INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DNEPR - SEVILLA 2-3

VIDEO+FOTO Sevilla League » Record istoric! Spaniolii cîștigă pentru a patra oară a doua competiție europeană, după 3-2 cu Dnepr

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 23:45

Sevilla a reușit o performanță incredibilă, cîștigînd pentru a patra oară în ultimii nouă ani trofeul Europa League.

Ibericii s-au impus în fața celor de la Dnepr, scor 3-2, și vor juca în grupele Ligii Campionilor în sezonul viitor. Sevilla e prima echipă care cîștigă patru trofee în această competiție, surclasînd echipe ca Juventus, Inter Milano și Liverpool, care s-au oprit la trei.

Click aici pentru comentariul liveTEXT!

Dnepr a deschis scorul încă din minutul 7 prin Kalinici, după o combinație superbă cu Matheus. Sevilla a întors însă rezultatul în numai trei minute prin Krychowiak (28) și Bacca (31). Ucrainenii n-au renunțat însă la luptă, iar Rotan a înscris un gol incredibil din lovitură liberă în finalul reprizei.

Click aici pentru VIDEO!

Dnepr n-a mai strălucit însă și în repriza secundă, cînd a fost surclasată net de Sevilla. Spaniolii au dat lovitura prin același Bacca, columbianul reușind să-l învingă din nou pe Boyko în minutul 73

Alexandru Vlad, românul de la Dnepr, nu a fost inclus în lot.

Echipele de start

Dnepr: Boiko - Fedețki, Douglas, Ceberiaciko, Matos - Kankava, Fedorciuk - Matheus, Rotan, Konaplianka - Kalinici

Sevilla: Rico - Aleix Vidal, Carrico, Kolodziejczak, Tremoulinas - M'Bia, Krychowiak - Reyes, Banega, Vitolo - Bacca

 

cgbpiwpwgaawok5

Citește și:

Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat”
Nationala
Penalty refuzat României? Legendarul Michael Ballack se revoltă: „Pentru mine e clar! Nici n-au analizat”
Argăseală, Seedorf, Andreea Esca » Imagine inedită surprinsă de GSP la România - Olanda
Nationala
Argăseală, Seedorf, Andreea Esca » Imagine inedită surprinsă de GSP la România - Olanda
Florin Niță și Andrei Rațiu, prinși pe picior greșit la golul lui Cody Gakpo » Primul verdict al specialistului: „Greșeala portarului”
Nationala
Florin Niță și Andrei Rațiu, prinși pe picior greșit la golul lui Cody Gakpo » Primul verdict al specialistului: „Greșeala portarului”

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (40)
andrei.33
andrei.33  •  28 Mai 2015, 08:48

Nu-i o performanta incredibila ci doar arata ca EL e o competitie de duzina. Iar ca Sevilla ar surclasa echipe ca Juventus sau Liverpool, doar un pseudojurnalist care nu se semneaza ar putea face afirmatia asta avand in vedere ca echipele respective nu joaca aproape niciodata in aceasta competitie.

lssah_ss
lssah_ss  •  28 Mai 2015, 08:41

astia de la gsp stiu oare ca nu se mai poate da reply sau posta decat de pe prima pagina ? fixati ba *** siteul ca deja au trecut 24 de ore de cand este asa . cine *** va angajat nu stiu .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ftwraku
ftwraku  •  28 Mai 2015, 07:50
Postat de ftwraku pe 28 Mai 2015, 07:45

mie mi se pare ca lumea nu mai are PROPRIETATEA CUVINTELOR....asa daca faci clasamente maneliste,gasesti si cateva capitole unde echipele din liga 1 se compara cu cele din spania....cica " Sevilla e prima echipă care cîștigă patru trofee în această competiție, surclasînd echipe ca Juventus, Inter Milano și Liverpool, care s-au oprit la trei." POI ***,daca Juventus ajunge in Uefa insemna ca are un sezon prost...la fel si Liverpool....plus ca echipe gen Liverpool a castigat mai mult trofeul in formatul VECHI CAND VICECAMPIOANA JUCA IN COMPETITIA ASTA...Cupa uefa este o competitie de mana a doua...cand liverpool nu a participat in uefa,a iesit pe 2 in campionat....sevilla este nimeni in fotbalul mare....ei au luat primul trofeu european in 2005....si de atunci tot castiga o competitie unde echipelor mari le este rusine cand ajung acolo....asa poate sunt destule echipe care 'surclaseaza si Barca daca pui la socoteala faptul ca Barca nu a castigat cupa intertoto....cupa uefa este o competitie de loseri,asta este adevarul....Sevilla in fotbalul mare,adica UCL sau cupa campionilor este zero.... cu toate trofeele astea de uefa pe care le-a tot luat de prin 2005 incoace,SEVILLA ESTE O ECHIPA MICA!

Eu am vrut ca Liverpool sa rateze cupa uefa,asa putea sa se concentreze pe campionat si sa atace primele 4 locuri....uefa mai mutl incurca...vb. lui Mourinho ,uefa este o competitie unde daca ajungi inseamna ca ai un sezon prost....fie nu prinzi primele locuri din spania,anglia,germania,italia,fie esti eliminat din grupe in ucl...SEVILLA ESTE O ECHIPA MICA....PANA IN 2005 ERA nimeni in europa,si acum tot nimeni este....o semifinala de UCL face cat 1000 de trofee de cupa uefa,competitia loserilor....pe vremuri cand jucau vicecampioanele era ceva prestigiu sa castigi cupa uefa....dar chiar si atunci regina europei era castigatoarea cupei campionilor....restu e cancan....sevilla sa 'surclasese Juventus si Liverpool in champions,ori sa joace si ei o semifinala de UCL....Asa si Juventus surclaseaza Real Madrid daca faci un clasament manelist si te raportezi la competitia loserilor,cupa uefa....esti ***,de aia pui problema asa....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează
Close