INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - MANCHESTER UNITED 1-2

VIDEO Am visat doar un sfert de oră » CFR a sperat în van. Persie!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 octombrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 03 octombrie 2012 09:27

După ce Kapetanos a deschis scorul, olandezul pe care Man. Utd a plătit 30 de milioane € a întors meciul cu două reuşite venite parcă de nicăieri.

După ce Kapetanos a deschis scorul, olandezul pe care Man. Utd a plătit 30 de milioane € a întors meciul cu două reuşite venite parcă de nicăieri.

Andone nu are titlul de Sir, dar a văzut multe în fotbal. Tehnicianul a debutat în Champions League cu o victorie fantastică la Braga. S-au găsit comentarii şi după succesul din Portugalia: atitudine de echipă mică s-a spus despre ceea ce la Mourinho s-ar fi numit geniu tactic! Andone nu e Mourinho. E doar un tip care a încărunţit aşteptînd ocazia unui meci mare, The Special Andone.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Kape, gol la primul şut pe poartă
Rooney, Van Persie, Hernandez, în faţa unui astfel de trident ofensiv iei în calcul şi varianta în care să te furişezi de la vestiare şi să iei un taxi în afara zonei de bombardament. Clujenii au ales să-i aştepte la 20 de metri de poarta lui Felgueiras. Manchester şi-a găsit uşor ritmul drăcesc al paselor. "Diavolii roşii" au pus stăpînire pînă şi pe sufletele copiilor de mingi. Nu şi pe cel al răsfăţatului Rafael Bastos. Brazilianul preia scurt şi trimite o diagonală aproape de perfecţiune. Pe traseul pasei spre Sougou, în semn de respect, iarba nu va mai creşte. Senegalezul a găsit centrarea perfectă, iar Kapetanos execuţia care a făcut inutil saltul lui De Gea (14). E gol şi tribuna exultă! Dar e şi golul care declanşează furia lui Manchester.

Sougou iese accidentat, Rooney (19) şi Anderson (20) trec pe lîngă egalare. "Şi Van Persie ratează", spunea Felgueiras. Portarul a fost chemat să depună mărturie în minutul 29. Olandezul zburător survolează marcajul lui Cadu şi trimite sub bară (29). Vişiniii fac pasul înapoi. Clujenii se clatină pe un semicerc pe care englezii îl bombardează. Rezistă! Van Persie trage în Felgueiras din unghi (35).

Van Persie loveşte din nou
Repriza a doua, acelaşi scenariu. Asistăm la un meci de tenis de cîmp? Toate capetele sînt îndreptate spre terenul CFR-ului. Mişcarea în sens invers nu mai vine. Rafael aruncă o minge în spatele apărării lui CFR. Van Persie e acolo, ucigaşul cu sînge rece (49). 1-2, dar oamenii lui Andone pretind că mai au o viaţă. Kapetanos trage peste (52), iar Cadu trimite puternic, dar degeaba, De Gea scoate în corner (56). Aguirregaray punctează la impresia artistică, Sepsi îi refuză hattrickul lui Van Persie (72). Clujul nu ştie să atace poziţional, construcţia e anevoioasă. Timpul se scurge, Bjelanovici nu mişcă lîngă Rio Ferdinand. Bastos ratează golul carierei în minutul 90Ă1, iar CFR-ului îi rămîne să lupte pentru locul 2 în grupă cu Galatasaray şi Braga.

3-5 a fost raportul ocaziilor de gol

"CFR e o echipă onestă, muncitoare, ne-a cam chinuit un pic. Vreau să rezolvăm calificarea în următoarele două partide, în care o vom întîlni pe Braga!"
Alex Ferguson, manager Manchester United

ADVERSARI Galatasaray - Braga 0-2
Galata gata?
Galata joacă bine dar pierde. Turcii, viitorii adversari ai CFR-ului, au menţinut trendul din partida de la Manchester, cu United, dar degeaba. Nu reuşesc să bage mingea-n poartă. Aşa a fost şi cu Braga, aseară, cînd portughezii lui Peseiro au punctat în minutul 27, prin Ruben Micael, şi au reuşit să ţină de fragilul avantaj pînă la final, cînd au mai punctat o dată: 0-2.

Antiteza lui Felgueiras
Unul dintre eroii de la Braga (2-0), portarul Mario Felgueiras a gafat inexplicabil în partida de aseară la ambele goluri reuşite de Manchester. Mai întîi, lusitanul a fost surprins în faţă la devierea lui Robin van Persie pe spate, cu capul (29), iar apoi a ieşit prea tîrziu din poartă pentru a-l putea bloca pe atacantul olandez la reuşita secundă (49). Pentru evoluţia de la Braga, Felgueiras a primit nota 10 în "Gazetă", alături de Bastos.

Citește și:

Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024! Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Nationala
Cu cine poate juca România în optimile de finală de la Euro 2024! Au rămas doar două variante: putem avea un culoar IREAL spre semifinale
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (57)
cfrclujole
cfrclujole  •  04 Octombrie 2012, 09:49
Postat de bandoleros pe 03 Octombrie 2012, 11:10

eu unul am preferat sa urmaresc ultima parte dintr'un film frumos in locul meciului. astfel ca nu m'am putut bucura la nici unul dintre cele 3 goluri, ci am savurat filmul ;)

La fel o sa fac si eu la meciul vostru!:)

calinescu_
calinescu_  •  03 Octombrie 2012, 19:30

ANDONE E CEL MAI PROST ANTRENOR DIN ROMANIA ....!!!! E LA MARE CONCURENTA CU PITZURCA ....!!!!!

aer5
aer5  •  03 Octombrie 2012, 15:02

manchester a fost penala aseara.2 goluri norocoase

Vezi toate comentariile (57)
Comentează
Close