INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Man sau Mihăilă? Verdictul lui Ilie Dumitrescu: „Să vorbească cineva cu el! Nu degeaba joacă atât de puțin”

Ilie Dumitrescu, 52 de ani, a sesizat o diferență între Dennis Man (22, extremă dreapta) și Valentin Mihăilă (21, extremă stânga) la Parma.
Ilie Dumitrescu, 52 de ani, a sesizat o diferență între Dennis Man (22, extremă dreapta) și Valentin Mihăilă (21, extremă stânga) la Parma.

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2021 18:33 / Actualizat joi, 04 martie 2021 18:52

Ilie Dumitrescu, 52 de ani, a sesizat o diferență între Dennis Man (22, extremă dreapta) și Valentin Mihăilă (21, extremă stânga) la Parma.

„Trebuie să te acomodezi la campionat, Mihăilă a absentat mult pentru că a fost accidentat. Lui Man trebuie să i se dea minute pentru a lua contact cu ritmul competiției, să ia pulsul campionatului. La meciul cu Udinese se vedea o diferență de personalitate între Mihăilă și Man. 

Mihăilă intra în adversar, Man juca în lateral ca să nu greșească. Trebuie să vorbească cineva cu Man, să-i explice cineva că are un statut. Nu-l băgau pe Man 15-20 minute dacă nu avea un nivel bun de pregătire, mai are nevoie de timp pentru adaptare”, a declarat Ilie Dumitrescu.

„Problema la Parma nu este faza ofensivă, echipa a marcat destule goluri. Problema este pe partea defensivă, au pierdut puncte după două meciuri în care au condus cu 2-0”, a mai spus Dumitrescu, la Fotbal European de la Digi Sport.

Valentin Mihăilă, anunțat titular în Parma - Inter

Fără victorie de 16 meciuri, Parmei îi va fi extrem de dificil să întrerupă seria neagră la următorul meci. „Cruciații” primesc vizita liderului Inter, aflat în mare formă. Iar D'Aversa, antrenorul lui Man și Mihăilă, nu se va putea baza pe întregul efectiv.

Cei doi români din lot sunt disponibili, dar numai unul din ei pare să aibă șanse de a începe meciul ca titular. Este vorba despre Valentin Mihăilă, care a jucat din primul minut și la precedentele două partide, 2-2 cu Udinese și 2-2 cu Spezia. Gazzetta dello Sport îl anunță titular pe fostul jucător al Craiovei.

409 minutea adunat Valentin Mihăilă la Parma, în 9 meciuri. A marcat o dată, cu Lazio, în Cupă. Dennis Man are 91 de minute în tricoul „cruciaților”, adunate din 5 partide

Povestea mutării lui Valentin Mihăilă la Parma: „M-a supărat Giovanni Becali atunci”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un fost atacant din Liga 1, cotat acum la 2,3 milioane de euro, ar putea deveni coleg cu Tevez la Boca Juniors

Pierdere uriașă pentru Barcelona înaintea returului cu PSG

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
gogoas
gogoas  •  04 Martie 2021, 20:05

Da

dobrin
dobrin  •  04 Martie 2021, 19:49

Sa le puna niste manele la baieti ca sa joace mai mult!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close