INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LYON 1-1 (ÎN TUR 0-1)

Marca vrea capul antrenorului lui Real! "Adios Champions, adios Pellegrini!"

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2010 00:00

Presa a pus tunurile pe tehnicianul chilian: "La vară va fi îndepărtat". Pentru cotidianul Marca, nu încape îndoială. Antrenorul Manuel Pellegrini e principalul responsabil de dezastrul Realului. "Adios Champions, adios Pellegrini!", a titrat ieri, pe prima pagină, ziarul madrilen.

Jurnaliştii îi reproşează tehnicianului chilian "lipsa de reacţie la mutările efectuate la pauză de adversari", dar şi înlocuirea lui Kaka: "Brazilianul îl putea pune cel mai bine în valoare pe Cristiano Ronaldo".

Pellegrini e apărat de directorul general Jorge Valdano, care a precizat că nu se pune problema demiterii lui. Însă Marca ştie altceva: "La vară, chilianul va fi îndepărtat". Numele succesorului se ştie de mult: Jose Mourinho.

IMPRESARUL LUI KAKA DĂ ÎN PELLEGRINI
"Un laş"

Diogo Kotscho crede că antrenorul l-a schimbat pe Kaka "pentru a-şi masca incompetenţa"

Înlocuit în minutul 78, la scorul de 1-1, Kaka nu şi-a ascuns dezamăgirea, părăsind furios terenul. Dar reporterilor le-a spus că starea de nervozitate i-a fost generată  de iminenta eliminare din Ligă, şi nu de faptul că antrenorul Pellegrini l-a scos din joc.

Apropiaţii lui, în schimb, au răbufnit. Soţia, Caroline Celico, ar fi scris pe site-ul de socializare Twitter că tehnicianul chilian "e un laş! A atras atenţia asupra unui singur jucător pentru a-şi masca incompetenţa".

Ulterior însă, impresarul lui Kaka, Diogo Kotscho, a ţinut să precizeze că el este, de fapt, autorul criticilor la adresa lui Pellegrini: "Dar nu voi mai face astfel de afirmaţii. De acum voi comenta doar reţete culinare".

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (3)
 •  12 Martie 2010, 07:54

citesc Marca zilnic de ani buni dar,dupa revenirea lui Fl. Perez,ziarul si-a schimbat total atitudinea fata de Real Madrid.unii spun ca ar fi,in realitate,vocea din umbra a lui Perez,insa cert este ca Florentino este foarte imlicat cu cei de la As.Eduardo Inda,directorul Marca,a fost inainte director la un ziar social,Expansion cred,care s-a ocupat cu scandaluri publice ale oamenilor politici.Ramon Calderon,anterior pres. R. Mad.,si-a dat demisia dupa o "ancheta" Marca cu Inda director

 •  12 Martie 2010, 05:24

Sa fim seriosi, antrenorul nu a reactionat deloc, a trait periculos pana in min 75 cand l-a ingropat Lyon. Realul nu merge decat pe individualitati, ceea ce e oarecum de inteles, e o echipa noua. Magicienii de la Barcelona joaca de 4-5 ani impreuna, ei dand rateuri la randul lor la inceputuri

 •  12 Martie 2010, 02:06

Ce scuze gasesc astia mereu. Ba antrenorul e de vina, ba jucatorul iar antrenorul de vreo 5 ori. De vina pt tentativa asta de echipa e Perez. Daca el face transferurile, asta e rezultatul.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează