SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT

VIDEO Total neașteptat » David Popovici și-a ales sportivul preferat din afara înotului: „Îi admir disciplina și stilul de viață”

David Popovici +4   FOTO
David Popovici

Articol de , , , - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 18:56 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 21:56

Prezent în clădirea One Tower pentru a face public parteneriatul cu noul lui sponsor, Raiffeisen Bank, David Popovici (18 ani) a vorbit deschis într-o conferință de presă despre aspectele ce țin de programul său, dar și pe cine admiră din lumea sportului.

Primul sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Paris a dezvăluit care este sportivul său preferat din afara înotului: multiplul campion olimpic Eliud Kipchoge.

Cu o întârziere de 18 luni, bazinul olimpic de 1,7 milioane de euro din România a fost inaugurat astăzi: „Avem o infrastructură de excepție”
INAUGURARE
Cu o întârziere de 18 luni, bazinul olimpic de 1,7 milioane de euro din România a fost inaugurat astăzi: „Avem o infrastructură de excepție”

VIDEO. David Popovici: „Eliud Kipchoge pare un om de la care avem foarte mult de învățat”

Un sportiv pe care îl apreciez din afara înotului este Eliud Kipchoge. Este maratonist și îi admir foarte mult disciplina și stilul de viață. Pur și simplu m-am uitat la mai multe interviuri cu el.

Pare un sportiv și un om de la care am avea foarte mult de învățat. Din ce știu, este singurul om care a coborât sub 2 ore la un maraton”, a spus David Popovici.

Total neașteptat » David Popovici și-a ales sportivul preferat din afara înotului: „Îi admir disciplina și stilul de viață”
Eliud Kipchoge

Eliud Kipchoge (38 de ani) este un alergător kenyan campion mondial pe distanța de 5.000 de metri în 2003 și campion olimpic la maraton în 2016 și 2020. Găsești AICI povestea fascinantă a recordmanului la maraton. 

VIDEO. David Popovici a povestit cum arată programul lui într-o zi

Deținător al recordului la 100 de m liber, David Popovici a mărturisit care este programul lui pentru joi:

„La 6:30 voi fi la sala de forță. La ora 8:00 încep la bazin, ca mai apoi să mă îndrept spre școală. De la 16:00 mă întorc iar la bazin și după antrenament voi fi la criosaună. Ziua mea se termină la 19:00 cu o pauză între școală și cel de-al doilea antrenament”.

Citește și:

Ofertă neașteptată pentru Ianis Hagi! Ar putea juca sezonul viitor în elita Spaniei

GSP a analizat imaginile! Cui i se adresează Andrei Borza cu expresia «p**a mea», după ce Gică Hagi l-a schimbat și a țipat la el?

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (4)
manx
manx  •  21 Aprilie 2023, 17:02
Postat de ionescugeorge77 pe 20 Aprilie 2023, 05:37

...m ar fi mirat sa fie vreun sportiv roman ...il vede pe african vorbind la tv si gata ...ce bine le spune ...si asta vorbeste mai bine caq hagi ...

Eu am crezut ca spune ca modelul sau este Alibec, si în trecut Budescu. De unde stii tu ca l-a vazut doar la tv? Traiesti in aceasta frumoasa si grea a performantei si celebritatii? Chiar si a banilor, ca sa întelegi si tu ceva din acest mesaj.

gigimarga2
gigimarga2  •  20 Aprilie 2023, 08:22

Excelența nu se atinge decât cu pasiune disciplina si sacrificiu. Iar modelele lui nu pot face abstractie de la un astfel de comportament. Mult succes pustiule în lupta cu tine însuti

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Aprilie 2023, 05:37

...m ar fi mirat sa fie vreun sportiv roman ...il vede pe african vorbind la tv si gata ...ce bine le spune ...si asta vorbeste mai bine caq hagi ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează