INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEKEND

4 stranieri au marcat pentru echipele lor. Vezi toate evoluţiile românilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2009 00:00

În acest weekend, Ianu, Jula, Iacob şi Kiriţă au marcat pentru echipele lor de club, iar Max Nicu a dat pasa decisivă la golul care i-a adus Herthei un punct.

BELGIA

În acest weekend, Ianu, Jula, Iacob şi Kiriţă au marcat pentru echipele lor de club, iar Max Nicu a dat pasa decisivă la golul care i-a adus Herthei un punct.

BELGIA

- Ladislau BOLONI (Gent - STANDARD LIEGE 2-1 // Echipa lui Boloni a ajuns la cea de-a doua înfrîngere în acest sezon, coborînd pe locul al patrulea în campionatul din Belgia)

CROAŢIA

- Florin CERNAT (HAJDUK – Croaţia 6-0 // Din cauza unei accidentări la genunchi, suferită la antrenamentele de miercuri, Cernat nu a putut juca împotriva ultimei clasate, care a fost învinsă clar, cu 6-0)

ELVEŢIA

- Cristi IANU (Toss Wintherthur - LUZERN 1-2 // Ianu a calificat-o pe Luzern în sferturile de finală ale Cupei Elveţiei după ce a înscris golul al doilea în victoria cu 2-1 de la Wintherthur. Cristi a început partida din postura de rezervă, intrînd pe teren în locul lui Yakin, după 16 minute de joc. Cu un minute înainte de pauză, a marcat golul cu numărul 2 al oaspeţilor)

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (AUXERRE - Monaco 2-0 // Auxerre s-a impus în faţa celor de la Monaco, cu Daniel Niculae titular şi trece pe primul loc în clasamentul Ligue I. Românul a fost înlocuit în minutul 90, lăsîndu-I locul lui Oliech)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (STUTTGART – Hertha 1-1 // Marica a început ca titular şi a fost schimbat în minutul 65, cu Schieber)

- Vlad MUNTEANU (WOLFSBURG - Nurnberg 2-3 // nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Maximilian NICU (Stuttgart - HERTHA 1-1 // A fost integralist în partida de la Stuttgart şi a contribuit la faza golului marcat de oaspeţi, pasîndu-i decisiv lui Ramos)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (Bielefeld - TSV MUNCHEN 0-1 // nu a jucat din cauza accidentării - ruptură de ligamente - Românul va reveni în luna martie a anului viitor)

 - Mihai TARARACHE (Furth – DUISBURG 0-1  // nu a evoluat din cauza problemelor la menisc. Jucătorul va reveni în luna noiembrie)

- Ovidiu BURCĂ
- Emil JULA
- Sergiu RADU

(Dusseldorf - ENERGIE COTTBUS 2-1 // Toţi cei 3 români au început meciul ca titulari şi doar Jula, autorul golului celor de la Energie, care a primit cartonaşul galben, în minutul 87, a fost integralist. Sergiu Radu a fost înlocuit de Kweuke, iar Burcă, de Petersen, în ultimul minut de joc)

GRECIA

- Nicolae DICĂ
- Victoraş IACOB

(IRAKLIS - Atromitos 2-2 // Cei 2 au început partida ca titulari, dar Dică a părăsit terenul din minutul 35, cînd a fost înlocuit de Bosnjak. Victoraş Iacob a redus diferenţa de 2 goluri pe care le aveau oaspeţii, în minutul 55, ca în ultimul minut de joc, Vellios să aducă egalarea)

- Ilie IORDACHE (Kavala - AEK 2-1 // nu a fost inclus pe foaia de joc)
 
- Daniel ORAC
- Marius MITU

Panionios - PANTHRAKIKOS 3-1 // Mitu şi Orac au rămas pe bancă pe toată durata partidei dintre Panionios şi Panthrakikos)

ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (Bologna - INTER 1-3 //  Cristi Chivu a fost integralist în partida cîştigată de Inter cu scorul de 3-1)

- Adrian MUTU ( FIORENTINA - Parma 2-3 // din cauza operaţiei la care a fost supus în urmă cu 3 săptămîni, Mutu va putea să revină pe teren cel mai devreme în meciul cu Inter, de pe 29 noiembrie)

