INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL - BASEL 2-3

Dorinel Munteanu: "Şi cu 2-3 puncte ce făceam?!"

Articol de - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 noiembrie 2011 00:43

Dorinel Munteanu spune că a glumit cînd a anunţat că Oţelul va face 9 puncte în grupele Ligii şi acuză lipsa achiziţiilor din intersezon

- Domnule Munteanu, 5 eşecuri în 5 partide...
- Asta e, mie mi-a plăcut cum am jucat! Eu cred că am punctat la impresia artistică, am lăsat o impresie bună...

- Dar chiar nu vă apasă faptul că n-aţi obţinut nici un punct, deşi aţi promis c-o să luaţi 9 şi-o să depăşiţi Urziceniul?
- Da, au fost unii naivi care au luat-o de bună... Şi dacă făceam 2-3 puncte, ce făceam cu ele?! Tot nu ne calificam... E greu să faci performanţă în Liga Campionilor fără achiziţii! Aştept transferuri măcar acum, cînd conturile clubului sînt pline.

- Pe Viglianti l-aţi scos după numai cîteva minute.
- Aşa e, nu mi-a plăcut cum a intrat în joc şi l-am scos. Ce trebuia să fac dacă m-a nemulţumit?!

- La Lisabona veţi merge în excursie, în ultima etapă...
- O să mergem să acumulăm experienţă, poate la anul jucăm din nou în Ligă! În campionat deja ne-am revenit, în Cupă continuăm cursa, cu cîteva achiziţii bune la iarnă putem trage iar la campionat!

0 puncte a adunat Munteanu în 8 partide de Liga Campionilor, 3 cu Steaua şi 5 cu Oţelul

"Sper ca la anul să jucăm tot noi în grupele Ligii!"
Gabriel Giurgiu, mijlocaş Oţelul

"Ne-am săturat şi noi să tot repetăm «se putea mai mult». Cred că vom lua primul punct în ultimul meci, la Lisabona!"
Mihai Antal, mijlocaş Oţelul

"Le-am făcut cadou elveţienilor toate cele trei goluri, la nivelul ăsta, orice greşeală e drastic pedepsită"
Marius Stan, director general Oţelul

"Cu puţin noroc, am fi putut obţine un punct. Ne-ar fi trebuit mai mult curaj"
Marius Pena, atacant Oţelul

"Toţi sîntem vinovaţi, nu doar unul sau altul. La început ne-a lipsit atenţia, apoi, pe final, şansa pentru un 3-3 de senzaţie"
Cornel Rîpă, fundaş Oţelul

Citește și:

„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Euro 2024
„Îmi e milă de el” » Răducioiu îi cere retragerea lui Cristiano Ronaldo: „Neputință, e obsedat”
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile
Nationala
Florin Niță, ademenit cu un contract gigantic » Salariu cu șase zerouri pentru eroul României de la EURO 2024: Gazeta are detaliile
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP
Nationala
Cum arată primul 11 gândit de Edi Iordănescu în România - Olanda + Toate informațiile din Germania, de la 5 reporteri GSP

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (47)
ewwe
ewwe  •  24 Noiembrie 2011, 15:13
Postat de ysoagar pe 23 Noiembrie 2011, 18:07

Cu 2-3 puncte primeai vreo 600.000 - 900.000 de euro ca bonus de la Uefa, cu ei putea da prime, platii salarii, sau chiar achizitiona unul sau mai multi jucatori? sau crezi ca esti antrenaor la barcelona si nu mai ai nevoie nici de bani nici de jucatori? pacat muntene, ma asteptam la o alta mentalitate, atitudine si un alt caracter de la tine mai ales dupa atatia ani petrecuti in bundesliga, insa se pare ca spiritul german de a juca pina in ultimul minut si a nu se da batut nu s-a prins de tine....

mentinea si coeficientul de tara cat de cat.........RUSINE...

mateuts37
mateuts37  •  23 Noiembrie 2011, 19:05

hai ca mai aveti putin si o sa scrieti ca Otelul a umbrit performantele nationalei Romaniei la Fotbla ))) cand Mutu face egal cu Albania, ce pretentii poti emite de la Pena?? asta ne e valoarea fotbalului, si in CL, si in UEFA, si in preliminarii CM sau CE...in Romania patronii se imprumuta de la sotiile de presedinte de federatie, echipele din Liga 1 se cazeaza in deplasare la hotelurile lui Dragomir...etc. Dorinele, sper sa te mobilizezi si sa ii enervezi pe majoritatea contestatarilor, adica mai ia si la anul titlul cu Otelul si sa vezi oftica pe oite )) succes!

ysoagar
ysoagar  •  23 Noiembrie 2011, 18:11
Postat de submarina pe 23 Noiembrie 2011, 10:46

patriotism 0, ambitie 0, dorinta de a gastiga niste bani in plus 0... vezi unirea urziceni de anul trecut, cu totul diametral opus!

acu si tu compari mere cu pere: adica pe munteanu cu dan petrescu- pai uite ca dan are rezultate si la rusi, crezi ca daca munteanu s-ar duce la o echipa de liga a doua daca o promoveaza in primul an iar urmatorul il termina in primele 8 clasate?

Vezi toate comentariile (47)
Comentează