INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA

Peste toţi adversarii » Steaua are cel mai valoros lot în comparație cu echipele pe care le-ar putea întîlni în turul 3

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2015 00:00

Steaua are cel mai bun lot ca valoare dintre toate echipele pe care le poate întîlni în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Mîine campioana României intră din nou în emoţiile tragerii la sorţi. La sediul UEFA de la Nyon va avea loc tragerea adversarilor pentru turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Meciurile se vor juca pe 28-29 iulie şi 4-5 august, partida de la Bucureşti urmînd să se dispute cu porţile închise după suspendarea de două jocuri primită de la UEFA.

Din cei zece adversari din următoarea fază a competiţiei, doar trei le pot pune probleme serioase roş-albaştrilor: Partizan Belgrad, Malmo şi Lech Poznan.

Chiar şi aşa, Steaua este cea mai bine cotată echipă ca valoare dintre toate, valoarea lotului campioanei pe transfermarkt.de fiind în acest moment de 30,2 milioane de euro! Următoarea formaţie sub Steaua ca valoare este Malmo, cu o cotă de piaţă 21,5 milioane de euro, urmată de Lech Poznan, cu 19,2 milioane de euro.

Echipele cele mai "subţiri" sînt Skenderbeu Korce (6,2 milioane euro), HJK Helsinki (9,65 milioane euro) şi Videoton (11 milioane de euro).

În plus, campioana României își domină adversarii și în clasamentul numărului de trofee all-time cîștigate. Steaua are 57 de trofee, Maccabi 55, Malmo 53, HJK Helsinki 44, Partizan Belgrad 36, Lech Poznan 17, Skenderbeu 12, Karabah 8, Videoton 8, Molde 7, iar cei de la Midtjylland un singur trofeu.

Posibilii adversari ai Stelei:

  • Maccabi Tel Aviv
  • Lech Poznan
  • Partizan Belgrad
  • Malmo
  • Karabah
  • HJK Helsinki
  • Molde
  • FC Midtjylland
  • Videoton
  • Skenderbeu

4.000.000 €este cota de piață a lui Varela, peste toate cotele posibililor adversari ai Stelei în turul III preliminar al Ligii Campionilor

Citește și:

„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!
Euro 2024
Din a patra divizie pe culmea Europei în 3 ani! » Fotbalistul refuzat de Craiova a costat 850.000 euro. Acum e cotat la 40 de milioane și e cel mai bun de la Euro 2024!

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (15)
decuadi
decuadi  •  16 Iulie 2015, 13:06

Ma danger. Astia de la dinamu chiar ca si fac hriji ca ar fi ghinion daca ies din insolventa si trebuie sa bage bani si sa plateasca jucatori adevarati. Hahahaha

danger.
danger.  •  16 Iulie 2015, 12:03
Postat de decuadi pe 16 Iulie 2015, 11:24

@danger. ***. Si ii lasam cubucuria lor suprema... peluza arsa. Singura lor realizare. Ca cearsafurile alea agramatw sunt trecute la esecuri. ***. In rest.... foresta falticeni rules.....

correct , fiecare cu nivelul lui , unii isi fac griji de cum se vor prezenta in Europa iar altii cum sa ramana in insolventa in continuare !!!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  16 Iulie 2015, 11:54

referitor la acest articol , stati fara nicio grija,incepeti deja sa faceti calcule despre cel mai greu adversar pe care-l poate intalni Steaua in turul urmator,pt ca pe acela'l va intalni. Pentru STEAUA nu vor mai exista trageri la sorti din care-i vor fi repartizati CEI MAI GREI ADVERSARI POSIBILI ,totul a inceput in vara anului 2013,cand la fel,STEAUA a avut parte la tragerea la sorti de cei mai grei adversari posibili in acele tururi preliminarii. Vardar,Tiblisi,Legia ,in 2013 , Stromstgodset,Aktobe,Ludogorets,in 2014,Trencin ... 2015 .... si urmeaza cei mai grei adversari posibili ...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează