INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RANGERS

Ianis Hagi, pe teren la victoria clară a lui Rangers » Câte minute a bifat

Ianis Hagi/ foto: Imago Images
Ianis Hagi/ foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 09 martie 2023 14:29 / Actualizat joi, 09 martie 2023 15:22

Ianis Hagi (24 de ani), mijlocașul ofensiv de la Rangers, a intrat pe final în victoria cu Hibernian, scor 4-1, în campionatul Scoției.

Hagi a bifat 13 minute cu Hibernian, după ce etapa trecută jucase doar două minute, cu Kilmarnock. Ianis a intrat în locul Fashion Sakala, omul meciului pentru Rangers.

Poza răvășitoare cu care Cosmin Achim a obținut bani de la fosta iubită pentru a-și plăti datoriile la cămătari: „Plâng și tremur tot” + „A trebuit să aleg între viața mea și a lui”
GSP LIVE
Poza răvășitoare cu care Cosmin Achim a obținut bani de la fosta iubită pentru a-și plăti datoriile la cămătari: „Plâng și tremur tot” + „A trebuit să aleg între viața mea și a lui”

Ianis Hagi, 14 minute pe teren cu Hibernian

Ianis Hagi, abia revenit după o accidentare care l-a ținut pe tușă un an, a bifat al 4-lea meci în acest sezon la Rangers. Are 3 partide în campionat și una în Cupa Scoției.

Nu a fost titular în Premiership, a jucat 32 de minute intrând de pe bancă. A fost titular în Cupă, cu Partick Thirstle, 3-2, dar a fost schimbat la pauză.

Cu Hibernian, Hagi a intrat când scorul era deja 4-1 pentru echipa sa. A trimis un șut pe poartă, a atins mingea de 11 ori și a avut un procentaj de 88% la acuratețea paselor.

Care este obiectivul fixat de Ianis Hagi la revenirea după accidentare

„Fiecare zi în care mă simt sănătos e una în care sunt fericit. A fost un an dificil. Acum doar acumulez minute, sper să fie din ce în ce mai multe pe măsură ce se strâng meciurile. Obiectivul este să rămân sănătos pe durata întregii săptămâni. Sunt nerăbdător și concentrat să revin cât mai curând posibil și fac tot ceea ce îmi stă în putință pentru a mă întoarce la ce am fost, ba chiar și mai mult de atât

Nu am putut să-mi îmbunătățesc nivelul fotbalistic, fiind accidentat, așa că am încercat să mă perfecționez în diferite alte aspecte. Am încercat să înțeleg jocul dintr-o altă perspectivă, dintr-un alt unghi, să pricep lucrurile spre care privește un antrenor când vine vorba de tactică. 

Am încercat să învăț o altă limbă, care mereu e de mare ajutor în fotbal”, a spus Ianis Hagi într-un interviu pentru site-ul lui Rangers.

VIDEO. Ianis Hagi, gol la antrenamentul lui Rangers

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Înjurat de suporterii lui Lamia, Răzvan Lucescu i-a aplaudat ironic și i-a trimis la culcare

Ionuț Radu dezvăluie de ce a plecat din Italia: „Am nevoie să joc, nu mi-am pierdut încrederea”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
papora
papora  •  09 Martie 2023, 17:38

woavov!! aşeceva!!

VardyParty
VardyParty  •  09 Martie 2023, 16:47
Postat de dobrin pe 09 Martie 2023, 16:22

13 minute... sa nu fie cu ghinion.

Nea Gicule, vezi partea plina a paharului: suntem Top 1 Mondial in a da video cu antrenamentele echipei. Ziar “general” de sport, nu DDB sau mai știu eu ce. E puțin?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  09 Martie 2023, 16:31

...chiar asteptam acest articol despre IH ...deci si a ajutat echipa sa traga de timp ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează