INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FENERBAHCE - FC VASLUI, MIERCURI, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO)

Vasluienii au uitat de Wesley şi nu le e teamă de Fener: "Acum îi avem pe Marius, Luci, Ervin" :)

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 31 iulie 2012 23:31

Antrenorul Vasluiului, Marius Şumudică, este încrezător în meciul din această seară, de la ora 21.45, cu Fenerbahce, din preliminariile Ligii Campionilor, Pro tv şi liveTEXT pe GSP.ro, şi afirmă că echipa sa nu se va face de ruşine în “dubla” cu vicecampioana Turciei.

“Vă spun sincer: Vasluiul nu se va face de ruşine. Din punctul meu de vedere, Vasluiul are şanse să treacă de Fenerbahce”, a declarat Şumudică.Tehnicianul a mai declarat că partida cu Fenerbahce este cea mai importantă din cariera sa de antrenor: “Este un meci important pentru noi, pentru echipa FC Vaslui. Pentru mine, meciul cu Fenerbahce este un debut în cupele europene. Ştiu că Fenerbahce are jucători foarte buni, nu doar Alex este un pericol pentru echipa mea, mai sînt şi alţi jucători, sunt un grup puternic”.

Şumudică este conştient că îl aşteaptă infernul pe stadionul lui Fenerbahce, anunţîndu-se la meci peste 50.000 de spectatori.  “Ne aşteaptă o partidă extrem de grea. Stadionul va fi arhiplin şi asta poate fi şi pentru noi o dorinţă în plus să facem un meci bun. Trăiesc nişte momente de linişte, credeţi-mă, am încredere maximă în echipă. De cînd sînt antrenor, de cinci-şase ani, rar mi-a fost dat să văd o echipă aşa de bună ca Vasluiul. Bine, să păstrăm proporţiile, ei au jucători de milioane de euro, dar avem şi noi şansa noastră şi ne vom juca această şansă pînă la capăt. Nu pot să-mi dau seama ce şanse avem, vom spune la finalul meciului de mîine seară, va fi şi mai frumos dacă o să înscriem un gol, care contează foarte mult pentru o echipă în deplasare”, a conchis antrenorul SC Vaslui.

Wesley este istorie
Marius Şumudică nu vrea să mai vorbească despre Wesley Lopes, considerîndu-l deja istorie la SC Vaslui. “Pentru mine, Wesley este istorie. Pentru mine, există acum Marius, Luci, Dani Coman, Ervin. Wesley şi-a făcut datoria şi a plecat. Vă spun sincer că la meciul cu Petrolul echipa s-a descătuşat de Wesley şi a arătat că are potenţial”, a spus Şumudică. Tehnicianul vasluienilor a mai precizat că nu a pregătit nimic special pentru partida cu Fenerbahce: “Legat de meciul echipei, vă spun că nu voi pregăti jocul funcţie de un anume jucător de la ei, voi pregăti meciul cu tot ceea ce avem noi. Venim să jucăm fotbal, nu facem antijoc. Ne depunem candidatura, funcţie de ceea ce va fi în tribune, la realizarea unui spectacol foarte bun. Nu ştiu dacă e un avantaj faptul că al doilea meci se desfăşoară acasă”.

Optimism rezervat
Lucian Sînmărtean este considerat de formaţia turcă drept cel mai periculos jucător de la SC Vaslui. Jucătorul a declarat la conferinţa de presă de dinaintea meciului din această seară că echipa este pregătită să obţină un rezultat bun împotriva lui Fenerbahce.   “În lipsa lui Wesley sînt cel mai bun de la Vaslui, însă rămîne să demonstrez asta pe teren. Avem şanse să facem un meci bun cu Fenerbahce. Ştiu că va fi o atmosferă incendiară, cu un public dedicat echipei Fenerbahce, am pregătit foarte bine meciul, vom demonstra în meciurile pe care le vom disputa. O să fac tot ce este posibil să ajut echipa mea, FC Vaslui. Dacă va trebui să fac o cursă de 70 de metri, o voi face, dacă va trebui să ajut apărarea, la fel mă voi dedica. Este un moment important pentru noi, avem jucători cu multă experienţă. Sunt două jocuri, la Fener şi acasă, la noi, vom vedea la finalul celor două cine a fost echipa mai bună”, a conchis Sînmărtean.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (10)
infos
infos  •  01 August 2012, 14:04
Postat de cristi123789 pe 01 August 2012, 00:50

nu pot sa cred ca ciobanul de mai sus, marcelvaslui, a comentat "hai faua pentru tara", probabil vrand sa spuna fa-o pentru tara...am crezut ca nu vad bine..cred ca i-a placut clasa I de 3-4 ori si dupa aia s-a lasat de sportul asta..

fiecare e responsabil pentru ce zice si ce scrie, nu trebuie niciodata generalizat,... Stai linistit ca e plina Romania de tipi de astia, da o tura pe aici si-ti vei da seama,... ;-))

infos
infos  •  01 August 2012, 13:57
Postat de panda70 pe 01 August 2012, 09:20

Da,cum sa nu! Wesley, Sanmartean,Adailton erau'' jumatate de echipa" si cum Adailton si Wesley sunt pa .....................

...nu a spus nimeni asta in schimb trebuie facuta incredere noii echipe! Succes tuturor echipelor romanesti! Un meci ca asta se joaca mai mult in cap decat in picioare, talente sunt si la vaslui si-au demonstrat asta in nenumarate randuri, daca au mental pot scoate un meci bun in vacarmul de la Istambul.

fibra
fibra  •  01 August 2012, 09:37

Mare grija.Apararea nu este inca sincronizata.Altfel,succes la invatatura!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează