INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Dan Petrescu rupe tăcerea, după plecarea de la Kayserispor: „Nu mai pot antrena nicăieri”

Dan Petrescu (53 de ani) susține că nu a fost demis de la Kayserispor, ci că a renunțat la post, din cauza unor probleme personale.
Dan Petrescu (53 de ani) susține că nu a fost demis de la Kayserispor, ci că a renunțat la post, din cauza unor probleme personale.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2021 21:29 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 21:55

Dan Petrescu (53 de ani) susține că nu a fost demis de la Kayserispor, ci că a renunțat la post, din cauza unor probleme personale. 

Dan Petrescu a rezistat doar 8 meciuri pe banca lui Kayserispor. „Bursucul” afirmă că va lua o pauza de la antrenorat, din cauza unor probleme personale, și că despărțirea de formația turcă a fost de comun acord. 

Dan Petrescu, reacție după plecarea de la Kayserispor

„Am o problemă personală și a trebuit să opresc aventura mea aici. Trebuie să plec. Patroana a înțeles, am rămas în relații foarte, foarte bune. Echipa e pe un loc bun acum, nu e pe un loc retrogradabil. Având o problemă personală, chiar nu mai pot antrena nicăieri acum”, a declarat Dan Petrescu, pentru Pro TV. 

45 de zilea durat mandatul lui Dan Petrescu la Kayserispor

Marius Șumudică, surprins de plecarea lui Petrescu

Marius Șumudică, în prezent la Rizespor, cunoaște foarte bine situația din Turcia. Le-a mai antrenat în trecut pe Kayserispor și Gaziantep, dar tot a fost surprins de vestea plecării lui Dan Petrescu. 

„Nu mă așteptam, și pentru mine a fost o bombă. Nu am vorbit cu Alibec, l-am sunat doar după accidentare ca să-i urez sănătate. Evit să vorbesc cu jucătorii de acolo, mai ales că ne întâlnim peste vreo 6 zile, nu e frumos și nici profesional”, a spus Șumudică, la „Digi Sport Special”.

VIDEO. Variantă-surpriză legată de plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj » Claudiu Niculescu: „A fost forțat să plece! Nu au mai avut răbdare”

Citește și alte știri despre fotbalul din Turcia: 

Alarmă în Turcia! Șumudică a distrus două echipe într-o lună » Și pe Maxim!

Marius Șumudică, prima reacție după demiterea lui Dan Petrescu de la Kayserispor: „Lumea nu te așteaptă, e greu în Turcia”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
fibra
fibra  •  25 Februarie 2021, 09:20

Pai chiar ca e loc bun la un punct de retrogradare. Pot sta linistiti ca nu scapa.

514091889218839
Mihai Buzea  •  25 Februarie 2021, 08:46

Greu fără arbitri din România!!!

napocarepublic
napocarepublic  •  25 Februarie 2021, 08:07
Postat de mir21 pe 25 Februarie 2021, 07:10

A plecat...***

Pt 400000 de Parai in 2luni merita.. nu vrei si tu?))

Vezi toate comentariile (32)
Comentează