INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEKEND

Marica e marcatorul de 3 puncte, iar Codrea se luptă la retrogradare. VEZI TOATE EVOLUŢIILE STRANIERILOR

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

ANGLIA (FA Cup – turul 4)

- Gabriel TAMAŞ (WBA – Newcastle 4-2 // Tamaş a fost integralist în partida cîştigată de WBA în faţa celor de la Newcastle cu scorul de 4-2. )


BELGIA

ANGLIA (FA Cup – turul 4)

- Gabriel TAMAŞ (WBA – Newcastle 4-2 // Tamaş a fost integralist în partida cîştigată de WBA în faţa celor de la Newcastle cu scorul de 4-2. )

BELGIA

- Ladislau BOLONI (Mechelen - STANDARD LIEGE  0-0 // La capătul unui meci în care elevii lui Boloni au primit nu mai puţin de 6 cartonaşe galbene şi unul roşu, Standard Liege a obţinut un singur punct din deplasarea de la Mechelen, echipa de pe locul 8. Cu 29 de puncte adunate, Standard coboară pe poziţia a noua, în clasamentul din Belgia)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (Freiburg - STUTTGART 0-1 // Ciprian Marica a făcut o partidă foarte bună, aducînd victoria echipei sale, după ce a marcat în minutul 41. Românul a mai avut 3 mari ocazii de a înscrie şi un gol anulat din cauza unui joc periculos, pînă la sfîrşitul întîlnirii)

- Maximilian NICU (HERTHA - Moenchengladbach 0-0 // Problemele lui Nicu au continuat şi nici în această etapă nu a fost inclus pe foaia de joc a celor de la Hertha, după ce în debutul returului, românul a acuzat dureri la spate)

Clasament Bundesliga (etapa 19): 1.Bayer (41 pct)…10.Wolfsburg (24), 11.Stuttgart (22)…18.Hertha (10)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (TSV MUNCHEN – Rostock 3-0 // nu a jucat din cauza accidentării - ruptură de ligamente - va reveni în luna martie)

GRECIA (Super League)

- Mugurel BUGA
- Florin STÂNGĂ

(Panthrakikos - XANTHI 1-1 // Buga a fost singurul român disponibil pentru Xanthi, în partida cu Panthrakikos şi a început ca titular, înlocuit în minutul 69 de Souanis)

- Victoraş IACOB
- Bogdan MARA

(Larissa – IRAKLIS 2-1 // Doar Bogdan Mara a bifat jumătate de oră pe teren, intrînd în locul lui Papasterianos, fără să schimbe prea mult jocul oaspeţilor)

- Ilie IORDACHE (AEK - Giannina 3-1 // Nu a fost inclus pe foaia de joc)
 
- Marius MITU (PANTHRAKIKOS - Xanthi 1-1 // Mitu nu a fost inclus pe foaia de joc)

Clasament Super League (etapa 19): 1.Panathinaikos (48 pct)… 6.AEK (29)… 11.Xanthi (22)… 13.Iraklis (19)… 16.Panthrakikos (3)

ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (INTER - Milan 2-0 // Chivu nu a fost inclus pe foaia de joc a lui Inter, indisponibil după accidentarea gravă suferită în meciul cu Chievo. Inter a cîştigat cele 3 puncte, terminînd partida în 9 oameni, după eliminările lui Sneijder şi Lucio)

- Adrian MUTU (Palermo - FIORENTINA 3-0 // Integralist, românul nu a mai marcat ca în etapele precedente, Fiorentina pierzînd meciul de la Palermo cu scorul de 3-0)

- Dorin GOIAN
- Cristian MELINTE

PALERMO - Fiorentina 3-0 // Antrenorul gazdelor nu i-a introdus pe teren nici un minut pe cei doi fundaşi, chiar dacă aceştia au fost trecuţi pe lista rezervelor disponibile pentru întîlnirea cu Fiorentina)

- Bogdan LOBONŢ
- Adrian PIŢ

Juventus - ROMA 1-2 // Nici un român nu a fost inclus pe foaia de joc a oaspeţilor pentru această partidă. Roma a cîştigat dramatic, cu un gol marcat de Riise în ultimul minut al meciului, după ce Juventus a fost cea care a deschis scorul, imediat după pauză)

- Ştefan RADU (LAZIO - Chievo 1-1 // Fostul dinamovist a lipsit de la formaţia gazdă, fiind suspendat după ce etapa trecută a primit cel de-al cincilea avertisment al sezonului)

- Paul CODREA (SIENA - Cagliari 1-1 // Titular, Codrea a continuat să adune cartonaşe galbene, ajungînd la cota 7, în acest sezon. Cu 20 de minute înainte de finalul meciului, românul a fost înlocuit de Fini şi echipa lui nu reuşeşte să obţină decît un punct pentru lupta împotriva retrogradării)

Clasament Serie A (etapa 21): 1.Inter (49 pct) … 3.Roma (38) … 5.Palermo (34) … 9.Fiorentina (30), … 15.Lazio (21) … 20.Siena (13)

ITALIA (Serie B)

- Bogdan PĂTRAŞCU (PADOVA – Reggina 0-1 // Dacă etapa trecută Padova a pierdut, cu Pătraşcu pe bancă, etapa aceasta a pierdut, cu românul integarlist. Gazdele au cedat în faţa unei mai slab clasate, Reggina, scor 0-1)

OLANDA (Eredivisie)

- Mihai NEŞU (Roda – UTRECHT 2-0 // Românul nu a putut să-şi ajute prea mult echipa, Utrecht pierzînd meciul cu 2-0. Neşu a fost integralist şi a primit un cartonaş galben, în minutul 76)

- George OGĂRARU (AJAX - Alkmaar 1-0 // Ogăraru nu a fost inclus pe foaia de joc)

PORTUGALIA (Cupa Ligii)

- Cristian SĂPUNARU (Estoril - PORTO 0-2 // Suspendat de Federaţia din Portugalia, Săpunaru a fost indisponibil pentru acest meci)

SPANIA (Primera Division)

- Cosmin CONTRA (GETAFE – At.Madrid 1-0 // Contra nu a fost inclus pe foaia de joc a celor de la Getafe)

SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (HERCULES – Real Union 1-0 // Titular la Hercules, a pus umărul la încă un succes care aduce echipa aproape de promovarea în Primera Division. Dănciulescu a primit cartonaşul galben în minutul 20 şi la 11 minute după pauză, a fost înlocuit cu Tote)

TURCIA

- Giani KIRIŢĂ (Kasımpaşa - BURSASPOR // Meciul a fost amînat de două ori, din cauza condiţiilor nefavorabile de joc, de sîmbătă şi duminică)

 

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (2)
 •  25 Ianuarie 2010, 16:44

Varza.... "nu a fost inclus pe foaia de joc"-comentariu valabil pt 75% dintre ei...halal de fotbal ce avem...

 •  25 Ianuarie 2010, 14:38

e clar.. cu cateva exceptii... romanii nu prea sunt bagati in seama prin Europa.. astia care nu joaca pe afara.. mai bine ar veni in liga 1..asa cum e ea.. macar sa joace.. stau pe tusa(sau nici acolo) doar pt contractele care le au.. avand o viata de fotbalist scurta..ii inteleg oarecum.. tre sa-si asigure viitorul familiei.. dar.. parca nici asa.. nici sa nu fii inscris pe foaia de joc..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează