SPORTURI  »  ALTELE  »  GEST

Dillon Danis, celebrul luptător din UFC, vrea s-o ajute pe fetița agresată din Târgu Jiu: „Trebuie să o găsim pe această domnișoară”

Poliţia le-a identificat pe agresoare, iar una dintre ele, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz,
Poliţia le-a identificat pe agresoare, iar una dintre ele, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz,

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 18:31 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 20:12

Dillon Danis, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din UFC, a urcat pe conturile sale de socializarea imaginile momentului în România! Acesta a postat scenele șocante când o fetiță din România este bătută de alte fete.

Imaginile în care patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut-o, insultat-o şi umilit-o pe o alta, de 13 ani, la Târgu Jiu, au apărut în spaţiul public săptămâna trecută. Poliţia le-a identificat pe agresoare, iar una dintre ele, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz, parinţii celorlalte fete fiind amendaţi cu câte 500 de lei.

"Trebuie să o găsim pe această domnișoară și să-i aducem tot ce are nevoie, este atât de greu de urmărit. Dacă aveți informații, vă rog să-mi spuneți!" a fost mesajul transmis de Dillon Danis, pe Instagram și Twitter. Danis are 27 de ani și este născut în Statele Unite ale Americii.

Postarea de pe Instragram a lui Dillon Danis a fost vizualizată de aproape 500.000 de ori, iar sute de comentarii au fost postate. Sportivul are peste un milion de următoritori.

Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

Citește și: 

EXCLUSIV Cătălin Moroșanu, noi clinciuri cu Daniel Ghiță: „Bă, nu se face așa ceva!”

Din deșert pe asfalt » O cursă de 550km în ștafetă, la care participă și o echipă românească

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
tzoian
tzoian  •  11 Septembrie 2020, 20:37

Ati vrut sa dati greutate articolului si ati scris niste informatii complet eronate. Sincer, asta demonstreaza ca a fost un articol scris la repezeala maxima, doar ca sa mai publicati ceva, fara macar o minima cautare pe google despre acest sportiv. In primul rand Dillon Danis este faimos doar prin faptul ca este prieten cu Conor McGregor(si partener de antrenament). In al doilea rand, pana in ziua de azi el nu a luptat inca in UFC. Ca isi doreste acest lucru, asta e altceva, dar pana acum cea mai cunoscuta organizatie de mma in care a luptat( si inca lupta) este Bellator. Pacat, dar asta e un articol scris la misto.

2064239680268848
Alin Muresan  •  12 Septembrie 2020, 13:55

Nu vreti sa va scriu eu articolele legate de MMA? Nu va cer bani si promit ca nu scriu ca d-alde Dillon ar fi in UFC (altfel decat sa-si ia omorul de la Khabib pentru comentarii) ????

10224633069603697
Adrian Rus  •  12 Septembrie 2020, 11:56

După un sejur de 2 săptămâni la San Pedro, sigur le va reveni atitudinea civică acestor "smardoaice".

Vezi toate comentariile (6)
Comentează