INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA, AZI, 21:45, DOLCE 1, PROTV, GSP.RO

Rămâne în Anglia sau vine acasă? Vedeta Stelei ar putea semna cu o nouă echipă după meciul cu City

Stanciu a dat 4 goluri în cele 8 meciuri ale Stelei din acest sezon // Foto: Alex Nicodim
Stanciu a dat 4 goluri în cele 8 meciuri ale Stelei din acest sezon // Foto: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 24 august 2016 00:00

Nicușor Stanciu ar putea să nu se mai întoarcă cu Steaua la București și să semneze contractul cu Southampton imediat după meciul cu City.

"Nu pleacă nimeni de la Steaua până după dubla cu Manchester City din Liga Campionilor", anunța Gigi Becali imediat după ce-a aflat că vicecampioana va juca în play-off contra "cetățenilor".

Ieri, Becali a vorbit pentru prima dată deschis despre posibila plecare a decarului Stelei și a dat detalii amănunțite despre posibilul transfer în Anglia.

"Miercuri aşteptăm răspunsul la o ofertă de 10 milioane de lire sterline. Nu ştiu de nicio ofertă de la Celta Vigo. A fost interes a două, trei cluburi, dintre care unul şi din Spania, dar nu au făcut ofertă oficială. La ora asta se negociază plecarea lui Stanciu! Eu acum ascult toate echipele care se interesează de marfa mea. Eu la Stanciu nu vreau să iau ţeapă, Stanciu să valoreze 15 milioane şi să-l dau cu 10 milioane. Din acest motiv stau şi mă gândesc şi cer ajutor de la Dumnezeu să-l vând când trebuie. Asta este strategia mea de afacere. Să-mi vând marfa la preţul maxim", a spus Becali la sport.ro.

Însă patronul ar putea avea probleme cu Federația Română de Fotbal, dar și cu FIFA! Motivul? Ambele entități interzic, conform regulamentelor în vigoare, implicarea unor terţi în transferurile de jucători.

"Clubul din Anglia nu e club, e de fapt un fond de investiţii. Fondul ştie cu cine colaborează şi cui dă jucătorul. Fondul dă drepturile clubului, dar investesc împreună în jucător. Eu nu ştiu clubul care este interesat de Stanciu, doar fondul îl ştie, negociază cu cluburile cu care are legătură. Un impresar a venit la mine. Mâine e posibil să se dea OK-ul pentru achiziţionarea lui Stanciu", a mai declarat latifundiarul.

"Nu mai am niciun dubiu, Stanciu s-ar descurca în Premier League. Ar juca bine și îi spun bun venit în Anglia! Ar face față clar aici. A fost fantastic la meciul tur! Steaua este de departe cea mai bună echipă din România"
Pep Guardiola, antrenor Manchester City

"Stanciu e un jucător uimitor, este foarte bun din punct de vedere tehnic. Am jucat împotriva lui și la Euro și deja eram impresionat. Dacă va continua să muncească mult, ar putea să ajungă la una din echipele mari ale Europei"
Bacary Sagna, fundaş Manchester City

Pep anti-Aguero!

Chiar dacă a marcat 6 goluri pentru City în mandatul lui Guardiola, antrenorul spaniol nu e mulțumit sută la sută de evoluția lui Sergio Aguero: "Nu este suficient să primeşti mingea de la coechipieri, trebuie să continui, alături de echipă, să pui presiune pe adversar, să continui să alergi şi să-ţi ajuţi colegii prin cât mai multă mişcare pe teren. Nu poţi fi genial atunci când dispari din joc în momentele în care formaţia ta nu are posesia balonului". În schimb, l-a lăudat pe tânarul atacant Kelechi Iheanacho: ''El este mereu pregătit să intre în joc. Sergio nu va putea juca întreg sezonul, Kelechi e gata să intre''.

"O să jucăm ca Dinamo"

Gigi Becali n-are mari speranțe în meciul din această seară: "Mă interesează să ieşim cu demnitate, rezultatul din tur e imposibil de întors. E posibil să folosim patru jucători care nu au mai jucat până acum. Trebuie să ne protejăm oamenii pentru meciul cu Pandurii. Ce s-a întâmplat la Bucureşti a fost un accident, însă City e o echipă prea valoroasă, nu ai cum s-o învigi. A demonstrat-o şi în campionat. Noi o să jucăm cu ea exact cum a jucat Dinamo cu noi. Ne apărăm în 25 de metri. Nu au cum să ne dea prea goluri multe. Probabil vom pierde cu 1-0, 2-0, pentru că e greu să le dăm gol".

city steaua

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (12)
434943070015910
Servinston Patrunjel  •  24 August 2016, 11:48

Stanciu e de vanzare. Si cu cat mai repede cu atat mai bine pentru Steaua.

10153267892110559
Dumitru Ciobanu  •  24 August 2016, 11:05

Ce atîta lauda, după meciul din Anglia vine si va semna cu CHIAJNA ultimele meciuri a fost catastrofă și din cauza ce se întîmplă cu numele lui pe buzele lui Becali.Becali un visător poate are sa ajungă sa dea el bani numai să plece,a mai facut asa afacere daca va amintiti cu Costea,.

vladut12
vladut12  •  24 August 2016, 10:30
Postat de falci pe 24 August 2016, 09:56

Puneti in paralel declaratiile ursarului prunea si ale lui pep guardiola despre stanciu, ca sa va faceti o idee clara despre ce inseamna caracterul oamenilor din Romania

Prunea e caracter 0! Nu il pot uita cum injura FRF si pe Sandu, ca a doua zi sa primeasca o functie de la Sandu si se lingusea prin FRF. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează