INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BORDEAUX

Nu îi dă nicio șansă lui Alexi Pitu în Franța: „Îl vor mânca de viu. În academia lui Bordeaux sunt 10 mai buni ca el”

Alexi Pitu/ foto Imago Images
Alexi Pitu/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2023 17:38 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2023 18:30

Transferul lui Alexi Pitu (20 e ani) de la Farul la Bordeaux, locul doi în Ligue 2, nu este privit cu ochi buni de Bogdan Cosmescu, comentator Orange Sport.

Mijlocașul ofensiv crescut de Farul a plecat în Franța pentru a efectua vizita medicală și a semna cu Girondins de Bordeaux, însă Bogdan Cosmescu este sigur că Pitu nu se va impune la echipa franceză.

Universitatea Craiova și-a prezentat noul transfer » Este a treia achiziție a iernii
CSU CRAIOVA
Universitatea Craiova și-a prezentat noul transfer » Este a treia achiziție a iernii

Bogdan Cosmescu: „Pitu nu va juca niciodată la Bordeaux. Nu are niciun pic de viteză”

„Suma e puțin probabil să fie așa (n.r. - două milioane de euro). Înseamnă că Bordeaux, care a avut mari probleme financiare, nu știe cum să scape de niște bani. Nu poți să dai două milioane pe un tânăr de 20 de ani din România, mai ales cum este Pitu. 

El nu va juca niciodată acolo. Eu am comentat recent Rennes cu PSG (n.r. - scor 1-0). A bătut Rennes cu un mijlocaș de 17 ani și unul de 18 ani, doi atacanți de 20-21 de ani, și doi oameni de bandă de 19-20 de ani. A patra cea mai tânără chipă din top 5 campionate. 

Eu sunt convins că în academie la Bordeaux sunt 10 jucători mai buni ca Pitu. Nu are niciun fel de viteză. O să-l mănânce de viu acolo. Eu nu știu de ce a acceptat să plece acolo. Poate pentru niște bani. Bordeaux a avut mari probleme financiare. Este încă o victorie mare a impresarilor Becali”, a spus Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Gică Popescu: „Alexi Pitu are un contract foarte bun la Bordeaux!”

„Dacă vizita medicală va fi OK, va semna contractul. Am văzut evaluarea lui pe Transfermarkt (n.r. - 1,4 milioane de euro) și suma de transfer este peste suma de acolo. Există și procente rămase pentru noi. Dacă noi am considerat că înțelegerea economică este bună, înseamnă că ne-a convenit.

În ultimele luni, chiar eu am avut contact cu multe cluburi de afară. Toți au întrebat cât costă, câți ani are. Prima ofertă serioasă și scrisă a venit de la Bordeaux. El consideră că e o destinație potrivită, dacă n-ar fi fost de acord ne puteam noi înțelege de 100 de ori cu clubul

Bordeaux e pe locul secund, probabil va promova și a pariat pe viitor. Are un contract de 4 ani și jumătate. Sper ca din vară să joace în prima ligă. Are un contract foarte, foarte bun! El a copilărit în Germania, vorbește perfect limba germană, franceza nu. Știe și engleză” a spus Gică Popescu, președintele Farului, la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

VIDEO. Alexi Pitu merge la Bordeaux pentru vizita medicală: „E o echipă de tradiție. Sunt pregătit”

Citește și: 

Complice la dezastru! Tătărușanu, desființat de presă: „Nu este un portar pentru ambițiile Milanului”

Transformare radicală pentru națională! Se modifică preliminariile pentru Mondial

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (37)
tivireli
tivireli  •  27 Ianuarie 2023, 10:48
Postat de laur_gr pe 25 Ianuarie 2023, 21:04

Datul cu parerea, sport national la romani. Pe cine intereseaza parerea lui Bogdan Cosmescu despre Bordeaux??? Adica Bogdan Cosmescu afirma ca cei de la Bordeaux sunt niste prosti care au dat 2 milioane degeaba. Singurul penibil in ecuatia asta e Bogdan Cosmescu, ca despre Bordeaux nu cred ca intereseaza pe nimeni. Iar Pitu e baiat destept daca incaseaza mai mult o perioada...daca tot nu e talentat macar sa incaseze mai mult. Rautate gratuita.

Si pe cine intereseaza parerea ta?

johny2003
johny2003  •  26 Ianuarie 2023, 19:19
Postat de kordell pe 25 Ianuarie 2023, 21:49

Cauta-ne peste vreo 6 luni cand Peetoo va fi inapoi la Ovidiu sub forma de imprumut . Sa nu -ti uiti sacosele , vom avea grija sa ti le umplem .

Tu esti *** de la Doar Div B, care se pregateste ptr Div C, in cel mai bun caz! Asa ca parerea ta este egala cu zero!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

misu50
misu50  •  26 Ianuarie 2023, 11:03

Cosmescule, esti plin de idei "bune"! De asta esti la Orange si nu la Eurosport...

Vezi toate comentariile (37)
Comentează