INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - MAN. CITY

Șefii visează la remontada cu City, deși echipa are argumente „subțiri” » Cum s-a dezintegrat mașina de fotbal a lui Bayern

Thomas Tuchel și Benjamin Pavard. Foto: Imago Images
Thomas Tuchel și Benjamin Pavard. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 11:48 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 12:47

Atacanții lui Bayern n-au mai marcat din 1 aprilie, schimbarea de antrenor n-a adus nimic bun, atmosfera la echipă e dezolantă. Dar directorul executiv Oliver Kahn, unul dintre vinovații pentru această situație, sugerează că echipa poate întoarce acel 0-3 de la Manchester în returul cu City de miercuri.

  • Bayern - Manchester City are loc miercuri, de la ora 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

Bayern pregătește revanșa cu Manchester City. Iar directorul executiv Oliver Kahn chiar mai crede într-o minune, după acel dezolant 0-3 din tur, urmat de modestul 1-1 cu Hoffenheim, din Bundesliga: „Trebuie să dăm totul pentru a face posibil ceea ce pare imposibil. Dar acest lucru necesită convingere totală”.

Șefii lui Bayern visează la remontada cu Manchester City

Numai că munchenezii au foarte puține argumente și tot mai multe probleme ce ies în evidență cu fiecare meci care trece. Ofensiv, mașina de fotbal bavareză e la pământ. 

Contra lui Hoffenheim a marcat un fundaș, Pavard, ca și în victoria de la Freiburg (De Ligt) sau în „sfertul” din Cupă (1-2) pierdut în fața aceleiași echipe (Upamecano). Ultimul gol al unui atacant datează din 1 aprilie, când Kinglsley Coman a punctat în derby-ul cu Borussia Dortmund (4-2).

Mutu dat afară? » Informație-bombă dezvăluită în direct, în dimineața de după eșecul Rapidului la Craiova: „E posibilă instalarea celor doi”
CSU CRAIOVA - RAPID 3-1
Mutu dat afară? » Informație-bombă dezvăluită în direct, în dimineața de după eșecul Rapidului la Craiova: „E posibilă instalarea celor doi”

Cum s-a dezintegrat mașina de fotbal a lui Bayern

După plecarea lui Lewandowski, Kahn și managerul Hasan Salihamidzic n-au mai cumpărat un „vârf” de careu. S-au mulțumit cu aducerea lui Sadio Mane, de fapt, o extremă, și cu rezerva Choupo-Moting. Însă Mane a ajuns o problemă, după ce l-a altoit pe Sane și i-a cerut socoteală fostului antrenor, Julian Nagelsmann. 

Iar Choupo, de când i-au prelungit contractul, pe 3 martie, e mai mult accidentat. A ratat 5 din ultimele 9 meciuri. În acest timp, Gnabry, ca înlocuitor, a eșuat lamentabil.

Șefii visează la remontada cu City, deși echipa are argumente „subțiri” » Cum s-a dezintegrat mașina de fotbal a lui Bayern
Managerul Hasan Salihamidzic (stânga) și Oliver Kahn. Foto: Imago Images

Thomas Tuchel, luat la rost de Bild: „Nu reușește s-o aducă pe Bayern pe drumul cel bun”

Când l-au înlocuit pe Nagelsmann cu Thomas Tuchel, șefii au crezut că vor elibera noi energii în lupta pentru „tripla” campionat - Cupa Germaniei - Liga Campionilor. S-a dovedit o eroare. Mutarea lor a adus „neliniște în club și la echipă” - după cum notează tabloidul Bild.

Bild susține că „Tuchel e disperat. În ciuda antrenamentelor mai lungi, a multor discuții unu-la-unu și a unei abordări relaxate a tulburărilor din sânul lotului, cum ar fi scandalul din jurul lui Sadio Mane, el nu reușește s-o aducă pe Bayern pe drumul cel bun”.

Thomas Tuchel: „Credeam că suntem pregătiți, că împotriva lui Hoffenheim vom juca cu furia în stomac. Nu a fost cazul, a fost rău! Ne lipsește sentimentul că «arde»”.

Această criză este clar făcută «în casă». Schimbarea antrenorului a fost o greșeală. Kahn și Salihamidzic au dat cu acest sezon de perete. 

- Bild, tabloid german

VIDEO. Rezumatul meciului Bayern Munchen - Hoffenheim (1-1)

Citește și:

Încearcă să-l deturneze pe Zidane din drumul spre Paris cu o ofertă astronomică

Juventus, înfrângere pe terenul lui Sassuolo » Doar a treia victorie din istorie a gazdelor în confruntările cu „Bătrâna Doamnă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
enigmaticul
enigmaticul  •  17 Aprilie 2023, 17:37

Da, așa este, ăștia doar visează la remontadă cu City!! Doar visele le-au mai rămas, este aproape imposibil să câștigi la patru goluri diferență, mai ales în fața lui M. City.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează