INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTANA - CFR CLUJ

Șicane între CFR și Astana » Cum s-au răzbunat clujenii, după ce kazahii i-au sabotat la meciul tur

Articol de GSP - Publicat joi, 04 iulie 2019 16:08

CFR Cluj și Astana folosesc toate mijloacele posibile pentru a-și asigura avantaje în dubla manșă din primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

  • Partida tur dintre Astana și CFR se va disputa marți, la Nur-Sultan, în Kazahstan, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.RO. 

Kazahii au insistat ca meciul tur să se joace marți pentru a-i prinde pe cei de la CFR obosiți după partida din Supercupă, cu Viitorul, care se va disputa sâmbătă seară, la ora 20:00. Timpul de refacere va fi scurt, partida din Kazahstan urmând să se desfășoare marți, la ora locală 19:00, adică 16:00 în România.

Una dintre problemele clujenilor va fi distanța până în Kazahstan. De la Cluj la Nur-Sultan sunt 4.300 de kilometri. Cel mai rapid zbor de linie durează 11 ore, dintre care 4 reprezintă escala în Varșovia. De aceea, campioana a decis să închirieze un charter, cu care va parcurge distanța în 5 ore. Plecarea va fi duminică, imediat după Supercupă.

Clujenii s-au răzbunat

În replică, CFR a decis să joace returul, programat pe 17 iulie, de la ora 21:00. De ce au insistat clujenii ca meciul să se joace cât mai târziu? Jucătorii din Kazahstan vor fi dezavantajați de diferența de fus orar, la startul partidei fiind miezul nopții la Nur-Sultan. Meciul se va încheia când jucătorii adverși sunt obișnuiți să doarmă deja, adică ora 2:00 în Kazahstan!

Citește și:

Fără Țucudean în Kazahstan! Situație îngrijorătoare: golgeterul Ligii 1 se operează din nou la inimă!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (58)
chris_bu67
chris_bu67  •  04 Iulie 2019, 16:47

C.F.R.Cluj, poate elimina Astana!

magic4ever
magic4ever  •  04 Iulie 2019, 17:50
Postat de Ciprian Manciu pe 04 Iulie 2019, 17:42

Nici o șansă, câștigă astana cu 2-0

Visează cat vrei, Cfr nu pierde niciodată fu Asta a cat timp il au pe cel mai bun antrenor din liga 1, Dan Petrescu!Cfr se califică cu 2 victorii!

luisharcsa
luisharcsa  •  04 Iulie 2019, 19:32
Postat de leul_90 pe 04 Iulie 2019, 19:07

Ca sa iesiti din faliment, ati avea nevoie de vreo 20 de meciuri acasa cu noi, in care sa vindeti din nou la suprapret bilete!! Cea mai penibila echipa din toata istoria, isi pun microfoane in galeria lor micuta si le redau la boxele stadionului! Suporteri de rezultate, ai fost doar la meciurile din UCL, in rest ai spart seminte in fata 'tembelizorului'!

Ce bine le stii tu pe toate.Am abonament de ani de zile.Rar se intampla sa lipsesc de la un meci.Fac aproape 200 de km pentru fiecare meci jucat la Cluj.Dar daca tu stii mai bine.Poate aveti voi galerie mai mare.asa numiti ultrasi,huligani,spargatori de capete.Dar la numar de spectatori v-am batut an de an.Apoi,eu nu-mi amintesc ca sa fi amenintat jucatorii ca le rupem picioarele,cum fac altii.Nici n-am mers peste ei sa le dam in gura cum fac altii.De injuraturi si scandaluri nu mai vorbesc.si da,rezultatele aduc spectatori,nu plimbareala prin toate ligile inferioare.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează