INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEKEND

Mihalcea şi Jula, singurii stranieri care au marcat. Vezi toate evoluţiile românilor!

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2009 00:00

BELGIA

- Ladislau BOLONI (Sint Truiden - STANDARD LIEGE 2-0 // Problemele lui Boloni in Belgia continuă şi Standard coboară pînă pe poziţia a şasea în clasamentul din Belgia, la 17 puncte de liderul Anderlecht)

CROAŢIA

- Florin CERNAT (HAJDUK –Osijek 1-0 // Cernat nu a fost folosit în partida cu Osijek)

BELGIA

- Ladislau BOLONI (Sint Truiden - STANDARD LIEGE 2-0 // Problemele lui Boloni in Belgia continuă şi Standard coboară pînă pe poziţia a şasea în clasamentul din Belgia, la 17 puncte de liderul Anderlecht)

CROAŢIA

- Florin CERNAT (HAJDUK –Osijek 1-0 // Cernat nu a fost folosit în partida cu Osijek)

CIPRU

- Adrian MIHALCEA (AEP - Aris 1-3 // a jucat 79 de minute şi a înscris în minutul 58)

ELVEŢIA

- Cristi IANU (St. Gallen - LUZERN 1-1 // Cristi a fost integralist pentru Luzern, în egalul obţinut la St.Gallen)

FRANŢA (Ligue 1)

- Daniel NICULAE (PSG - AUXERRE 1-0 // Fostul jucător al Rapidului a  început partida ca titular pentru Auxerre, dar a fost înlocuit în minutul 77, de Quercia)

FRANŢA (Ligue 2)

- Claudiu KEŞERU (NANTES - Chateauroux 2-2 // Keşeru a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Darbion, trecîndu-şi în cont un şut în braţele portarului advers şi o pasă bună pentru Fernandez, nefinalizată cu gol)

GERMANIA (Bundesliga)

- Ciprian MARICA (Leverkusen - STUTTGART 4-0 // Marica nu a început ca titular şi a intrat pe teren în locul lui Pogrebnyak, în minutul 73, la scorul de 3-0 pentru Bayer)

- Maximilian NICU (HERTHA - Frankfurt 1-3 // Chiar dacă a fost integralist pentru gazde, Maximilian nu a putut să îşi ajute prea mult echipa, ratînd o mare ocazie de gol, înainte ca cele două formaţii să intre la cabine)

GERMANIA (2 Bundesliga)

- Florin LOVIN (TSV MUNCHEN – Dusseldorf 2-2 // nu a jucat din cauza accidentării - ruptură de ligamente - va reveni în luna martie a anului viitor)

- Mihai TARARACHE (DUISBURG – Augsburg 2-2  // nerefăcut complet după problemele la menisc, Tararache nu a fost inclus în lot pentru acest meci)

- Ovidiu BURCĂ
- Emil JULA
- Sergiu RADU

(ENERGIE COTTBUS - Oberhausen 3-0 // Burcă şi Jula au fost integralişti, în timp ce Sergiu Radu nu a fost inclus pe lista de joc. Jula a avut o evoluţie bună, marcînd golul al doilea pentru Energie, în minutul 47)

GERMANIA (Regionalliga)

- Vlad MUNTEANU (Türkiyemspor - WOLFSBURG II - 0-3 // nu a fost folosit)

GRECIA

- Nicolae DICĂ
- Victoraş IACOB

(IRAKLIS – Ergotelis 0-2 // Victoraş Iacob nu a avut cea mai bună evoluţie din acest sezon, chiar dacă a început ca titular. În minutul 39 a primit cartonaşul galben, iar în ultimul minut regulamentar, a fost eliminat de către arbitrul întîlnirii. Nicolae Dică a rămas pe banca de rezerve)

- Ilie IORDACHE (AEK - PAOK 1-0 // nu a fost inclus pe foaia de joc)
 
- Daniel ORAC
- Marius MITU

PANTHRAKIKOS - Levadiakos 1-2 // Dintre cei 2 români de la Panthrakikos, doar Mitu a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Stoikos, iar Orac nu a fost folosit în această partidă)

ITALIA (Serie A)

- Cristian CHIVU (INTER – Fiorentina 1-0 //  Chivu a fost integralist în defensiva lui Inter şi a primit singurul cartonaş galben văzut de către un jucător al gazdelor, în minutul 33. Milito a marcat golul victoriei cu 5 minute înainte de finalul meciului.)

- Adrian MUTU (Inter - FIORENTINA 1-0 // chiar dacă ar fi trebuit să revină pe teren în această săptămînă, românul nu a putut evolua încă din cauza accidentării)

- Dorin GOIAN
- Cristian MELINTE

Chievo - PALERMO 1-0 //  Goian şi Melinte au luat loc pe banca de rezerve, pe toată durata partidei

- Bogdan LOBONŢ
- Adrian PIŢ

Atalanta - ROMA 1-2 //  Lobonţ şi Piţ nu au fost incluşi pe foaia de joc

- Ştefan RADU (LAZIO - Bologna 0-0 // Radu a vifat încă un meci în care a jucat toate minutele, după cel de săptămîna trecută. Fundaşul român a primit un avertisment din partea arbitrului Bergonzi, în minutul 90. Egalul cu Bologna a consemnat a 11-a partidă consecutivă din Serie A fără victorie a celor de la Lazio)

- Paul CODREA (Bari - SIENA 2-1  // Codrea a rămas tot meciul pe bancă, fără să joace vreun minut în înfrîngerea suferită de Siena la Bari)

Clasament Serie A (etapa 14): 1.Inter (35 pct) …9.Roma (21), 10.Fiorentina (21)… 14.Palermo (17), 15.Lazio (13) … 20.Siena (6)

ITALIA (Serie B)

- Cristian DAMINUŢĂ (Arezzo - MODENA 1-2 // nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Bogdan PĂTRAŞCU (PADOVA – Vicenza 1-2 // Pătraşcu nu a fost inclus pe foaia de joc)

OLANDA

- Mihai NEŞU (UTRECHT – Breda 3-1 // Antrenorul celor de la Utrecht a început cu Neşu ca rezervă, dar a decis să îl introducă pe teren încă din minutul 35, în locul lui Lensky, care nu jucase bine deloc)

- George OGĂRARU (Vitesse – AJAX 1-5 // Ogăraru nu a fost inclus pe foaia de joc)

PORTUGALIA

- Cristian SĂPUNARU (PORTO – Rio Ave 2-1 // Săpunaru a fost doar rezervă în partida cîştigată de campioana Portugaliei în faţa celor de la Rio Ave)

RUSIA 1

- Adrian ROPOTAN (FC Moscova - DINAMO MOSCOVA 1-2 // Ropotan a jucat doar o repriză, înlocuindu-l la pauză pe Kowalczyk)

- Andrei MĂRGĂRITESCU
- Daniel PANCU
- Florentin PETRE

(Nalchik - TEREK 4-2 // Nici unul dintre cei 3 nu a jucat în partida cu Spartak Nalchik. Terek încheie sezonul din Rusia cu 6 înfrîngeri consecutive)

- Andrei MUREŞAN (KUBAN – Rubin 0-3 // a fost folosit ca titular şi a părăsit terenul în minutul 86, lăsîndu-i locul său lui Dmitrenko)

- Răzvan COCIŞ (Khimki - LOKOMOTIV MOSCOVA 1-3 // Cociş nu a fost inclus pe foaia de joc)

CLASAMENT FINAL: 1.Rubin Kazan (63 pct)…4.Lokomotiv (54)…8.Dinamo (42)…13.Terek (33)

SERBIA

- Alin STOICA (Rad – VOJVODINA 1-0 // Stoica nu a jucat pentru oaspeţi)

SPANIA (Primera Division)

- Cosmin CONTRA (GETAFE – Xerez 5-1 // Cosmin Contra nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Lazslo SEPSI (RACING – Deportivo 0-1 // Sepsi nu a fost inclus în lot)

SPANIA (Segunda Division)

- Ionel DĂNCIULESCU (HERCULES – Levante 2-1 // a fost integralist în derby-ul regional cîştigat de Hercules)

TURCIA

- Giani KIRIŢĂ (BURSASPOR – Galatasaray 1-0 // După ce a marcat golul victoriei în partida cu Gaziantep, Kiriţă a fost titularizat în partida cîştigată de Bursa împotriva celor de la Galatasaray. După acest rezultat, formaţia românului a trecut pe locul 2 în campionatul din Turcia)

UCRAINA

- Răzvan RAŢ
- Mircea LUCESCU (antrenor)

ŞAHTIOR – Tavria 3-0 // Răzvan Raţ a jucat pe toată durata partidei şi a contribuit la marcarea primului gol

- Tiberiu GHIOANE (Metalurg Z. - DINAMO KIEV 0-0 // Ghioane nu a fost folosit de antrenorul celor de la Dinamo)

- Ionuţ MAZILU (ARSENAL KIEV – Karkiv 1-2 // nu a jucat pentru Arsenal)

- Ciprian TĂNASĂ (Obolon - METALURG DONEŢK 2-1 // a intrat pe teren în minutul 74, în locul lui Prijma)

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
Liga 2
Oficialul clubului din Liga 2, după victoria la scor-fluviu de azi: „Avem drept de promovare!”
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Superliga
„Ne vom despărți” » Măsuri drastice după Oțelul - Dinamo
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță
Superliga
Viața în România a fotbalistului aflat la 11.000 de kilometri distanță de casă: „Mie asta îmi place cel mai mult aici. Îmi dă siguranță"

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (9)
 •  03 Decembrie 2009, 13:20

asa da articol as vrea ca in fiecare saptamana sa ne relatati de jucatorii romani care joaca in strainatate felicitar

 •  30 Noiembrie 2009, 20:27

foarte bine ca s/a gandit cineva sa ne faca cunoscute situatiile romanilor nostri! Continua tot asa! Felicitari lui Jula!

 •  30 Noiembrie 2009, 19:00

bun articol , ar fi frumos sa faceti asa in fiecare saptamana , sa vedem cine joaca si cine freaca banca ... oricum vad ca radu sefan sezonu asta ( si jumate din sezonul trecut ) a jucat aproape titular mece de meci , nu inteleg de ce nu este la nationala ( a , shi apropo , latzi uitat pe radoi :))))) sau poate e in vacanta cu echipa ) .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează