INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 1-4 (4-6 LA GEN.)

Xavi, criticat de Thierry Henry și Jamie Carragher pentru discursul furibund la adresa lui Istvan Kovacs: „E frustrat! Nu pot să-l înțeleg!”

Xavi și Thierry Henry / Foto: Imago
Xavi și Thierry Henry / Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 17 aprilie 2024 11:20 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2024 11:27

Thierry Henry (46 de ani) și Jamie Carragher (46 de ani) au comentat discursul dur al lui Xavi (44 de ani) la adresa arbitrului român, Istvan Kovacs (39 de ani).

Antrenorul Barcelonei a declarat că din cauza lui Istvan Kovacs echipa sa a pierdut calificarea în semifinalele Ligii Campionilor.

Gestul acuzator pe care l-a făcut Araujo după ce a fost eliminat de Istvan Kovacs. Sud-americanii au lămurit ce înseamnă
SFERTURI UCL
Gestul acuzator pe care l-a făcut Araujo după ce a fost eliminat de Istvan Kovacs. Sud-americanii au lămurit ce înseamnă

Thierry Henry: „Trebuie să fiu de acord cu el? Nu pot să-l înțeleg!”

Coleg cu Xavi la Barcelona timp de trei sezoane, Thierry Henry a criticat reacția catalanului la adresa lui Istvan Kovacs: „Trebuie să fiu de acord cu ce spune Xavi? E antrenorul Barcelonei, își apără echipa. Nu pot să-i înțeleg discursul, dar înțeleg cât de importantă era calificarea pentru el.

Tot ce pot să spun este legat de jucătorul Barcelonei, Araujo. Xavi susține că Barcola a simulat, dar cu toții știm că Araujo este cel care greșește. Trebuia să-l lase pe Barcola să pătrundă și să spere că portarul va interveni salvator. Astfel, nu se impunea ca arbitrul să ia o asemenea decizie.

Xavi spune că decizia a fost greșită, dar eu cred că au fost prea multe greșeli din partea Barcelonei. Spun asta relaxat, de pe scaun, nu sunt implicat în meci, cum a fost Xavi. Nu sunt în locul lui să trebuiască să explic cum am pierdut o calificare avută în mână”, a spus Thierry Henry pentru CBS.

Jamie Carragher: „Xavi este frustrat! A vrut să-și verse această supărare pe central”

Jamie Carragher a fost de acord cu Thierry Henry și a adăugat: „Xavi e frustrat pentru că dubla părea închisă până la eliminarea lui Araujo, care a schimbat total dinamica partidei.

A vrut să-și verse această supărare pe central, la finalul meciului. Cred că în câteva zile, după ce se va calma, va conștientiza că greșeala a fost a fundașului său, nu a arbitrului”.

VIDEO. Xavi l-a atacat pe Istvan Kovacs după Barcelona - PSG 1-4

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Vezi și alte știri:

Kovacs, „mitraliat” de Xavi după Barcelona - PSG 1-4 + Azi avem Manchester City - Real Madrid » GSP Live
GSP LIVE
Kovacs, „mitraliat” de Xavi după Barcelona - PSG 1-4 + Azi avem Manchester City - Real Madrid » GSP Live
Expertul în arbitraj l-a distrus pe Kovacs: „În Spania n-ar avea loc nici la liga a treia!”
BARCELONA - PSG
Expertul în arbitraj l-a distrus pe Kovacs: „În Spania n-ar avea loc nici la liga a treia!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
MaxiP
MaxiP  •  17 Aprilie 2024, 11:42

Xavi e complet depasit, faptul ca ai fost genial ca jucator nu te face automat si mare antrenor, fara scoala, fara nimic, numit direct din momentul in care batea cuiele in perete. A facut exagerat de mult pasul in spate imediat dupa cartonasul rosu, a sperat ca va rezista tot meciul in fata unei echipe nu extraordinare, dar cu o forta ofensiva totusi buna daca e lasata sa ajunga usor in fata portii, adica exact ce a facut Xavi. Pe langa asta, nu a schimbat nimic nici macar dupa 15 minute, pana la golul 2 al lui PSG, desi deja ratasera vreo 2-3 mari ocazii, adica era destul de clar ca nu au cum sa reziste asa. Ce sa vezi, cum au luat 2 goluri, au putut sa iasa din propria jumatate chiar cu om in minus, deci tactica adoptata a fost complet distructiva. Si il scoate pe Yamal, jucator capabil sa tina de minge si chiar si sa scape pe contraatac, adica exact tipul de oameni de care avea nevoie in fata cu om in minus in teren.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează