INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Răzvan Lucescu, bătut în vestiar: „Eram spion, dar m-au prins doi și mi-au dat la pumni... ”

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2020 12:43 / Actualizat sambata, 31 octombrie 2020 13:10

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, câștigător al Ligii Campionilor Asiei, al campionatului Arabiei Saudite și primul antrenor care a reușit eventul în Grecia cu PAOK Salonic, a acceptat invitația directorului Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioanițoaia, de a participa la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO.

Acesta a vorbit despre relația cu tatăl său, influența lui Mircea Lucescu asupra carierei sale și a făcut dezvăluiri în exclusivitate.

„Tata m-a dus la tenis, nu la fotbal!”

Întrebat de avantajele și dezavantajele pe care le-a avut în carieră fiind fiul lui Mircea Lucescu, Răzvan a zâmbit: "Am avut avantaje, dar și dezavantaje. Avantaje că fac ce-și dorește fiecare om în viață, să facă ce iubește. Pasiunea asta mi-a fost transmisă, vrând-nevrând. Poate nevrând, că prima dată m-a dus la tenis. Nu știu dacă puteam să am o altă carieră, ca fotbalist. Îmi spunea că-mi va fi foarte greu când o să fiu la juniori și după aceea pentru că mă vor urmări cu ochi critici comparându-mă cu el, după o carieră întreagă, și că asta mi-ar dăuna. Și-atunci mi-a intrat în cap ideea să fiu portar".

„Toată lumea mi-a contestat chiar și iubitele”

Lucescu jr. a continuat discuția cu realizatorul Ovidiu Ioanițoaia: "Am învățat de la tata ce înseamnă riguriozitatea muncii. Cum își pregătea antrenamentele, meciurile. Era maniac! Am participat la multe discuții chiar și cu prietenii lui. M-a introdus de la început, de mic, în atmosfera de echipă și am învățat foarte multe. Pentru mine, vestiarul a fost și e ceva important. Am crescut acolo, e a doua mea casă! Am intrat în el de la 3 ani. Marele dezavantaj a fost că toată lumea mi-a contestat și școala, și iubitele că-s cu mine din interes. Și prietenii la fel. Undeva lasă urme. Când m-am apucat antrenorat se spunea că primesc telefoane, scheme de la tata...".

„Eram spion la Hunedoara”

Răzvan a povestit în cadrul emisiunii și un episod inedit, din anii copilăriei: "Atunci am fost mascota băieților, dar și spionul tatălui meu. Mi-aduc aminte că, la Hunedoara, am plecat de la antrenamentul copiilor, aveam 12 ani, și am intrat într-o cofetărie să-mi caut o prăjitură. Mi s-au dus ochii în sus, la etaj, unde era o mansardă. Acolo erau jucătorii, cu berea... M-am dus acasă și i-am zis lui tata: «Vezi că sunt acolo, era ora 4:00 și beau bere». Asta era într-o joi. Duminică, atunci când m-am dus în vestiar, m-au prins doi dintre ei și m-au băgat într-un coș și mi-au dat la pumni.... Că i-am trădat. Ha, ha, ha!".

CITEȘTE ȘI:

Khabib Nurmagomedov, mesaj groaznic împotriva președintelui Franței, Emmanuel Macron: „Fie ca Atotputernicul să desfigureze fața acestui animal și a celor care-l ascultă”

Un fotbalist din Liga 1 îl critică pe Cristian Tudor Popescu, după atacul jurnalistului la adresa Patriarhului Daniel: „Nu e ușor să trăiești cu atâta venin, furie și ură în tine. Și eu sunt vită creștină!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
10208964886713380
Ioan Piso  •  03 Noiembrie 2020, 16:54

Nu mai stiti cum sa loviti in Trump in ziua alegerilor ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

887888274661367
Pompiliu Bota  •  03 Noiembrie 2020, 00:26

Razvanele, vorba lui Dinu: cum sa le spui jucatorilor cum sa suteze daca tu cand dai in minge faci buba la picior.

112651963934596
Neagu Mihai  •  02 Noiembrie 2020, 15:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează