INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL - PANDURII, AZI, 20:00, LIVETEXT PE GSP.RO (ÎN TUR 1-1)

Rugăciuni la Zidul Plîngerii » Pandurii mai speră în calificare, apelînd inclusiv la ajutorul Divinităţii pentru meciul de azi cu Hapoel, ora 20

Articol de - Publicat joi, 08 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 07 august 2013 21:05

Într-un oraş care se trezeşte la 6:00 dimineaţa şi în care la aceeaşi oră termometrul bate spre 25 de grade Celsius, Pandurii va încerca diseară să obţină pe stadionul "Bloomfield" calificarea în play-off-ul Europa League.

Gorjenii au ajuns de marţi seară în oraşul pe care multe ţări, inclusiv România, îl consideră drept capitala Israelului, deşi statul evreu a mutat în 1950 capitala la Ierusalim, lucru nerecunoscut însă de ONU, exemplul sugestiv fiind că ambasadele multor state îşi au reşedinţa în Tel Aviv.

Absenţe importante
De la fereastra apartamentului său din hotelul "Marina" se vede Mediterana. De pe mal, probabil că simţi gîndurile adînci ale lui Cristi Pustai. Antrenorul alb-albaştrilor a venit aici nu doar sub apăsarea acelui 1-1 pe care Hapoel l-a obţinut la Cluj săptămîna trecută, ci şi fără 3 jucători. Erico Da Silva, Breeveld şi Lemnaru, accidentaţi, nici n-au făcut deplasarea şi, de parcă toate astea n-ar fi fost de ajuns, Christou a ajuns în Israel cu umărul protejat de un bandaj. E posibil ca disjuncţia căpătată la meciul cu Oţelul să nu-l lase să joace, dar asta urma să se decidă azi noapte, după antrenamentul pe care gorjenii l-au făcut pe stadionul "Bloomfield", arena care va găzdui returul din această seară.

Apropo de "Bloomfield", pe acest stadion de 14.400 de locuri Barcelona a făcut duminică un antrenament demonstrativ în cadrul Turneului Păcii, vizite efectuate în Palestina şi Israel, iar Maccabi Tel Aviv a terminat marţi seară la egalitate, 3-3, cu FC Basel şi a fost eliminată din Champions League. Un meci nebun în care elveţienii, care cîştigaseră în tur cu 1-0, aveau 3-0 în minutul 32, iar în minutul 37 era 2-3, 5 goluri în ceva mai mult de jumătate de oră! Trăgînd cu ochiul la televizor, Marin Condescu a şi spus, jumătate în glumă, jumătate serios, că "să facem şi noi un 3-3 şi mă declar mulţumit". Cine nu s-ar declara...

La un preţ mediu al biletelor de 20 de dolari, se estimează că stadionul nu va fi plin diseară, dar nimeni nu se îndoieşte că cei aproximativ 10.000 - 11.000 de fani vor crea atmosfera care s-o ajute pe Hapoel să obţină calificarea. "La Cluj au avut o posesie undeva la 60 la sută. Trebuie să contracarăm acest joc al lor şi să folosim contraatacul", a afirmat, printre gîndurile sale adînci, Pustai.

Ieri dimineaţă, conducătorii şi ceilalţi oficiali ai Pandurilor au mers la Ierusalim, la Zidul Plîngerii, şi la Bethlehem, la Biserica Nativităţii. Jucătorii şi staff-ul tehnic au rămas în Tel Aviv. Foarte probabil, pe bileţelele aşezate între pietrele Zidului s-au strecurat şi rugăciuni pentru calificare.


Profesorul şi poezia
Cristi Pustai va fi preşedinte de onoare al Festivalului de muzică folk şi poezie "Poarta Sărutului", care va avea loc în acest week-end la Tîrgu-Jiu. Antrenorul oltenilor e recunoscut drept un mare admirator al genului, el delectîndu-şi, şi la Gaz Metan, şi la Pandurii, jucătorii cu melodii ale genului interpretate chiar de el.


"Adversarii au prima şansă la calificare, dar eu simt că returul se va termina 2-2!"
Marin Condescu, preşedinte Pandurii


3,60 e cota oferită de Stanleybet pentru un succes al Pandurilor la Tel Aviv. Favorită e Hapoel, cu o cotă de 1,90 la victorie

581810-caseta-pandurii.jpg

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
Superliga
Gigi Becali a scos azi 900.000 de euro din buzunar: „Am închis-o cu el, gata!”
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul
Superliga
FCSB a luat decizia în cazul lui Târnovanu! Ce se întâmplă cu portarul după gafa din meciul cu Petrolul

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (15)
gilmaion
gilmaion  •  08 August 2013, 23:15
Postat de thumbzilla.. pe 08 August 2013, 12:16

cred ca astra va singura echipa care va ajunge in play-off.pandurii si mai ales petrolul au sanse foarte mici.

mai usor cu comentariile.

liviuco
liviuco  •  08 August 2013, 17:08

Sigur se poate urmari pe HAHASPORT.COM,e si dat in programul lor de azi !!

dumy4
dumy4  •  08 August 2013, 16:58

www.sports-tv.eu

Vezi toate comentariile (15)
Comentează