa speram ca lucrurile vor reveni la normal dupa aceasta prabusire ce are maretia ei!:)

Vezi toate comentariile (39)
Comentează