- Dorin GOIAN
- Cristian MELINTE

PALERMO - Catania 1-1 //  Chiar dacă a luat loc pe banca de rezerve, Goian nu a fost folosit de antrenorul celor de la Palermo, în timp ce Melinte nu a fost inclus pe foaia de joc

- Bogdan LOBONŢ
- Adrian PIŢ

ROMA - Bari 3-1 //  Lobonţ şi Piţ nu au fost incluşi pe foaia de joc

- Ştefan RADU (Napoli - LAZIO 0-0 // Ştefan Radu a fost integralist pentru Lazio şi a primit un cartonaş galben în ultimul minut din timpul regulamentar)

- Paul CODREA (SIENA - Atalanta 0-2  // Codrea nu a fost folosit în partida pierdută pe teren propriu de Siena)

Clasament Serie A (etapa 13): 1.Inter (32 pct) … 6.Fiorentina (21) … 11.Roma (18), 12.Palermo (17) …15.Lazio (12) … 20.Siena (6)

ITALIA (Serie B)

- Cristian DAMINUŢĂ (Albinoleffe - MODENA 0-3 // nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Bogdan PĂTRAŞCU (PADOVA – Empoli 2-3 // Pătraşcu nu a fost inclus pe foaia de joc)

OLANDA

- Mihai NEŞU (Feyenoord - UTRECHT 0-0 // Românul a fost integralist şi a primit cartonaşul galben în ultimul minut de joc)

- George OGĂRARU (AJAX - Heerenven 5-1 // George Ogăraru nu a fost inclus pe foaia de joc)

RUSIA 1

- Adrian ROPOTAN (DINAMO MOSCOVA – Lokomotiv Moscova 0-2 // Singura schimbare a celor de la Dinamo a reprezentat-o înlocuirea lui Ropotan cu Kokorin, în minutul 46)

- Andrei MĂRGĂRITESCU
- Daniel PANCU
- Florentin PETRE

(TEREK - Kuban 0-1 // Nici unul dintre cei 3 nu a jucat în partida cu Krasnodar)

- Andrei MUREŞAN (Terek – KUBAN 0-1 // a fost integralist pentru oaspeţi în meciul cîştigat cu 1-0)

- Răzvan COCIŞ (Dinamo - LOKOMOTIV MOSCOVA 0-2 // Cociş a intrat de abia în minutul 88, înlocuindu-l pe Torbinski, autorul primului gol)

SPANIA (Primera Division)

- Cosmin CONTRA (Espanyol - GETAFE 0-2 // Cosmin Contra nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Lazslo SEPSI (Real Madrid - RACING 1-0 // Sepsi nu a fost inclus în lot)

SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (Salamanca - HERCULES 0-0 // nu a jucat pentru Hercules)

TURCIA

- Giani KIRIŢĂ (Gaziantepspor - BURSASPOR 0-1 // Giani a marcat golul victoriei lui Bursaspor la 120 de secunde de la intrarea sa pe teren, în locul lui Yildirim, în minutul 78. Ziarele din Turcia au apreciat performanţa românului chiar dacă acesta a evoluat doar 15 minute, considerîndu-l salvatorul lui Bursa)

UCRAINA

- Răzvan RAŢ
- Mircea LUCESCU (antrenor)

Dinamo Kiev - ŞAHTIOR 3-0 // Raţ a fost integralist în meciul pierdut de Şahtior în faţa rivalilor din Kiev

- Tiberiu GHIOANE (DINAMO KIEV – Şahtior 3-0 // Ghioane a fost doar rezervă în derby-ul campionatului din Ucraina, la capătul căruia echipa lui s-a impus cu scorul de 3-0)

- Ionuţ MAZILU (Metalurg - ARSENAL KIEV 3-0 // nu a jucat pentru Arsenal)

- Ciprian TĂNASĂ (METALURG DONEŢK – Arsenal Kiev 3-0 // a intrat pe teren în minutul 72, în locul lui Dimitrov)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (5)
 •  23 Noiembrie 2009, 14:19

Cica stranieri si ei prind doar banca de rezerve..

 •  23 Noiembrie 2009, 14:04

Vlad munteanu joaca la echipa a doua lui wolfsburg

explorish
explorish  •  23 Noiembrie 2009, 13:29

Ianu a dat 8 goluri in 16 meciuri sezonul asta si e pe 4 cu FC Lucerna. Razvane, zic ca merge de un trial macar. Ca nu ne dau atacantii afara din casa.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează