INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAS PALMAS - DEPORTIVO 1-3

VIDEO Pantilimon, când foarte jos, când foarte sus: ”Start oribil, dar ce intervenție la final!” » Andone a rămas rezervă

Articol de - Publicat marti, 31 octombrie 2017 11:45

Deportivo La Coruna, echipa românilor Costel Pantilimon și Florin Andone, a câștigat meciul cu Las Palmas, 3-1.

Al cincilea meci al ”tricolorului” la Depor și a 3-a victorie. A început cu o mare eroare, gol primit printre picioare. S-a revanșat în minutul 85! Înlocuirea antrenorului e o nouă șansă pentru Costel Pantilimon.

Cu Pepe Mel, viitorul părea plin de nori la Deportivo. Panti ar fi rămas al doilea portar, după tânărul nigerian Francis, și ar devenit numărul 3 o dată cu revenirea titularului Rubén. Totul s-a schimbat în urma concedierii lui Mel.

Interimarul Cristóbal l-a trimis, surprinzător, la echipa B pe Francis și l-a chemat înapoi pe "tricolor", care a apărat luni seară a 5-a oară în LaLiga. A început rău, cu o eroare în minutul 8, când Las Palmas a deschis scorul. Deși era în unghi închis, Rémy a tras direct pe colțul scurt. Printre picioarele lui Pantilimon.

Încă o greșeală. Bară!

"Gafă a goalkeeperului român", a notat Marca. "Start oribil", a adăugat La Voz de Galicia. Și continuarea a fost la fel de nesigură. În minutul 29, a boxat mingea direct la Vicente Gómez în urma unui corner, iar jucătorul advers a nimerit transversala! Putea fi 2-0 pentru Las Palmas.

În ultima parte a partidei, două momente dificile. La primul a avut noroc, la al doilea a fost inspirat. Foarte inspirat. Mai întâi, a plonjat în fața lui Calleri, însă acesta l-a driblat abil, și Pantilimon l-a secerat pe Sidnei, coechipierul său care-l vâna pe Calleri. Totuși, atacantul insularilor nu a nimerit poarta goală. În minutul 85, Costel a avut un super reflex, blocând balonul aceluiași Calleri. Jurnaliștii iberici au exclamat: "Ce intervenție! Mare!".

Chiar și când greșește, Panti e un talisman pentru galicieni. Cu el în poartă, Depor are singurele 3 victorii din acest campionat. 

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

5 a fost nota primită de Pantilimon după meciul cu Las Palmas în La Voz de Galicia

8goluri a încasat Pantilimon în cinci partide disputate în LaLiga (450 de minute)

Primul meci în care Andone nu prinde niciun minut

Sezonul trecut, Florin Andone a fost golgeterul lui Deportivo, cu 12 goluri. Acum, e rezervă. Și, spre deosebire de Pepe Mel, noul antrenor, Cristóbal, nu-l mai folosește deloc! E prima oară în actuala stagiune când atacantul rămâne pe bancă fără a juca niciun minut. 

ESPANYOL - BETIS 1-0:  Toșca, 4 în Estadio Deportivo

Betis a pierdut în Catalunya, Al doilea meci la rând când Alin Toșca a fost integralist! Quique Setién are în continuare încredere în fostul stelist, dar jucătorul nu iese în evidență cu nimic. "Nu s-a remarcat nici în apărare, nici în atac", a comentat cotidianul Estadio Deportivo. Care i-a dat nota 4. 

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează