SPORTURI  »  ALTELE  »  CSM DIGI ORADEA-FERENCVAROS BUDAPESTA 6-12

Ploaie de goluri » Înfrângere drastică pentru CSM Oradea în finala Euro Cup

Articol de - Publicat joi, 23 martie 2017 00:00

CSM Digi Oradea a pierdut drastic aseară în bazinul propriu prima manșă a finalei Euro Cup.

Oradea a fost ieri în sărbătoare, echipa din localitate jucând prima finală europeană din istorie. Spectatorii au umplut tribunele bazinului " Ioan Alexandrescu", dar favoriții lor, poloiștii de la CSM Digi Oradea, au început finala mai greu.

În primele opt minute au ratat multe ocazii și au lăsat culoare libere pentru ca adversarii să marcheze de trei ori. O diferență pe care cei de la Ferencvaros au avut grijă să o conserve de-a lungul meciului, chiar dacă orădenii au tot marcat, însă nu au reușit să se apropie prea mult.

Repriza a doua a fost singura încheiată în echilibru, 2-2, în rest echipa maghiară a dominat, iar în ultima repriză a turat motoarele la maximum, reușind la final să aibă de două ori mai multe goluri decât românii. Ferencvaros s-a impus cu 12-6 (3-0, 2-2, 3-2, 4-2).

Returul se dispută pe 5 aprilie, la Budapesta, iar CSM Oradea trebuie să facă minuni pentru a câștiga Euro Cup. Nicio o echipă din România nu a cucerit până acum vreun trofeu european.

CSM Digi Oradea 6
Mihnea Gheorghe 2, Nicolae Diaconu 1, Ramiro Georgescu 1, Mateja Asanovici 1, Nikola Radjen 1

Ferencvaros Budapesta 12
Stefan Mitrovici 3, Marko Ciuk 2, Szilard Jansik 1, Daniel Varga 1, Marton Toth 1, Zoltan Toth 1, Zoltan Pohl 1, Balasz Sziranyi 1, Norbert Madaras 1, Marko Avramovici 1

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează