INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AJAX

Edwin Van der Sar vorbește de Răzvan Marin: „De Jong e unic, dar am luat un român promițător” » Îl compară cu Ronaldo! 

Răzvn Marin // FOTO: facebook.com/rmarin18official/
Răzvn Marin // FOTO: facebook.com/rmarin18official/

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2019 10:59

Edwin Van der Sar, directorul general al lui Ajax, știe că „Răzvan Marin va juca diferit, însă acest lucru se întâmplă cu toți jucătorii importanți. Real nu mai e aceeași echipă după plecarea lui Ronaldo”.

Vorbind despre eterna provocare a lui Ajax, de a găsi înlocuitori pentru jucătorii care pleacă în campionate mai puternice, pentru salarii mai mari, Edwin van der Sar s-a oprit la Frenkie de Jong. Transferat din vară la Barcelona, pentru 86 de milioane de euro, bonusuri incluse. L-a comparat cu Cristiano Ronaldo și l-a inclus și pe Răzvan Marin în poveste.

„Sperăm ca băiatul care vine să fie mai bun”

„Știm că, la marile cluburi, tinerii își pot găsi cu greu locul pentru a progresa. Noi asta le oferim”, afirmă în L'Équipe fostul mare fotbalist olandez. „Când Davy Klaassen s-a dus la Everton, în 2017, l-am pregătit pe Donny van de Beek pentru a-i lua locul. Rolul nostru este de a asigura acest rulaj, sperând ca băiatul care vine să fie mai bun. Uneori e posibil, alteori nu”.

„Continuăm să pregătim viitorul”

Legat de despărțirea despre De Jong, actualul director general al clubului batav crede că „nu există jucător ca Frenkie. Totuși, noi continuăm să pregătim viitorul. Am luat un mijlocaș român promițător, Răzvan Marin. Va juca diferit, da, însă acest lucru se întâmplă cu toți fotbaliștii importanți. Real nu mai e aceeași echipă după plecarea lui Ronaldo”.

84de meciuri a jucat Frenkie de Jong în trei sezoane la Ajax, marcând 5 goluri și pasând decisiv de 12 ori

100 de partide a adunat Răzvan Marin în două sezoane și jumătate la Standard: 16 goluri, 22 de assisturi

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  30 Aprilie 2019, 13:27

Stai si il citesti pe Jumatate si reazizezi ca jurnalismul romanesc se indreapta cu pasi repezi spre... epoca de piatra!

ralffy_mr
ralffy_mr  •  30 Aprilie 2019, 13:00

Auzi ma jumatate?... in primul rand ca nu este o comparatie a jucatorilor, cia a evolutiei echipei...in al doilea rand, daca ar fi vorba deapre jucatori...se vorbeste despre plecarea lui Ronaldo de la Real si plecarea lui De Jong de la Ajax...deci...despre cine e vorba de fapt? ...R Marin nu face parte din ecuatie. Tu esti jurnalist sau doar un pescar"***"?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează