INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  UNGARIA

Vasile Miriuță dă cărțile pe față: „La Dinamo nu m-am simțit bine deloc”

Vasile Miriuță - Dinamo
Vasile Miriuță - Dinamo

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 19:37

Vasile Miriuță (50 de ani), acum antrenor în Ungaria, la Kisvarda, a mărturisit că va urmări în continuare Liga 1 și va ține doar cu CFR Cluj și Hermannstadt, deși a antrenat-o și pe Dinamo.

„100% o să urmăresc Liga 1. CFR Cluj e favorită iar la câștigarea campionatului. Îi voi susține pe cei de la CFR și pe cei de la Sibiu, pentru că am antrenat acolo”, a spus Vasile Miriuță, la TV Digi Sport.

Helmuth Duckadam a intervenit și l-a întrebat pe antrenor: „Pe Dinamo nu o susții? Ai antrenat și acolo”.

Răspunsul lui Miriuță a fost unul direct și fără rețineri:

La Dinamo nu m-am simțit bine deloc, ăsta e adevărul. O să rămân toată viața dinamovist, dar nu m-am simțit bine. Când te duci într-un loc și nu ai conducerea lângă tine să te ajute... la bine toți sunt lângă tine”.

Vasile Miriuță a antrenat-o pe Dinamo în sezonul 2017-2018, dar a stat pe bancă doar pentru 12 meciuri. Acesta a adunat 6 victorii, 2 egaluri și 4 înfrângeri în „Ștefan cel Mare”.

VEZI ȘI:

Vasile Miriuță are încredere în Ianis Hagi: „Bayern nu cumpără jucători ca să îi țină pe bară” + de ce are nevoie România pentru a face performanță

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează