INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

GSP LIVE // VIDEO Florin Bratu i-a șocat pe șefii lui Nantes: „Tu sigur ai făcut fotbal până acum?”

Florin Bratu
Florin Bratu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 mai 2019 11:57

Florin Bratu, 39 de ani, a vorbit azi la GSP LIVE despre transferul său la Nantes, în 2004, și despre problemele fizice pe care le avea în momentul mutării.

Vezi în video declarația dată de Florin Bratu

 

„Franța e un campionat fizic, unde ai nevoie de forță. Eu aveam viteză.
Când am ajuns acolo, am fost pus la niște teste. După aceea, oamenii m-au întrebat: «Tu sigur ai făcut fotbal până acum? Sigur ai făcut antrenamente specifice?» Am zis că da și au spus: «Nu se vede nimic!».

Până la 18-19 ani nu am făcut niciun cantonament și nici antrenamente specifice. Era totul nativ! Ajungând la o vârstă la care trebuia să trec la profesioniști, am avut probleme. 

Am avut probleme fizice. M-au băgat într-un sistem de pregătire, cam o lună de zile. M-au trimis în pădure să alerg. Îmi dădeau un ceas, traseul și mă monitorizau. Vedeam că îmi crește rezistența pe zi ce trece. Mă monitorizau și nu puteam să trișez. Am făcut asta și după aceea am început să joc.

La Nantes am avut de suferit din punct de vedere fizic. La Valenciennes mi-am revenit și am jucat. În România nu am avut instruire bună, nu am avut inițiere bună. Nu am rezistat fizic. Dacă eram mai puternic, puteam demonstra mai multe”, a declarat Florin Bratu la GSP LIVE.

  • Florin Bratu a ajuns la FC Nantes în vara lui 2004, de la Galatasaray. A jucat 17 meciuri într-un sezon, marcând două goluri. Ulterior a fost împrumutat la Dinamo și la FC Valenciennes, fiind vândut în 2007.

Vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Florin Bratu se ia de Ionel Dănciulescu: „Cum să faci așa ceva?! Nu am înțeles ce a urmărit. După aceea trimitea inimioare din tribună”

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
remarque
remarque  •  17 Mai 2019, 08:47

Pregatirea de iarna in Antalia. Vreme buna, alergare usoara, stat seara pe net...... se culege intotdeauna ceea ce se seamana

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  16 Mai 2019, 08:03
Postat de dakesis pe 15 Mai 2019, 14:10

no kidding... pai asta se stie de zeci de ani - de cate ori am zis ca la noi se face pregatire dupa ureche? Care a fost primul gand al lui Bratu? Cum sa triseze, normal. Ghinion - aia il monitorizau si nu avea cum scapa. Asta este jucatorul roman. Slab pregatit. Sa ajungi la 20 de ani si sa joci numai din talent - asta da amatorism la nivel national...

deci vezi cum pune problema! nu puteam sa trisez! adica s-a gandit la asta! si se mira ca nu avea forta!probabil ca in romania a tot trisat alergarile! in alta ordine de idei, nu ma mira de voicu sau maftei ca erau respectuosi! dar, daca ma uit mai bine, nici voicu si nici maftei nu au sprancenele mai pensate decat nevasta-mea, ca bratu asta!

gabri80el
gabri80el  •  16 Mai 2019, 00:59
Postat de badeadorian pe 15 Mai 2019, 15:25

In mod sigur TU nu ai jucat fotbal nici macar la nivel de liga III -a . Posibil la niste juniori undeva la un nivel modest si ''ca gasca prin apa'' !! Din postarea ta reiese ca nu ai habar ce inseamna un antrenament de fotbal in primele 3 esaloane din Romania . Sau poate ai dorit sa fii rautacios si atat .

badeadorian inseamna ca tu traiesti prin luxemburg dar din pacate nici acolo nu se mai fac antrenamente cum se fac la noi.la noi totul se face fara cap mai ales antrenamentele iar antrenorii sunt doar de forma, niste papusari. Nu avem nici jucatori dar antrenorii prin metodele lor sunt mediocri .Daca antrenamentele erau ok eram la un nivel mediu.Dar la noi mai mult arata ca oricine se antreneaza cateva saptamani poate fi peste orice jucator din liga 1 din toate punctele de vedere.Antrenamentele chiar sunt mediocre dar si un amator vede asta cu ochiul liber in dumneata te crezi asa mare incat esti mai mic decat iti imaginezi

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close