INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - ŢSKA SOFIA 2-0

Steliştii exultă după victoria cu 2-0, însă spun că urmează un retur incendiar: "La Sofia mergem în infern!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 19 august 2011 15:54

Mihai Stoica atrage atenţia că "entuziasmul dăunează performanţei, iar joia viitoare ne aşteaptă o atmosferă de iad", în timp ce Nicoliţă susţine că "problema calificării am rezolvat-o în proporţie de 60 la sută"


Finalul partidei i-a dezlănţuit pe jucătorii Stelei, care au dat frîu liber bucuriei. Cel care le-a stopat puţin entuziasmul a fost chiar managerul general. Mihai Stoica a apărut calm la întîlnirea cu ziariştii şi chiar a lansat cîteva avertismente.

"O regulă pe care eu o consider foarte stupidă, dar care s-a verificat de multe ori, spune că 2-0 e un scor foarte periculos. M-aş bucura să avem de fiecare dată 2-0. Acum, avem 2-0 la pauză, însă mai ştiu că pentru a ne califica, în retur trebuie să evoluăm peste ceea ce am arătat în această seară. În plus, vă spun eu, la Sofia ne va aştepta un infern, iar entuziasmul pe care îl văd acum la noi în echipă nu mă încîntă deoarece am învăţat în cei 20 de ani de carieră că entuziasmul dăunează grav performanţei", a spus MM.

De aceeaşi părere cu managerul a fost şi Bănel Nicoliţă, cel care a bifat aseară meciul cu numărul 63 în cupele europene pentru Steaua. "Trebuie să rămînem cu picioarele pe pămînt pentru că mai avem un meci de jucat. Am avut şanse multe de gol, e bine că am înscris, dar e şi mai bine că n-am primit gol. Mai avem un meci retur şi cred că la Sofia trebuie să rezolvăm şi cele 40 la sută din procentele care ne lipsesc, din punctul meu de vedere, pentru a ne califica în grupe", a spus Bănel.

CITEŞTE şi...

Zicu, omul ratărilor istorice! Steliştii îi mulţumesc, fanii lui Dinamo nu l-au iertat nici acum

Levy, la prima victorie europeană cu o echipă din România

Unirea n-a murit! Foştii jucători de la Urziceni le-au ajutat pe Steaua şi pe Rapid

Becali, impresionat de jucători: "Costea parcă e ghiulea, pe Iliev l-aş ţine toată viaţa la Steaua!"

George Ogăraru e sigur doar de calificarea Stelei în grupele Europa League

Becali: "Sîntem o echipă mare. Cînd recuperează mingea, Steaua e ucigătoare"

Steaua nu i-a impresionat pe bulgari: "Nu e cu nimic mai specială decît noi"

Presa bulgară sare la gîtul lui Zicu: "Ne-ai îngropat!"

Ion Marin: "Îl felicit pe Gigi Becali pentru felul în care l-a tracasat pe Zicu"

44.000 de locuri e capacitatea stadionului Vasil Levski, cel pe care se va disputa returul dintre ŢSKA Sofia şi Steaua

0 înfrîngeri are Steaua în cele două meciuri disputate la Sofia în întreaga istorie a clubului: 2-0 pentru Steaua în 1997 şi 2-2 la manşa a doua în 2004, ambele meciuri jucate împotriva lui ŢSKA

"Acest joc nu este încă terminat. Mai avem încă două reprize şi mergem la Sofia să fim profesionişti, abia după acel joc putem vorbi de grupele Europa League"
Geraldo Alves, fundaş Steaua

"E un rezultat excelent mai ales fiindcă ne dă un moral bun pentru meciul retur, de peste o săptămînă"
Pablo Brandan, mijlocaş Steaua

"Nu-mi explic cum doar MM a putut să-l vadă pe Tatu şi nici un alt club mare al Europei nu l-a descoperit, deşi evolua de mult timp în Portugalia"
Gigi Becali, patron Steaua

"Jocul Stelei a fost fulminant, devine o echipă extrem de puternică"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF


Fără Martinovici şi Galamaz în retur?
Steaua a cîştigat meciul de aseară, însă ar putea să piardă doi dintre titulari pentru manşa secundă din 25 august, de la Sofia. Martinovici şi Galamaz au ieşit cu accidentări serioase şi riscă să piardă revanşa din capitala Bulgariei. "Avem infirmeria plină, ceea ce nu e deloc bine deoarece ne mai aşteaptă încă un meci pînă la retur", a spus Mihai Stoica. Duminică seara, Steaua va juca la Ploieşti, cu Astra.

În grupe pe National Arena
Cu mari şanse de a merge mai departe, Gigi Becali a anunţat şi care va fi stadionul pe care Steaua va evolua meciurile de pe teren propriu în faza următoare. "Pe National Arena va fi casa Stelei, să vedeţi că o să umplem şi acea arenă", a spus Gigi Becali, completat de Mihai Stoica: "Dacă rezultatele bune vor continua, estimez o medie de 30.000 de spectatori la meciurile de pe teren propriu".

Bulgarii l-au atacat de Gigi
Cei 1.000 de fani bulgari prezenţi la Cluj nu au uitat că sînt înfrăţiţi cu galeria Stelei, cea care-l contestă pe Gigi Becali. Ultraşii lui ŢSKA au afişat un banner în limba română prin care-i cereau patronului stelist să vîndă echipa: "Gigi, ia-ţi banii şi pleacă! Lasă echipa suporterilor!".

Citește și:

Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu
Nationala
Gakpo, starul Olandei, impresionat de 3 fotbaliști români înaintea duelului din „optimile” Euro 2024 + cum vrea să treacă de Rațiu

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (29)
steelgalati
steelgalati  •  19 August 2011, 20:00

Felicitari tuturor echipelor!!!Cu mai multa incredere in sansele lor avem posibilitatea sa mergem cu toate mai departe,BAFTA!!!

saviola2_8
saviola2_8  •  19 August 2011, 14:36
Postat de botizan pe 19 August 2011, 11:11

ce infern ? pai comparati middlesbrough cu afonii astia ? pe Platini cu Viduka ? da Dodel un gol in retur si gata , nici nu tre sa se streseze Steaua doar vrea finala Europa League ...Sa vina Tottenham la interval sa ii nenorocim

a si apropo fanii bulgari sunt mult mai impuslvi si mai fanatici ca cei englezi fanii lui cska sunt renumiti pt atmosfera facuta sa nici nu te gandesti ca nu o sa fie atmosfera mai grea ca la boro aia nu a fost nimic, aia merg ca la teatru mai mult numai ca atunci steaua s-a batut singura sper sa nu se intample si acum la fel desi e greu boro ce-i drept avea echipa mai buna ca tska.Oricum important e ca am luat o optiune serioasa pt calificare si ca n-am luat gol acm avem sanse mari depinde dar de noi.

saviola2_8
saviola2_8  •  19 August 2011, 14:33
Postat de botizan pe 19 August 2011, 11:11

ce infern ? pai comparati middlesbrough cu afonii astia ? pe Platini cu Viduka ? da Dodel un gol in retur si gata , nici nu tre sa se streseze Steaua doar vrea finala Europa League ...Sa vina Tottenham la interval sa ii nenorocim

degeaba te dai in stamba cska e echipa buna, mai ales de la mijloc in sus platini ala e chiar bun ce sut si ce tehnica are mama mama plus delev care chiar daca nu s-a vazut poa sa inscrie oricand si ieri a avut o ocazie mare zicu e si el acolo destul de bun pt nivelul romaniei si al bulgariei si mai au 2 3 jucatori cu experienta, le-au lipsit fundasul central si s-a vzt halilovici ala e un sloven nou venit la club si s-a vazut asta.Sa nu exageram steaua daca elimina pe cska nu elimina pe real madrid insa e o echipa buna la noi in romania s-ar bate la podium cel putin sa nu uitam ca il au si pe moraes care le noi era cam cel mai bun atacant strain.Asta cu descultii sunt aberatii mai e 1 meci

Vezi toate comentariile (29)
Comentează