INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONVOCARE

Dezvăluirile lui Sergiu Hanca, după ce a fost ignorat de Cosmin Contra: „Antrenorul meu m-a sunat și mi-a zis acest lucru”

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 decembrie 2019 15:15

Sergiu Hanca (27 de ani) se reinventează în Polonia, la KS Cracovia, după o despărțire bruscă de Dinamo, cauzată de scandalul în care a fost implicată soția sa cu ultrașii „câinilor” la finalul lui 2018.

Ajuns la KS Cracovia pentru o sumă infimă, aproximativ 60.000 de euro, Hanca a avut evoluții extrem de apreciate în prima ligă a Poloniei. În acest sezon, mijlocașul are 5 goluri și 3 assist-uri în 19 meciuri într-un campionat în care echipa sa e pe locul secund, în spatele Legiei Varșovia.

Cifrele bune ale lui Hanca nu l-au convins însă și pe selecționerul Cosmin Contra să-l cheme la națională, în campania eșuată pentru EURO 2020. Fostul dinamovist a fost în câteva rânduri pe lista preliminară, dar n-a apărut niciodată în lotul definitiv al lui „Guriță”. 

„Nu mă așteptam să nu fii la națională, sincer”

Într-un interviu acordat pentru TV Telekom Sport, Hanca spune că Michał Probierz, antrenorul său de la Cracovia, a rămas uimit din cauza faptului că jucătorul său nu e chemat la naționala României.

Nu se anunțase lotul definitiv (n.r. pentru „dubla” cu Suedia și Spania) Antrenorul m-a sunat și mi-a zis: «Salut, Sergiu, capul sus! Și am zis: «Dar ce s-a întâmplat?». «Am văzut că nu ești la națională și nu mă așteptam, sincer!» «A, nu sunt? Asta este, Mister, nu este nicio problemă».

Obiectivul nostru este să luăm titlul anul ăsta, contează obiectivul echipei în momentul de faţă. Obiectivele personale mai devreme sau mai târziu tot se vor realiza. A discutat cu mine, chiar după fiecare convocare discuta cu mine. Simţea nevoia să mă ia de o parte, nu neapărat că mă vedea supărat, dar simţea nevoia să îmi ridice puţin moralul”, a spus Hanca, potrivit sursei citate.

4 meciuriare Hanca la prima reprezentativă a României

VIDEO // Andreea Hanca a făcut din nou spectacol în Polonia

Vezi și: 

VIDEO Sergiu Hanca, dezamăgit de Dinamo: „Nu toți oamenii trag pentru același obiectiv” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Decembrie 2019, 19:07

...ar trebui chemat ...campionatul Poloniei este mai bun decat al Turciei ...

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  29 Decembrie 2019, 16:54

e dusa rau nevasta lu asta.. treaba lui, important e sa joace

Vezi toate comentariile (2)
Comentează