INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - CFR 3-4

CELTIC - CFR 3-4 // Adrian Păun a impresionat pe Celtic Park! Dorinel Munteanu: „E jucătorul momentului”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 august 2019 10:02

Dorinel Munteanu (51 de ani), fost antrenor la CFR Cluj în sezonul 2005-2006, a analizat prestația echipei lui Dan Petrescu în returul cu Celtic (scor 4-3) și a ținut să îl laude pe Adrian Păun (24 de ani).

Fotbalistul campioanei a fost introdus pe teren în minutul 78, în locul lui Luis Aurelio. După doar două minute, a pasat decisiv la golul egalizator (3-3) al lui Omrani. 

„Spiritul de echipă a fost extraordinar! Au menţinut un ritm foarte ridicat. Schimbările de asemenea foarte reuşite. Cred că Adiţă Păun este jucătorul momentului la CFR din punctul meu de vedere. Petrescu a abordat excelent acest meci 

Este foarte greu să alegi omul meciului pentru CFR, dar cred că ar trebui să fie Omrani. Şi Deac a făcut un meci mare, Djokovic la fel. Merită felicitaţi cei de la CFR, au făcut o propagandă fantastică fotbalului românesc”, a spus Dorinel Munteanu, la TV Telekom Sport. 

Laude și pentru Petrescu

Dorinel Munteanu a lăudat și strategia cu care a abordat Dan Petrescu meciurile disputate până acum, atât în campionat, cât și în Liga Campionilor. 

„Mă bucur foarte mult pentru calificarea lor. O calificare meritată a CFR-ului, chiar dacă au avut momente mai puţin bune la un moment dat. Jocul lor a fost foarte bun per total 

Am încredere mare în această echipă a CFR-ului. Petrescu a făcut o combinaţie foarte bună atât în campionat, cât şi în cupele europene”, a mai spus Dorinel Munteanu. 

VEZI ȘI:

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Dan Petrescu a dezvăluit cum și-a motivat jucătorii: „Le-am închis gura tuturor!” » Ce le-a arătat înainte de meci

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
wertusi
wertusi  •  14 August 2019, 15:13

CFR Cluj a abordat aiurea prima jumatate a celei de a doua reprize

gintonic
gintonic  •  14 August 2019, 11:52

Care pasa a lui Paun, desteptilor?? A fost un sut la poarta, deviat in gheata lui Omrani

magic4ever
magic4ever  •  14 August 2019, 11:52

Daca Paun este jucatorul momentului la CFR, Omrani ce mai este ? Francezul a fost decisiv aproape in toate meciurile decisive...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează