Articol de - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

B1 TV a negociat cu ruşii preluarea meciului, însă transmisia a fost demnă de cascadorii rîsului.

"Se transmite sau nu?". Asta a fost întrebarea zilei de ieri printre microbiştii din România. Pe ultima sută de metri, Naţional TV a negociat cu ialomiţenii preluarea drepturilor, însă nu au reuşit să ofere preţul cerut: 50.000 de euro. Cu doar 15 de minute înainte de startul partidei, B1 TV a anunţat că va televiza partida, semnalul fiind preluat de la ruşi, care cumpăraseră meciul pentru 50.000 de euro!

Vestea a circulat rapid pe internet, însă, la ora de start, pe B1 TV, rula publicitate. Primele imagini de la partidă au apărut abia în minutul 15, dar semnalul era luat de pe internet, prin streaming, calitatea imaginii fiind extrem de slabă. S-a văzut sacadat, s-a auzit cu ecou, o perioadă chiar cu comentariul în limba rusă, iar din cînd pe ecran apărea scris "buffering", semn că viteza de internet era prea scăzută. În minutul 32, transmisia ridicolă a încetat, iar conducătorii postului din Calea Victoriei au dat vina pe ruşi. "Nu sînt serioşi. Am bătut palma cu ei şi nu ne dau semnalul", a spus Radu Moraru în timpul primei reprize.

La pauză, problemele tehnice s-au rezolvat, iar Moraru, care a comentat partea secundă, a spus: "Nu e vina ruşilor, transmisia e de 5 stele! Au fost nişte incompatibilităţi de aparatură între postul nostru şi cei de la stadion".

Reacţii pe gsp.ro
"Rar am văzut caterincă mai mare" - fiorosu

"Meciul se joacă şi ei ne transmit să mîncăm fruncte şi legume. Uite că eu nu vreau, mă duc să trag un tutun" :) - sundancekid

"Ăştia îşi bat joc de noi, să le fie ruşine!" - smiileyy

"Mai rău ca pe timpul lui Ceauşescu, ascult meciul la radio" - gaby_gabonne

"Penibil, trăim în România" - solidmag3

Brandan, păstrat pentru export
A surprins aseară lipsa lui Pablo Brandan din lotul Unirii. Ialomiţenii nu l-au trecut pe foaia de joc pe cel mai bun străin din Top Gazeta anul trecut deoarece de argentinianul de 27 de ani s-au interesat mai multe formaţii ce evoluează în Liga Campionilor. Dacă ar fi fost folosit aseară, Pablo nu ar mai fi putut juca pentru altă echipă în Champions League. (George Şeitan)

Piţi cu Păunescu
Antrenorul Stelei, Victor Piţurcă, a venit la stadion cu 10 minute înainte de startul partidei. Acesta era însoţit de preşedintele de onoare al clubului din Ghencea, Viorel Păunescu. Imediat după ei au sosit Victor Becali şi Ilie Dumitrescu. În tribune a mai fost prezent aseară şi Florian Walter, finanţatorul lui U Cluj.

Pădureţu, eliminat uşor!
În minutul 36, Răzvan Pădureţu a fost eliminat de "centralul" portughez Bruno Paixao. Denisov a urmărit o minge şi l-a lovit pe Arlauskis, arbitrul a dictat fault, însă jucătorii ialomiţenii au intervenit şi l-au bruscat pe fotbalistul rus. Cîţiva jucători ai lui Zenit au sărit în apărarea colegului lor şi, în îmbulzeala creată, Pădureţu l-a lovit pe Kerjakov. Paixao i-a acordat acestuia direct cartonaş "roşu"! Zece minute mai devreme, şi Paraschiv ar fi putut să fie eliminat, după ce l-a lovit cu cotul în gît pe Denisov. A scăpat doar cu "galben". (George Şeitan)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Superliga
„Atunci am turbat!” » Marius Șumudică, SHOW inconfundabil la interviu: „Au ieșit ghioceii, vin cu stropitoarea!”
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Superliga
Nicușor Dan, anunț de ultim moment despre Arena Națională
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat
Campionate
Dune 3 se poate filma în Anglia! Imagini catastrofale surprinse la arena Plough Lane » Meciul cu Newcastle, amânat

Gigi Becali a dezvăluit meciul la care va reveni pe stadion » Câți bani a strâns pe biletele din Europa League până acum

Bănel Nicoliță a dezvăluit ce salariu are în Liga 4 din România. Primă uriașă primită la semnătură