INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

VIDEO Marius Șumudică, iureș la Trabzon: „People, STOP! Please, STOP!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 ianuarie 2022 14:16 / Actualizat sambata, 08 ianuarie 2022 15:30

Au apărut primele imagini video din conferința în care Marius Șumudică s-a dezlănțuit la adresa arbitrilor, după Trabzonspor - Malatyaspor 1-0.

După al 10-lea meci la rând fără victorie în campionat, Marius Șumudică a făcut iureș la adresa arbitrilor. Antrenorul român s-a plâns că unul dintre jucătorii lui a sângerat în urma unei lovituri și că fotbalistul lui Trabzonspor nu a fost eliminat: „Era de eliminare un milion la sută!”.

Șumi a criticat dur arbitrajul, iar principala țintă a fost arbitrul din camera VAR, Ali Şansalan, suspendat 5 etape în acest sezon, după meciul Trabzonspor - Fenerbahce, 3-1, din etapa a 9-a.

VIDEO Marius Șumudică, show în Turcia la conferința de presă: „Oameni buni, stop! Vă rog, opriți-vă!”

„Mereu respect arbitrii, dar cred că unii, care sunt la VAR, iau bani degeaba. Îmi pare rău să spun asta. Este a nu știu câta oară când cei din VAR nu spun nimic arbitrului de centru? De ce? E vorba de două faze. Una când îmi lovesc jucătorul, care trebuie să-și schimbe tricoul pentru că avea sânge pe el. Am văzut la televizor faza. Este cartonaș roșu un milion la sută! Un milion la sută! Nu 100%. De ce se întâmplă așa ceva contra noastră?! E prea mult!

Trabzon e echipă bună, cu bani mulți. Nu are nevoie de acest ajutor. Arbitrilor, vă rog să-mi respectați munca! Lucrez într-o altă țară, lucrez cu inima pentru ca echipa să rămână în prima divizie. Sunt aici ca să lucrez. Dar respectați-mi munca!

În ultimele minute am avut penalty 1 milion la sută. Jucătorul meu e lovit în careu. Nici la televiziunea beIN SPORTS nu arată faza. Ce vreți mai mult? Am jucat cu tineri, fără titulari și am pierdut cu 1-0. Trabzon nu a avut ocazii, iar noi trebuia să jucăm 11 contra 10. Și am avut penalty.

Oameni buni, stop! Vă rog, stop! Vă rog să vă opriți. Toată lumea muncește în țara asta.  Dacă asta se întâmpla acum 4 ani, înțelegeam. Nu exista VAR. Vreau să întreb cine a fost la VAR la acest meci? Știți? Trebuie să știți (n.r- Ali Şansalan). Aaaa, ce s-a întâmplat cu el acum 2 luni? După un meci, a stat o lună pe bară. Verificați meciul. E un subiect bun pentru voi. Verificați. 

Vă rog, terminați! E prea mult pentru mine. Destul. Ce să fac mai mult? Am avut penalty și trebuia cartonaș roșu. Sunt pe ultimul loc. Dați-mi ce el al meu. Nu vreau nimic mai mult”, a declarat Marius Șumudică.

După ce s-a ridicat de la masă, în timp ce aproape ieșise din sală, Șumi a avut și un mesaj pentru jurnaliști: „Trebuie să scrieți tot ce am spus. OK? E foarte important să curățăm. Toate cele bune. Și nu uitați, Turcia e inima mea!”.

Marius Șumudică, iureș la Trabzon: „People, STOP! Please, STOP!”
În minutul 7, Peres (Trabzon) l-a lovit cu cotul în plină figură pe Hafez (Malatya), dar „centralul” Aydinus nu l-a eliminat pe jucătorul gazdelor.
Marius Șumudică, iureș la Trabzon: „People, STOP! Please, STOP!”
Faza la care Șumudică a solicitat penalty: în ultimul minut al meciului, Haqi Osman de la Malatya a fost „placat” la intrarea în careu de Turkmen.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cosmin Contra are o serie fabuloasă în Arabia Saudită

3 meciuri, 3 înfrângeri! Gâlcă e ultimul în Arabia Saudită » Ce s-a întâmplat azi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
alenb
alenb  •  10 Ianuarie 2022, 09:54
Postat de paolo19 pe 09 Ianuarie 2022, 06:08

West Ham a jucat cu echipa de stewarzi, care de obicei păzesc terenul de joc. Ocupația lor principala este de bătăuși, chiar dacă fac și cursuri despre cum sa mențină ordinea. Cât despre Ninel, de când e blond, parca e și mai înclinat sa dea din buric!

La returul de pe Olimpic (1-0 pt Astra), West Ham a inceput cu 7 titulari obisnuiti, dupa ce la Giyrgiu (2-2) incepuse cu 5. Cu un sezon inainte (2-2,2-1) au jucat intr-adevar cu o echipa improvizata avand doar 1 titular.

maxp
maxp  •  09 Ianuarie 2022, 11:54

Adevărul e ca am văzut faza, e un gest inutil al fundașului de la Trabzonspor, dar e penalty clar și cartonaș rosu. Cică au și VAR, se vedea de la o posta.

paolo19
paolo19  •  09 Ianuarie 2022, 06:08
Postat de Alexandra Miruna pe 08 Ianuarie 2022, 18:16

Sumudica a eliminat-o DE 2 ORI pe West Ham din Europa. Crezi ca a fost ajutat de arbitri?

West Ham a jucat cu echipa de stewarzi, care de obicei păzesc terenul de joc. Ocupația lor principala este de bătăuși, chiar dacă fac și cursuri despre cum sa mențină ordinea. Cât despre Ninel, de când e blond, parca e și mai înclinat sa dea din buric!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close