INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Adi Popa e Zougoula din Ghencea! :) Steliştii inaugurează accidentări nemaiauzite: de ce nu a jucat cu Chelsea

Articol de - Publicat vineri, 13 decembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 decembrie 2013 21:41

Extrema campioanei rivalizează la accidentări stranii cu atacantul african al lui Dinamo, care şi-a ţinut ghetele în apă fierbinte înaintea unei partide în care a îngheţat pe bancă 80 de minute.

Steaua îmbogăţeşte istoricul accidentărilor din fotbal. Cristi Tănase şi-a atins o vertebră acum doi ani, cînd a alunecat la duş şi a devenit indisponibil pentru Sorin Cîrţu, antrenorul roş-albaştrilor din acel moment.

Şi mai ciudată e noua accidentare a lui Adi Popa. "I-a îngheţat laba piciorului şi a făcut infecţie", a povestit Reghecampf motivul pentru care mijlocaşul dreapta a lipsit din disputa cu Chelsea. Popa nu a mai jucat de la meciul din Cupă cu Oţelul, în care a intrat imediat după pauză.

Reghe a fost printre cei mai aprigi susţinători ai ideii de a amîna următoarele două etape pentru anul următor, din cauza frigului, o soluţie pe care LPF nu a aprobat-o însă.

Accidentarea pe care a pomenit-o antrenorul îl plasează pe Adi Popa printre victimele iernii în Liga 1 alături de dinamovistul Kevin Zougoula. Atacantul din Coasta de Fildeş s-a speriat de gerul de la Bucureşti şi, înaintea meciului cu Botoşani, a avut ideea să-ţi ţină ghetele în apă fierbinte, ca să se încălzească!

Apoi Stoican l-a ţinut pe bancă, la o temperatură sub zero grade, şi l-a introdus pe teren abia în minutul 80 pe africanul cu picioarele ude şi îngheţate.

Zougoula nu a bifat nici o realizare importantă în acea partidă şi introducerea lui i-a ajutat pe "cîini" mai mult ca să tragă de timp şi să păstreze avantajul de 1-0 pe care şi-l creaseră cu golul lui Ţucudean.

2 accidentaţi are Steaua în acest moment: Lucian Filip, operat la genunchi, şi Adi Popa, cu piciorul degerat

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (19)
valeraz
valeraz  •  13 Decembrie 2013, 21:11
Postat de marioa pe 13 Decembrie 2013, 14:51

Doar 200? Eu cred ca sunt mult mai multi fotbalisti care joaca si iarna. Chiar prin tarile nordice unde e ceva mai frig decat la noi. Ups! Aia sunt fotbalisti totusi! Aici e diferenta.

Si nici nu cer bani....joaca sub sloganul ...FOOTBALL...I LOVE THIS GAME... ASTA E VALOAREA LOR...UNDERGROUND....SAU UNDER ICE..

valeraz
valeraz  •  13 Decembrie 2013, 21:08
Postat de steaua1986forever pe 13 Decembrie 2013, 13:02

Cine e Zougoula asta? Un jucator de pe la Barcelona sau Bayern de care nu am auzit? Este ca si cum as zice ca "L'Equipe" este un fel de GSP mai mic...terminati cu comparatiile astea jignitoare, ala e un nimeni, nici dinamovistii fanatici nu au auzit de el, la fel de mult cum nici aia de la "L'Equipe" nu au auzit de ziarul vostru. In rest, "Motoreta" asta cred ca are de multa vreme piciorul degerat dar si-a dat seama acum. Cam de vreo 5-6 luni il are. Asta cred ca o sa ajunga un fel de Plesan, traieste dintr-o faza toata cariera....

Pustiule...ai sange in limfa...parol...instalatie..

valeraz
valeraz  •  13 Decembrie 2013, 21:06
Postat de valeraz pe 13 Decembrie 2013, 21:05

STIRE DE RAHAT...JUCATOR MORT PENTRU EXPORT...dati-me si noua o stire de fotbal...nu de ce nu mai behaie oile vanghelionioase.....ca prin sectorul ala e terenul lor de pasunat...

dati-ne...scuze...e intuneric si-n tastatura este doua clape una langa alta...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează