INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PRINS DOPAT EPISODUL 3

Mutu s-a bătut iar în club!

Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina
Adrian Mutu, Mutu, Fiorentina

Articol de - Publicat sambata, 17 aprilie 2010 00:00

Atacantul român a sărit în apărarea soţiei, atacată la ora două la ieşirea dintr-un club de noapte din Florenţa

Scandalurile se ţin scai de Mutu în acest sezon. Pentru a treia oară în ultimele 4 luni, atacantul român este implicat într-o poveste cu miros deloc plăcut. La fel ca în decembrie, s-a lăsat iarăşi cu pumni, chiar dacă Adrian n-a mai fost singurul protagonist al incidentului întîmplat tot la Florenţa. Şi de această dată, "Briliantul" s-ar fi aflat însă în legitimă apărare.

Potrivit "La Repubblica", bătaia s-a întîmplat joi noaptea, în jurul orei două. La ieşirea din " Cavalli Club", unde Mutu a petrecut cu soţia Consuelo şi cu alţi prieteni, Fawaz Gruosi, un bijutier libanez care tranzacţionează diamante, şi Tommaso Buti, un om de afaceri local, doi necunoscuţi au abordat-o pe Consuelo în parcarea din faţa localului, făcîndu-i avansuri explicite. Alertaţi, Adrian şi amicii lui i-au sărit rapid în apărare, dar au încasat cîteva lovituri.

Atacatorii au reuşit să fugă înainte de sosirea poliţiei, apelată de Buti pe numărul de urgenţă 113. Conform sursei citate, cel mai şifonat din conflict a ieşit libanezul de 58 de ani, care a ajuns la spitalul "Careggi" pentru a primi îngrijiri medicale după pumnul luat în faţă.

Pumni şi-n decembrie
În urmă cu 4 luni, Mutu a fost implicat într-o altercaţie la hotelul de lux "Four Seasons" din Florenţa. În jurul orei 4 dimineaţa, Adrian a bătut un libanez de 43 de ani, care a ajuns la spital. "Noaptea sălbatică a «boxerului Mutu»", cum a titrat "Il Firenze", nu l-a costat decît o amendă de 16.500 de euro din partea Fiorentinei. În septembrie 2006, Mutu a agresat şi un chelner la Constanţa, pe care l-ar fi bătut cu ranga înaintea meciului cu Bulgaria chiar în hotelul în care era cazată echipa naţională.

Scapă luni cu 6 luni?
Mutu se antrenează zilnic în aşteptarea sentinţei Tribunalului Antidoping, care va fi pronunţată luni. Din surse apropiate avocaţilor lui, atacantul român ar scăpa cu şase luni, jumătate din suspendarea cerută de Procuratură în "cazul sibutramina". Şi nu întîmplător, "Gazzetta dello Sport" a dezvăluit ieri că "Mutu se simte dator faţă de club şi rămînerea la Fiorentina ar fi un fel de despăgubire. Ştie că nu trebuie să fugă, pentru că gafa naivă şi inconştientă comisă a cauzat atîtea probleme".

102 milioane de euro pentru Rooney!
SPANIA. Real Madrid pune la cale altă lovitură de mercato la vară. The Sun dezvăluie că preşedintele Florentino Perez oferă pentru Wayne Rooney 102 milioane de euro, cu opt milioane peste recordul stabilit la transferul lui Cristiano Ronaldo. Atacantul lui Manchester United e tentat cu un contract ameţitor: 14,8 milioane de euro salariu anual pînă-n 2015! De două ori şi jumătate peste cît cîştigă internaţionalul englez de 22 de ani. Aceeaşi sursă mai susţine că Real îl vrea antrenor după CM pe Fabio Capello, actualul selecţioner al Angliei.

Pleacă Leonardo?
ITALIA. Milan îşi caută antrenor pentru sezonul viitor. Leonardo şi-ar fi reziliat miercuri contractul cu "rossonerii", valabil pînă în iunie 2011, şi se va întoarce în Brazilia, vizînd fie postul de selecţioner, fie pe cel de manager al "naţionalei". Deşi ştirea a fost dezminţită ieri atît de antrenor, cît şi de "vicele" Galliani, Milan şi-a făcut deja strategia de viitor şi vrea să-l aducă director tehnic pe Marcello Lippi, care pleacă de la "squadra azzurra" după CM. În locul lui Leonardo va fi instalat Mauro Tassotti, iar Paolo Maldini va fi asistentul lui Galliani.

Sancţiuni-record
CEHIA. Federaţia de la Praga a amendat Bohemians Praga cu 240.000 de euro şi a penalizat-o cu 20 de puncte deoarece nu s-a prezentat la meciul cu Bohemians 1905 Praga. Refuzul a survenit în urma conflictului dintre cele două cluburi privind trecutul lor. Bohemians 1905 e succesoarea fostei Bohemians, desfiinţată (probleme financiare) şi apoi reapărută în 2005 datorită fondurilor strînse de fani, iar gruparea numită acum Bohemians s-a creat între timp dintr-o echipă pragheză anonimă, FC Strizkov.

Citește și:

Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
Stiri extrasport
Fosta gimnastă Ana Porgras, triunghi amoros la Survivor? Ce dezvăluiri face câștigătorul: „Mi-a propus un joc”
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
Nationala
„Tricolorul” pe care Cornel Dinu îl consideră un intrus la Euro: „Nu știu de ce mizează în continuare pe el”
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”
Superliga
3 lucruri cu care nu s-a putut acomoda camerunezul sosit de 3 ani în România: „Vă spun ce aș schimba”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (7)
sirehd
sirehd  •  17 Aprilie 2010, 14:47
Postat de pe 17 Aprilie 2010, 11:03

ca lumea......un drrogat apara o boarfa.

de unde stii tu ca e "boarfa" ? tu esti genu pe care il apara prietena? ai macar prietena? de sotie nu mai vb...

 •  17 Aprilie 2010, 11:03

ca lumea......un drrogat apara o boarfa.

 •  17 Aprilie 2010, 10:47

Bai Dani , esti cam retard. Roag-o pe mamica sa iti citeasca articolu micutzule

Vezi toate comentariile (7)
Comentează