INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RAPID

Mazilu vrea să revină în Liga I: "Pentru familie"

Ionut Mazilu, Mazilu, Romania
Ionut Mazilu, Mazilu, Romania

Articol de , - Publicat luni, 15 februarie 2010 00:00

Mazilu vrea să revină în ţară pentru a fi alături de soţie şi de cei doi copii ai lor. Rapid însă nu se grăbeşte să negocieze

După Cristi Săpunaru, în Giuleşti ar putea reveni încă un fotbalist foarte iubit de galerie. La doi ani de cînd a ajuns în Ucraina, atacantul Ionuţ Mazilu se gîndeşte serios să se întoarcă acasă şi încearcă să-i convingă pe oficialii lui Dnepr Dnepropetrovsk să-l împrumute în Liga I.

Momentan, vîrful e sub contract cu Arsenal Kiev, locul 9 în Ucraina, formaţie unde a fost trimis să joace de cei de la Dnepr. Vîrful care a împlinit 28 de ani pe 9 februarie vrea să fie aproape de soţia sa şi de cei doi copii ai lor, Diana şi Casian. Fetiţa are doar 3 luni, iar băieţelul doi ani. "Îşi doreşte să se întoarcă acasă măcar pînă la vară. Soţiei îi e foarte greu singură cu cei doi copii", a dezvăluit un apropiat al jucătorului. Un alt motiv pentru care fostul "student" ar agrea o întoarcere în ţară îl reprezintă echipa naţională. Totuşi, pentru a îmbrăca din nou tricoul Rapidului, Mazilu trebuie să renunţe la o sumă mare de bani, în Ucraina avînd un salariu de 60.000 de euro pe lună!

Copos pregăteşte o bombă
Giuleştenii ar agrea idea de a-l avea din nou pe Mazilu sub contract, dar nu se grăbesc să se aşeze la masa tratativelor. Motivul? Copos negociază personal în secret pentru un alt atacant: "Nu pot să spun mai multe, dar în cîteva zile veţi avea parte de o mare surpriză în ofensiva Rapidului".

"Vom aduce un atacant străin cunoscut. Luni dimineaţă vom avea discuţia hotărîtoare. Sînt şanse să-l aducem şi pe Mazilu, ştim că ar vrea înapoi în România"
ION TABAN, preşedinte CA Rapid

3,8 milioane de euro a încasat Rapidul în ianuarie 2008 din transferul lui Mazilu la Dnepr

4 goluri în 12 meciuri a înscris Mazilu pentru Arsenal Kiev în acest sezon

Unica variantă pentru Varga
Timişoara şi Steaua nu mai sînt interesate de Dacian Varga (25 de ani), iar George Copos aşteaptă acum ca Vasile Şiman să-l contacteze pentru a-l ruga să-l ia pe mijlocaş. "Noi sîntem un club serios şi avem răbdare ca domnul Şiman să se decidă ce vrea să facă. Am spus-o şi o repet: îl vrem pe Varga în Giuleşti!", a zis Copos. Manea îl aşteaptă şi el pe mijlocaşul de bandă: "Miercuri sper să fie la antrenamente".

Au scăpat de Joao Paulo
Giuleştenii nu mai trebuie să-i achite lui Joao Paulo Pinto (29 de ani) daune materiale. Portughezul care cîştiga în Grant 200.000 de euro pe an se adresase la FIFA, reclamînd Rapidul că nu i-a plătit contractul pe două luni de zile şi le cerea alb-vişiniilor toţi banii pînă la finalul înţelegerii, adică 400.000 de euro. "Ne-am despărţit amiabil. E liber să semneze cu orice echipă", a zis Ion Taban, preşedintele CA Rapid. Pentru a-şi rezilia contractul, Joao Paulo a renunţat la leafa pe două luni, 33.000 de euro. Lusitanul va semna cu Leixoes, din Portugalia.

Noutăţi din Giuleşti
- Timişoara şi Steaua nu mai sînt interesate de Dacian Varga, iar Copos aşteaptă acum ca Vasile Şiman să-l contacteze pentru a-l ruga să-l ia pe mijlocaş.
- Rapidiştii vor relua în această dimineaţă pregătirile. Jucătorii se vor prezenta la Pro Rapid, însă stafful tehnic intenţionează să-i ducă pe fotbalişti la baza de la Izvorani, unde există un teren sintetic de dimensiuni mari.
- Deşi mai sînt două săptămîni pînă la primul meci pe teren propriu, giuleştenii nu au pus încă în vînzare abonamentele pentru retur.
- Marius Constantin (25 de ani) va semna săptămîna aceasta prelungirea contractului cu Rapid. Actualul angajament al fundaşului expiră în iunie.

Citește și:

Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Euro 2024
Gestul lui Jude Bellingham din Anglia - Slovacia l-ar putea costa scump! Salvatorul Angliei riscă suspendarea
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Superliga
Aurelian Chițu a semnat în Superliga! Transferul anunțat acum două săptămâni de GSP, oficializat astăzi
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT
Superliga
Val de plecări la Universitatea Cluj! Șapte jucători, OUT

Postul TV de sport a devenit de astăzi indisponibil în România! Dispare după 18 ani » Două competiții importante rămân „în aer”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat


Comentarii (4)
 •  15 Februarie 2010, 07:31

Un alt delfin ESUAT si sa nu uitam ca a plecat la Dinepr o echipa de mijlocul clasamentului in Ukraina...acum vine de la Arsenal Kiew..o chipa de genul U. Craiova...care vb. mult dar rezultate YOK! Sa vina Niculae si Mazilu...si poate asa o sa aveti sanse la locul 10 :) astia 2 au marcat in ultimi 2 ani impreuna mai putine goluri decat Bucur intr-un an :)).... In prezent Mazilu are 4 si Niculae 2 asa imi aduc aminte...poate au mai marcat insa nu cred :).... Astia 2 si Marica :))))))))

andy_1950
andy_1950  •  15 Februarie 2010, 07:00

Sa vina Titlul, sa vina Titlul in Giulesti

maxone42
maxone42  •  15 Februarie 2010, 05:29

Luati-l pe Mazilu. Este fotbalistul perfect care sa completeze linia de atac a Rapidului. Cred ca daca s-ar multumi cu 100.000 pina in vara , la fel ca si Sapunaru' , Copos l-ar lua. Ar fi extraordinar.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează