INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA 0-4

Reghe a făcut haz de necaz după meciul cu Chelsea: ”Aşa, ne batem pentru locul 4!”

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 02 octombrie 2013 00:54

Antrenorul crede că Steaua ar mai putea spera la poziţia a treia şi la primăvara Europa League, dar ”pentru asta ar trebui să cîştigăm şi noi”.

Laurenţiu Reghecampf chiar a crezut că Steaua i s-ar putea opune lui Chelsea. Dovada a venit după joc, cînd a apărut la interviuri amărît, încă şocat de cît de drastică a fost înfrîngerea şi de linia de clasament dezastruoasă a formaţiei lui, cu 0 puncte şi golaversaj 0-7.

- Domnule Reghecampf, care ar fi explicaţia pentru acest eşec?
- N-am reuşit să ne facem ocazii, aşa cum speram, şi am comis greşeli. Le-am făcut cadou al doilea gol. La acest nivel e foarte greu cînd nu faci ce s-a stabilit dinainte. Le zisesem jucătorilor mei să fim pregătiţi pentru apărare la fiecare corner al nostru, să evităm contraatacurile. Dar am luat gol pe contraatac.

- Credeaţi într-un rezultat favorabil înaintea jocului?
- Ne-am propus mult şi am reuşit puţin. Să discutăm şi să ne concentrăm să cîştigăm cu Basel acasă. Pentru asta, trebuie să avem altă atitudine.

- V-a dezamăgit Georgievski?
- Nu numai Georgievski, au fost mai mulţi. Trebuia să fi făcut mai multe schimbări, dar am avut dreptul doar la trei, din păcate. Important e să învăţăm ceva.

- Sînteţi supărat pe jucători?
- Sînt supărat şi pe mine, nu numai pe ei. Toţi sîntem de vină, toţi din club, nu doar fotbaliştii.

- Rămîne calificarea în Europa League de pe locul 3 un obiectiv realizabil?
- Rămîne un obiectiv, cu condiţia să cîştigăm noi cu Basel, abia apoi putem avea pretenţia să ne batem pentru locul 3. În momentul de faţă ne batem pentru locul 4.

- Ce ar fi de făcut în continuare?
- A fost diferenţă mare între noi şi Chelsea. Trebuie să învăţăm, dacă vrem să ajungem aproape de nivelul lor.

- Şi publicul a amendat evoluţia echipei. V-a deranjat asta?
- Publicul e alături de echipă cînd vede că jucătorii îşi dau viaţa pe teren. Trebuie să facem mai mult. E păcat, fiindcă ne-am dorit să ajungem în grupele Champions League şi de aceea ar trebui să realizăm mai mult aici.

"Am alergat, dar cînd nu le pui probleme adversarilor, alergi degeaba. În meciul din primăvară am luptat mai mult, am cîştigat mai multe dueluri" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Schurrle a făcut un meci foarte bun şi Georgievski n-a izbutit să-l blocheze. Adevărul e că noi nu ne-am ridicat la nivelul acestui meci" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

"Chelsea are jucători de multe zeci de milioane de euro. Înainte de meci nu ne-am gîndit la asta, dar pe teren am simţit diferenţa" (Cristian Tănase, mijlocaş Steaua)

"Ne-am convins că Liga Campionilor nu se compară cu Liga 1, Europa League sau pe unde mai jucăm noi" (Iasmin Latovlevici, fundaş Steaua)

Citește și:

„O dăm la pace?! Nici la barbut nu se face așa!” » Florinel Coman a respins întrebarea de la flash-interviu
Nationala
„O dăm la pace?! Nici la barbut nu se face așa!” » Florinel Coman a respins întrebarea de la flash-interviu
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Euro 2024
Marca, după România - Slovacia: „Un blat disimulat, toată lumea fericită” + Gazzetta dello Sport: „Blatul este gustos, merg la braț mai departe”
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți
Euro 2024
Scandal după Ucraina – Belgia! De Bruyne și-a ieșit din minți

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (24)
simba
simba  •  02 Octombrie 2013, 20:01

Nu-i mai spuneti reghe. Ziceti-i BOND. JAMES BOND. AGENTUL 007 :D

radianu
radianu  •  02 Octombrie 2013, 19:12

Vai mama voastra de echipa de rahat! Ziceti merci pentru banutii care vor veni si vedeti-va lungul nasului! Si o spun,stelist si foarte trist fiind!

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  02 Octombrie 2013, 11:57
Postat de vladutz13 pe 02 Octombrie 2013, 11:14

A zis bine Reghecampf, cum e posibil sa nu iei niciun cartonas galben intr-un meci ca asta??? Chelsea a luat 2 cartonase, fiecare a oprit un contraatac foarte periculos al nostru. Noi ce-am pazit??? Georgievski de ce nu l-a faultat pe Schurrle la primul gol, cand a scapat liber liber acolo in stanga??? sau de ce nu l-au faultat pe ala la golul 2 la mijloc??? tot galben se lua.... a scos din joc 2 oameni care au intrat decisiv, niciunul negandindu-se sa faca fault de joc. Faultul face parte din fotbal, daca il folosesti cu cap. Vina nu e neaparat la jucatori, e mai ales la Reghecampf.

Macedoneanul a jucat un singur meci bun de cand a venit la Steaua, in rest a fost petarda. Iar anul asta cu deseuri gen Adi Popa, Tactoo sau Georgievsky nu poti sa ai pretentii in Europa, sa fim seriosi.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează