SPORTURI  »  ALTELE  »  KICKBOXING

Daniel Ghiță vrea să-l pregătească pe Mircea Badea pentru revanșa cu Tedi: „Îl antrenez eu un an de zile” + Atac la Moroșanu

Daniel Ghiță alături de marele Evander Holyfield
Daniel Ghiță alături de marele Evander Holyfield

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2019 22:35

Luptătorul Daniel Ghiță s-a oferit să-l antreneze un an de zile pe Mircea Badea pentru ca prezentatorul TV să-și ia revanșa în fața lui Teodor Tedi Constantin, care l-a învins în weekend după doar 5 secunde.

„Toată România discută de meciul lui Mircea Badea! A luat un KO. Așa...și ? Nu este sportiv de performanță în kickbox! Îl antrenez eu un an de zile (așa mă pot răzbuna pe el :) ) și facem lupta încă odată.  Mă credeți ca nu mai pierde prin TKO?, a scris Ghiță pe contul său de Facebook.

Ghiță a lansat și un nou atac la Cătălin Moroșanu: „Decât sa mulgi vaci și sa construiesti toalete la Fermă (n.r. Cătălin Moroșanu e înscris la o emisiune concurs la Pro TV), sunt de apreciat alții care luptă. Nu?”.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

 

Citește și:

MIRCEA BADEA FĂCUT KO // EXCLUSIV Organizatorul galei în care Mircea Badea a fost bătut de Teodor Emi a răspuns întrebărilor GSP: „Lupta a fost una oficială”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (22)
adriann_
adriann_  •  08 Februarie 2019, 00:44
Postat de Radu Badea pe 07 Februarie 2019, 23:15

Daniel Ghiță,dacă vrei să te spurce toată nația inteligentă,să te ocărască,sa,l antrenezi pe acest trădător de țară care este *** Mircea Badea!.

Cum tradeaza ma Badea tara, vorbind de la o masuta? :)) Unii zici ca n-au pic de creier de pot sa posteze asemenea ineptii. In schimb Kovesi sau Macovei chiar ar putea fi acuzate de tradare. cu argumente cat e poate de rationale. Sigur ca acuatiile ar mai trebui si dovedite la un eventual proces, dar la naiba nu Badea zbiera in Parlamentul European sa fie sanctionata Romania...

sala_dalles
sala_dalles  •  08 Februarie 2019, 00:00
Postat de Radu Badea pe 07 Februarie 2019, 23:15

Daniel Ghiță,dacă vrei să te spurce toată nația inteligentă,să te ocărască,sa,l antrenezi pe acest trădător de țară care este *** Mircea Badea!.

Testator de tzara e Herr Werner!

badeadorian
badeadorian  •  07 Februarie 2019, 23:34

Sigur nu mai este facut KO !!! O sa aleaga tactica lui Chaplin din Luminile Orasului ... sa fuga in cerc prin ring !! . p.s. ce inflatie de Badea pe pagina aceasta ...mai , mai ca se face un club :)) . Speram fara Mircea ....

Vezi toate comentariile (22)
Comentează