INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  UNIREA URZICENI - ZENIT ST. PETERSBURG 0-0

Marius Bilaşco crede că Unirea poate trece de Zenit: "Facem un meci mare şi ne calificăm!"

Articol de - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Marius Bilaşco rămîne optimist şi compară jocul pragmatic al Unirii cu cel al Interului.

- Cum a fost, Marius? Greu cu ruşii?
- Greu de tot. Mai ales că am evoluat mult timp în inferioritate. Nu ştiu dacă acest 0-0 e rezultatul perfect, cert e că ne menţine în lupta calificării.

- Ca să mergeţi mai departe trebuie să marcaţi la Sankt Petersburg...
- Asta o să şi încercăm. Azi ne-a fost tare dificil, să nu uităm ce forţă e Zenit, ce buget are! Noi nu prea facem spectacol, mergem pe eficienţă. Dar şi Inter Milano a jucat cam la fel şi a luat Liga Campionilor!

- Cît a contat eliminarea lui Pădureţu?
- Atunci s-a rupt echilibrul, 11 la 11 n-a fost nici o diferenţă. După meci Răzvan era dărîmat, vom lupta în Rusia şi pentru el. Sper să facem acolo un meci mare şi să ne calificăm!

- Vă simţiţi mai bine cînd porniţi cu şansa a doua într-o luptă?
- Unirea mai mereu n-a fost favorită în meciurile din Europa şi, cu toate astea, am obţinut rezultate foarte bune. Sper să ne ajute şi experienţa acumulată sezonul trecut în grupele Ligii. Dar să ştiţi că e mare diferenţă între un meci de grupe şi unul de calificare!


"E treaba antrenorului să găsească cele mai bune mijloace de a ne motiva pentru retur"

Marius Bilaşco, atacant Unirea

"Pădureţu a fost dat afară mult prea uşor. De fapt, arbitrul ăsta mi s-a părut şi gras, şi prost, şi fraier!"
DUMITRU DRAGOMIR

"Unirea se poate califica, dacă îi ţin picioarele să facă presing agresiv. Arlauskis mi-a plăcut în mod special. Zenit nu m-a impresionat deloc"
Dumitru Dragomir, preşedinte LPF

"Personal, sînt dezamăgit de ruşi. Mă aşteptam la cu totul altceva din partea lor. Urziceniul păstrează şanse de calificare, deşi la Sankt Petersburg le va fi mult mai greu"
Nicolae Manea, vicepreşedinte Rapid

"Am stat mult în vestiar că am discutat despre <bucătăria> noastră internă. Şansele rămîn egale"
Sorin Frunză, mijlocaş Unirea

"Cu Zenit ar fi fost greu şi 11 la 11, darămite 10 la 11! Ne-am dat viaţa pe teren, acest rezultat ne menţine în cărţi"
George Galamaz, căpitan Unirea

"Rezultatul ne mulţumeşte, ţinînd cont că am jucat aproape o oră în 10. Băieţii au fost admirabili şi au suplinit eliminarea lui Pădureţu. Avem şanse mici în retur, important e că n-am luat gol acasă"
Narcis Răducan, director sportiv Unirea

"Un rezultat bun! Am întîlnit o echipă care a luptat extraordinar, dar cu un om în plus mai bine de o repriză trebuia să obţinem mai mult. Adversarii s-au apărat însă magistral"
Luciano Spalletti, antrenor Zenit

"Nu am faţă de om liniştit, probabil că e vina mamei, ea mi-a dat această faţă!" :)
Luciano Spalletti, antrenor Zenit

"Nu am făcut om meci plăcut ochiului, dar Zenit a fost chiar mai bună decît mă aşteptam"

Ronny Levy, antrenor Unirea

"0-0 e un rezultat bun. Fotbalul e surprinzător, aşa că sperăm în continuare"
Ronny Levy, antrenor Unirea

"Aş semna în alb pentru un 0-0 şi în retur, iar departajarea să se facă la penalty-uri"
Ronny Levy, antrenor Unirea

"E foarte greu să mai ajungem în grupele Ligii. Chiar dacă trecem de Zenit, ne va aştepta un adversar şi mai tare"
Sorin Paraschiv, mijlocaş Unirea

"Prin muncă am compensat sumele uriaşe investite de Zenit în transferuri"
Petre Marin, fundaş Unirea

"Chiar dacă arbitrul a fost prea exigent, sînt supărat şi pe Pădureţu!"
Mihai Stoica, manager Unirea

- Organizatorii au vîndut bilete pînă în minutul 50! La pauză, bişniţarii vindeau tichetele de acces la preţuri de 3-4 ori mai mari!
- Pe finalul meciului, suporterii ruşi au aruncat cu o torţă în sectorul în care se aflau cei 2.000 de copii de la şcolile de fotbal bucureştene.
- După terminarea meciului, Levy şi-a scos elevii din nou pe teren, pentru un antrenament "de revenire" de circa 20 de minute. A urmat şi o şedinţă în vestiar de aproape o jumătate de oră, în care tehnicianul israelian a încercat să le ridice moralul lui Arlauskis şi compania.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Liga 3
Dispare un stadion istoric al României! Vineri, 27 septembrie, se joacă ultimul meci
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Superliga
Mircea Rednic s-a simțit rău după meciul cu Poli Iași și a fost operat astăzi la spitalul din Arad » Care este starea antrenorului
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”
Campionate
Scene ireale la derby-ul Serbiei! Antrenorul lui Partizan a fost rănit de ultrași, după umilința cu Steaua Roșie » A venit la conferință bandajat, a plâns și și-a dat demisia: „Cui m-am vândut eu?!”

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură


Comentarii (4)
bortosica
bortosica  •  28 Iulie 2010, 10:12

aloooo,domnu' redactor catalin popescu!de ce nu lasati comentariile de la articolul cu b1tv?macar astia au incercat sa transmita!voi...?anul trecut,spre finalul campionatului,voi anuntati toata saptamana ca da-ti un meci si in ziua aia ne lasati cu ochii in soare,fara macar un comunicat,o stire...sunteti niste nesimtiti!cel mai indicat ar fi sa retrageti articolul si sa va cereti scuze!!!va plictisiti?nu aveti ce scrie?scrieti despre juniori,despre starea ligilor secunde,fotbal feminin,ETC!

cvimer
cvimer  •  28 Iulie 2010, 07:49

Citeste Jurnalul de Fotbal pentru opinii si analize despre fotbalul romanesc si international si despre sport in general. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Fotbal in stare pura. Participa la marele proiect despre cocalaria in fotbal. Voteaza Selectionata Mondiala a Cocalarilor. Vino pe fotbalvvv

costibb
costibb  •  28 Iulie 2010, 07:34

faceti pe n/aiba,e greu pana va da un gol,apoi mai luati 3.normal ca tin cu urziceniul,dar la cum joaca...sa nu ai nici o ocazie de gol cand joci acasa...indiferent de numele adversarului(steaua a luat 5 de la lion,dar a dat doua,dinamo a luat doua de la manchester,dar a inscris odata)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează