INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI DE WEEK-END

VIDEO » 5 stranieri au marcat ieri în campionatele din Europa

Andrei Cristea
Andrei Cristea

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 11:27

GERMANIA (2) - KARLSRUHER - INGOLSTADT 1-4, gol Andrei Cristea / Karlsruher, echipa la care joacă ex-dinamovistul Andrei Cristea, a fost surclasată ieri de penultima clasată, Ingolstadt,scor 1-4, într-un derby al suferinţei din Zweite Bundesliga, eşalonul secund al Germaniei. VEZI AICI GOLUL LUI ANDREI CRISTEA!

Andrei Cristea a intrat la pauza meciului şi a înscris unicul gol al gazdelor în minutul 89, atunci cînd scorul era deja 4-0 pentru Ingolstadt.

Antrenorul lui Karlsruher, Uwe Rapolder, a efectuat toate cele trei modificări permise de regulament la pauză, iar la doar cîteva minute de la startul actului secund.

Andrei Cristea a înscris primele sale goluri în Germania tot într-o partidă pierdută la scor, 2-6, în faţa Herthei Berlin.

TURCIA - KARABUKSPOR - KONYASPOR 2-1, gol Florin Cernat - Mijlocaşul echipei turce Karabukspor, Florin Cernat, a înscris un gol în partida pe care echipa sa a disputat-o în compania lui Konyaspor.

Fostul jucător la Oţelul şi la Dinamo în Liga I, Cernat (29 de ani) a punctat din penalty în minutul 18, atunci cînd echipa sa era condusă cu scorul de 0-1.

Karabukspor s-a impus în final cu 2-1. Cernat a încasat un galben în minutul 74 şi a fost înlocuit 7 minute mai tîrziu.

AZERBAIDJAN - INTER BAKU - HAZAR LANKARAN 1-3, goluri Hristu Chiacu şi Adrian Piţ / O nouă victorie în Azerbaidjan pentru legiunea română aflată sub comanda lui Rednic: Hazar Lankaran a trecut, în deplasare, cu 3-1 de Inter Baku şi rămîne la un punct în spatele liderului, Neftci, după 22 de etape.

Victoria a fost adusă de trei foşti jucători din Liga 1: Chiacu (9), Piţ (19) şi ex-timişoreanul Parks (49). Chiacu e la al doilea meci consecutiv în care reuşeşte să marcheze, după ce, etapa trecută, a dat golul decisiv, acasă, la întîlnirea cu AZAL, 2-1.

GRECIA - PAOK SALONIC - KAVALA 0-2, gol Marius Niculae / Fostul căpitan al lui Dinamo, Marius Niculae, a început în formaţia de start a lui Kavala partida din deplasare cu PAOK Salonic.

Niculae a marcat golul lui Kavala în minutul 37, iar în minutul 40 a fost avertizat cu cartonaş galben.

Citește și:

România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Nationala
România și-a aflat adversara din optimile Euro 2024 » Eșecul Portugaliei cu Georgia ne scoate în față un COLOS! Când e programat meciul
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Nationala
Notele GSP după meciul unei generații: „Ciudat să vedem decarul în bandă, dar Iordănescu a simțit bine!”
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”
Nationala
Gică Hagi, exuberant după calificarea României în optimi la Euro 2024: „Cred că e posibil orice acum”

Dan Șucu nu se oprește! Transfer la Rapid direct de la naționala României, în ziua meciului decisiv cu Slovacia

L'Equipe, reacție incredibilă despre România, posibila adversară a Franței la Euro: „Implacabilă, să se neutralizeze reciproc”


Comentarii (6)
mateiserban
mateiserban  •  27 Februarie 2011, 20:16

cernat trebuia de mult chemat la nationala in locul lui florescu sau apostol

ciupi0812
ciupi0812  •  27 Februarie 2011, 20:03

ati omis jumatatea de gol de la bari - fiorentina! mutu a promis ca va inscrie, iar o promisiune este jumate gol...

cheloo52
cheloo52  •  27 Februarie 2011, 19:57

dar si an afara ei , noi tot ne mandrim cu Chivu , Mutu , Tamas , iar jucatorul acela care a fost la Benfica , care a plecat de la Bistrita se mai aude ceva de el ? . A da a jucat la Poli Timisoara acuma se mai aude ceva de el ?!? ...Daca se mai aude ceva de el anuntati-ma ok ..........Pace

Vezi toate comentariile (6)
Comentează