INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - CFR CLUJ 3-4

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // Ciprian Deac: „Vrem să intrăm în istorie, nimeni din România n-a mai reușit asta!”

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2019 00:45

Ciprian Deac, autorul primului gol al CFR-ului din victoria de excepție reușită în deplasare cu Celtic, 4-3, a trasat principalele concluzii după ce ardelenii au avansat în play-off-ul Ligii Campionilor.  

  • CFR Cluj va juca în play-off-ul Ligii Campionilor cu Slavia Praga  
  • Partida tur e pe 20 august, la Cluj, returul fiind programat pe 27 august, în Cehia.

„A fost un meci de infarct. Ne-am dorit foarte mult să ne calificăm. Asemenea meciuri se joacă mai mult cu sufletul! Ne bucurăm foarte mult pentru victorie, dar nici nu mai contează cine a înscris, important e că am mers mai departe. Celtic e o echipă puternică, ne-a fost foarte greu, dar uitați ce se întâmplă când joci cu sufletul!

Sper să nu ne oprim în play-off. Vrem să mergem în grupe și să intrăm în istorie, pentru că nu țin minte ca o echipă românească să fi trecut atâtea tururi”, a declarat Ciprian Deac, în interviul acordat lui Mihai Toma, trimisul GSP în Scoția.  

Vezi și: 

CELTIC - CFR CLUJ 3-4 // VIDEO Petrecerea a continuat în vestiar: secvențe memorabile cu Dan Petrescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
tonyys
tonyys  •  14 August 2019, 13:41
Postat de torinezul pe 14 August 2019, 08:01

Esti un p-r-o-st ( nu e de mirare ), insa asa de amorul artei iti raspund . Sezonul 2012-2013 UCL Turul 3 preliminar: CFR-Liberec 1-0 si 2-1 Playoff: CFR-Basel 2-1 si 1-0. Dupa care au urmat cele 10 puncte in grupele ULC.

Aberezi, alea au fost preliminarii în europa League, cfr n-a trecut niciodată de tururile preliminarii cu league, a jucat direct în grupe pe coeficientul făcut de Steaua după ce a furat campionatul cu arbitrii și cu jucătorii împrumutați pe la diverse echipe care în meciurile directe ori își dădeau autogol ori făceau penalty.

v1ad
v1ad  •  14 August 2019, 08:47

De ac se refera la performanta de a ajunge în grupe jucând inca din turul 1. Cu siguranta este ceva remarcabil, mai ales o accesare in grupele CL. In ceea ce priveste echipele românești, doar Rapid in celebrul sezon 2005-2006 a mai trecut de 4 tururi preliminare, dar aia era cupa uefa.

v1ad
v1ad  •  14 August 2019, 08:40

Omul a zis ca fcsb/steaua E istorie, adică sunt gata.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează