INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PROGRAM

VIDEO Mutu a adus victoria Cesenei la Palermo, Nicoliţă şi D. Niculae au înscris şi ei! Vezi ce au făcut stranierii în weekend

Articol de GSP - Publicat luni, 12 decembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 12 decembrie 2011 10:50

GOlul lui Jula de vineri a prevestit un week-end cel puţin reuşit pentru stranierii români, dar s-a dovedit a fi unul aproape perfect. În Franţa, Nicoliţă este considerat cel mai inspirat transfer al acestui sezon, în timp ce Daniel Niculae încearcă să-şi salveze echipa de la retrogradare şi momentan, reuşeşte.

Franţa (Ligue 1)

- NANCY - Ajaccio 2-2 (Bakar '10, Niculae '90 / Luiz ag '34, Cavalli '73) (Niculae a dat pasa decisivă pentru deschiderea scorului şi a reuşit să aducă punctul lui Nancy cu un gol în minutul 90). VEZI AICI REZUMATUL!

- ST.ETIENNE - Caen 2-0 (Nicoliţă 10, Sako 74) (Lui Bănel Nicoliţă îi merge din ce în ce mai bine în Franţa, la St.Etienne, echipă pentru care a înscris două goluri şi a dat două pase decisive. Românul a reuşit să deschidă scorul în minutul 10, din pasa lui Pongolle. Sako a stabilit scorul final în minutul 73) VEZI AICI GOLUL LUI BĂNEL!

Germania (Bundesliga)

- Koln - FREIBURG 4-0 (Clemens 20, 66, Podolski 60, 74) (Max Nicu nu a fost nici măcar rezervă pentru Freiburg)

- Hertha - SCHALKE 1-2 (Schalke nu merge deloc rău în Bundesliga şi după 16 etape a urcat pe locul al treilea, cu 31 de puncte, la 3 distanţă de liderul Bayern. Marica a fost doar rezervă împotriva celor de la Hertha)

Italia (Serie A)

- Lecce - LAZIO 2-3 (Di Michele 12, Ferrario 59 / Klose 28, 87, Cana 47) (Ştefan Radu are din nou un sezon bun în capitala Romei, acolo unde Lazio este la 4 puncte de liderul Juventus şi este titular la oaspeţi)

- INTER - Fiorentina 2-0 (Pazzini 41, Nagatomo 49) (Inter a început dezastruos sezonul, Chivu şi colegii săi fiind puşi la zid chiar de propriul antrenor. După 13 etape, echipa ocupă locul 15, cu 14 puncte)

- Palermo - CESENA 0-1 (Mutu 63) (Adi Mutu şi Cesena au reuşit să părăsească cu greu ultimul loc al clasamentului şi acum se luptă pentru evitarea retrogradării. Românul a reuşit să marcheze astăzi din nou). VEZI AICI VIDEO CU GOLUL LUI MUTU!

- UDINESE - Chievo 2-1(Udinese a obţinut o nouă victorie în Serie A, 2-1 cu Chievo, şi a urcat pe primul loc în Serie A.  Torje a fost ţinut şi în acest meci pe banca de rezerve. Fostul dinamovist nu a intrat pe teren nici măcar ca rezervă)

Italia (Serie B)

- Brescia - BARI 1-3 (Intrat pe teren în minutul 65, Adi Stoian a făcut un adevărat spectacol pentru oaspeţi şi le-a adus toate cele 3 puncte prin golurile marcate în minutele 75 şi 90+4, fiind şi primele reuşite pentru noua sa echipă)

- TORINO - Pescara 4-2 (Suciu a evoluat 31 de minute, după ce a intrat ca rezervă în minutul 59, în locul lui Vives)

Portugalia (Liga Sagres)

- Beira Mar - PORTO 1-2 (Zhang 34 / Rodriguez 40, Hulk 59) (Porto are încă un sezon aproape de perfecţiune, avîndu-l în defensivă pe Cristi Săpunaru). VEZI AICI REZUMATUL!

Anglia (Premier League)

- WEST BROMWICH ALBION - Wigan 1-2 (Reid '33 / Moses '37, Gomez '57) (Tamaş a pierdut locul de titular la gazde şi a bifat doar 4 meciuri în acest sezon. Împotriva lui Wigan nu a fost nici măcar rezervă)

Grecia (Super League)

- PAOK - Atromitos 3-1 (Lino '19, Vieirinha pen '29, Athanasiadis '90) (Costin Lazăr şi Boloni i-au adus pe fani în extaz după calificarea în 16'imile Europa League, iar în campionat au obţinut o nouă victorie. Mijlocaşul român a fost titular împotriva lui Atromitos şi a părăsit terenul în minutul 90, înlocuit de Arlas)

- SKODA XANTHI - Levadiakos 1-1 (Markovski '82 / Vasiliou S '74) (Emil Dică şi Bogdan Mara sînt singurii români rămaşi la Xanthi. Dică a fost rezervă cu Levadiakos, în timp ce Mara nu a fost inclus pe foaia de joc)

Turcia (Super Lig)

- Genclerbirligi - ORDUSPOR 3-1 (Stancu a fost integralist la oaspeţi, dar singurul gol al celor de la Orduspor a fost marcat de Culio)

Scoţia (Premier League)

- Hibernian - RANGERS 0-2 (- / Jelavici pen '61, '69) (După 18 etape, Goian şi Rangers sînt lideri în Scoţia)

Germania (2.Bundesliga)

- DUISBURG - Karlsruher 3-1 ( Emil JULA a reuşit să înscrie golul secund al celor de la Duisburg şi să paseze decisiv pentru a stabili scorul final)

- ALEMANNIA - Aue 1-1 (Sergiu Radu nu a mai punctat, aşa cum a făcut-o în ultimele 4 etape, dar a dat pasa de gol pentru singura reuşită a meciului cu Aue)

Ucraina (Premier League)

- Dnepr - CHERNOMOREŢ ODESSA 1-0

- ARSENAL KIEV - Vorskla 2-0 (Dacă Florescu a fost integralist, Mazilu a intrat pe teren în minutul 82, în timp ce Şoavă a rămas pe banca de rezerve)

- Kryvbas Krivyi Rig - ŞAHTIOR DONEŢK 0-4 (Echipa lui Mircea Lucescu este pe 2, la un punct de liderul Dinamo Kiev. Răzvan Raţ a fost rezervă)

- VOLYN - Ilişiveţ 0-1 (Buta a început întîlnirea ca titular, dar a fost înlocuit după 66 de minute, la scorul de 0-1)

Emiratele Arabe Unite

- AL AIN - Al Wasl 2-0 (Olăroiu l-a bătut pe Maradona, într-un meci din campionatul Emiratelor Arabe. Echipa la care evoluează şi fostul stelist Mirel Rădoi este pe locul secund în campionat). VEZI AICI REZUMATUL!

Elveţia (Super League)

- LUCERNA - Servette 1-2 (CRISTI IANU nu a fost inclus pe foaia de joc)

- Zurich - SION 1-1 (În vîrstă de 31 de ani, Ogăraru a ieşit din vederile antrenorului şi nu a evoluat decît în 3 meciuri din prima ligă a Elveţiei)

Franţa (Cupa Franţei)

- Calais - ANGERS 1-2 (Seydi 88 / Charbonnier 11, 36) (Claudiu Keşeru nu a avut cel mai bun sezon al carierei, cu doar 3 goluri în 15 meciuri)

Citește și:

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Nationala
Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Nationala
Anunț MAJOR din partea FRF! România primește un număr INFIM de bilete la meciul cu Olanda » Cine are prioritate la achiziționare + prețuri
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”
Superliga
Becali, atac indirect la echipa de la care a transferat jucătorul: „Nu s-a mai antrenat așa, a făcut febră” + Fotbalistul care l-a cucerit: „Nici Mbappe nu-l scoate din echipă!”

Rafael van der Vaart, dialog cu GSP: „România? Mai bine întâlneam Spania sau Germania” » „Tricolorul” care l-a impresionat

Programul complet al optimilor de finală de la Euro 2024 » Când se joacă România - Olanda


Comentarii (16)
johnitza
johnitza  •  11 Decembrie 2011, 11:00
Postat de c3sar pe 11 Decembrie 2011, 10:04

Asta spune multe despre atmosfera din vestiarul stelei cat si transformarea oricarui jucator decent sub spectrul lui jiji

Ai mare dreptate, ce inseamna sa joace relaxat. A dat SCARITZA! Nu mi-l pot imagina la Steaua intr-o astfel de postura. JiJi... VINDE PLEACA MORI!

dinamo4eva
dinamo4eva  •  11 Decembrie 2011, 10:28

din rezumat pare ca Mutu a facut un meci foarte bun impotriva unei echipe bune...

dakesis
dakesis  •  11 Decembrie 2011, 10:07

macar Mutulica isi foloseste si el capul ala la ceva, ca creierul ii e deja zbuciumat...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează