INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REUȘITE

VIDEO Românii fac spectacol în Bulgaria și Grecia » "Dublă" Keșeru, reușită de GENERIC pentru Morar

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 21:07

Ludogoreț a învins-o azi pe Septemvri Sofia în deplasare, scor 4-1, după o primă repriză dezastruoasă pentru echipa lui Moți și Keșeru, care au fost titulari.

Gazdele au deschis scorul în minutul 7, iar rezultatul de 1-0 a rezistat până la pauză. Intrat în a doua repriză, Swierczok a restabilit egalitatea (46), iar în ultimul sfert de oră și-a intrat în mână și Keșeru.

Acesta a punctat în minutele 74 și 78 și a dus scorul la 3-1. Wanderson a închis tabela (89), iar după cele 3 puncte de azi Ludogoreț a urcat pe primul loc, cu 32 de puncte, unul peste Levski.

10 goluri are Keșeru în acest sezon, locul 2 în clasamentul golgeterilor, după Kostov, 11 reușite

Vlad Morar continuă forma bună

Atacantul trecut pe la Petrolul și Viitorul a marcat din nou pentru Panetolikos, în minutul 66 al meciului de pe teren propriu cu Asteras. terminat la egalitate, 1-1. A trimis un trasor din lovitură liberă de la peste 30 de metri. 

VEZI AICI VIDEO

Din păcate pentru echipa sa, Asteras a egalat în prelungirile partidei, la chiar ultima fază a meciului. În cazul unui succes, Panetolikos ar fi urcat pe locul 4. Acum e pe 7, cu 12 puncte.

5 goluriare Vlad Morar în acest sezon, fiind pe locul 2 în clasamentul golgeterilor, după Koulouris, 7 reușite. E la egalitate cu fotbaliști precum Prijovici și Ponce, de la PAOK și AEK

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close