INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPECIAL

Boloni şi-a scos la restaurant foştii colegii de la ASA: ”Loţi e mîndria noastră”

De la stînga la dreapta, rîndul de sus: Solyom, Ciorceri, Șt. Gligore, Hajnal, dr. Halmagyi, Boloni, Curtifan (prieten), Czako
Jos: Caniaro, Cacovean, Ispir
De la stînga la dreapta, rîndul de sus: Solyom, Ciorceri, Șt. Gligore, Hajnal, dr. Halmagyi, Boloni, Curtifan (prieten), Czako Jos: Caniaro, Cacovean, Ispir

Articol de - Publicat miercuri, 11 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2012 20:22

Antrenorul lui PAOK a profitat de vizita-fulger făcută la Tg. Mureş pentru ziua soţiei sale, Clara, şi s-a întîlnit şi cu o parte din prietenii de lîngă care s-a lansat în fotbalul mare.

Ladislau Boloni a dat ieri o fugă pînă la Tîrgu-Mureş pentru aniversarea zilei de naştere a soţiei sale, Clara. De dimineaţă, tehnicianul de 58 de ani a organizat o petrecere-surpriză pentru foştii lui colegi de echipă de la ASA. "Am profitat de ocazie şi i-am invitat la un restaurant pe prietenii mei din gaşca de la ASA. Am depănat amintiri frumoase, ne-am tachinat şi am făcut glume. M-am simţit extraordinar!", a precizat Boloni, care azi se întoarce la Salonic.

Loţi s-a amuzat cel mai mult cu fostul fundaş dreapta Ştefan Gligore (57 de ani).

"Dacă vreun jurnalist ar fi pus un microfon sub masă, ar fi avut ce scrie două săptămîni încontinuu la cîte poveşti s-au spus în cele cinci ore cît am stat împreună. Loţi a rămas acelaşi catalizator care strîngea grupul în jurul său", a rezumat întîlnirea Florea Ispir (62 de ani), locul doi în topul fotbaliştilor cu cele mai multe meciuri în Liga I, 485 de partide.

"Îi urez însănătoşire grabnică lui nea Mircea Lucescu! Poate e bine să ştie că ne gîndim la el în aceste momente delicate prin care trece" (Ladislau Boloni)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (7)
hofer
hofer  •  11 Ianuarie 2012, 23:02

Anne! halt die klappe!

hofer
hofer  •  11 Ianuarie 2012, 22:57

Baiat fain Loati asta.

sorineldobre
sorineldobre  •  11 Ianuarie 2012, 13:08

Frumos ! Eu il regret pe Loti si la nationala unde nu a fost lasat sa faca meserie.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează