INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  OLANDA

AJAX AMSTERDAM // Olandezii scriu iar de Răzvan Marin: „Își arată uneori clasa. Dar sunt rafale scurte”

Articol de - Publicat vineri, 24 ianuarie 2020 17:30

Henk Spaan, editorialist la cotidianul batav Het Parool, crede că ”există un indiciu de talent la Răzvan Marin. Totuși, se manifestă numai ca un vârtej”.

Aproape că nu e zi fără ca ziariștii olandezi să nu scrie ceva despre Răzvan Marin.

Editorialistul Henk Spaan, de la Het Parool, cotidian ce apare la Amsterdam, îl urmărește constant pe mijlocașul în vârstă de 23 de ani al lui Ajax.

În ediția de astăzi, a făcut un comentariu după ce "tricolorul" a jucat 90 de minute la 7-0 cu Spakenburg (D3), în Cupa Olandei.

"Marin își arată clasa doar uneori. Din păcate, sunt rafale scurte, mai mult scântei decât rafale. Există un indiciu de talent. Totuși, se manifestă ca o amintire din trecut", a scris Spaan.

16meciuri a jucat Răzvan Marin la Ajax în toate competițiile

799de minute a adunat "tricolorul" în acest sezon în Olanda

Răzvan Marin, aproape de gol în victoria lui Ajax din Cupa Olandei!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează