SPORTURI  »  ALTELE  »  ÎNOT » CAMPIONATE NAŢIONALE

Supărat

Articol de - Publicat duminica, 29 iunie 2008 00:00

După ce a aflat că antrenoarea sa nu este pe lista delegaţiei României pentru JO, Răzvan Florea nu mai vrea să meargă la Beijing.

Răzvan Florea este la Bucureşti pentru Campionatele Naţionale. În cea de-a treia zi de întreceri a aflat că va pleca la Beijing fără an­tre­noarea sa, Gina Handrea.

Comitetul Executiv al forului olimpic român a definitivat vineri com­ponenţa delegaţiei oficiale pentru Jocurile Olimpice de la Beijing. Printre cei 158 de membri se numără sportivii calificaţi, an­tre­nori, doctori, asistenţi me­di­ca­li, ma­sori, oficiali. Celor 6 îno­tă­tori le-au fost repartizate două locuri pentru antrenori. Unul este ocupat de Philippe Lucas, teh­ni­cianul Cameliei Potec, şi celălalt de Doina Sava, care-i va coordona pe restul înotătorilor, inclusiv pe Răzvan Florea.

Situaţia nu-i convine defel medaliatului cu bronz olimpic de la Atena 2004. Acesta, care şi-a pro­pus ca obiectiv în China cîşti­­garea unei noi medalii, nu concepe să plece fără antrenoarea sa. Surse din cadrul federaţiei susţin că Răz­van Florea ar fi declarat că este preg­ătit să renunţe la Olimpiadă dacă nu va fi introdusă pe listă şi Gina Handrea. Secretarul ge­neral al FRN, Ştefan Iamandi, care a re­nun­ţat deja la acreditarea sa în fa­voarea unui tehnician, i-a spus că va încerca la COSR să mai obţină un loc. “Mai sînt 40 de zile pînă la Olimpiadă şi multe lucruri se pot schimba. Trebuie să fim însă calmi pentru că eu cred că lucrurile se vor rezolva”, a declarat ieri Iamandi.

“Este nevoie de încă un loc pentru un antrenor la Beijing deoarece cei 6 înotători sînt înscrişi în mai multe probe şi e multă muncă”
Doina Sava antrenor

4 antrenori îi vor însoţi la Beijing pe cei 20 de atleţi înscrişi în concurs

Citește și:

Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Nationala
Problemă de ultim moment la națională: titularul nu s-a antrenat și e incert pentru meciul cu Olanda!
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Superliga
Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona » Anunț important: „Avem sprijin financiar și de la Cristi Borcea”
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!
Euro 2024
Mircea Lucescu i-a uimit pe italieni cu pronosticul lui: „Simt o mare surpriză la Euro 2024, o campioană neașteptată!” » De ce crede că Ianis Hagi nu se poate compara cu tatăl său!

Superliga 2024-2025, programul complet » FCSB - U Cluj, CFR - Dinamo, UTA - Rapid în prima etapă! + Când se joacă „Derby de România”

Record ALL-TIME pe GSP în luna iunie: 5,75 milioane de utilizatori și-au luat informațiile din Gazeta Sporturilor! Vă mulțumim!


Comentarii (8)
 •  03 Iulie 2008, 13:44

Inca ceva era sa uit ! Ce sa caute tanti sava la beijing (camelia are antrenor si nu-l cheama sava) + lui kiki iar fi mai bine fara sava (gherghel ioan a fost la doua editii ale jo fara antrenor)+ razvan este (parerea mea) singurul indreptatit sa spere la medalie ...sa mearga cineovrea la JO oricum la ce se inoata afara dupa BEIJING e jale in romania la inot !(pacat ca nu sa vrut schimbarea .. PANA LA URMA COMUNISTII TOT VOR FI SCHIMBATI SI CEI TINERI SI CU VOINTA LA MAI BINE COR CONDUCE

 •  03 Iulie 2008, 13:34

pentru rasu plansu (tanti doina sava) si ciocu mic (nenea tileaga tavi) este minunat ca un antrenor sa considere ca este singurul cu merite in obtinerea performantelor. SPORTIVUL NU ARE NICI UN MERIT. Nu se poate sa gandesti asa,(este o idioteniesa crezi ca doar antrenorul are merite in obtinerea performantelor). Tare as dori sa va vad cum obtineti aceleasi rezultate cu al sportiv doar tine doar de antrenor dupa dvs. nene' TILEAGA. cat despre tanti sava --nu merita osteneala. cristi

 •  29 Iunie 2008, 23:12

ca sa mai zicem? noi romanii suntem in stare sa renuntam la sportivi de calitate pt a ne cara tot neamul intr-o asa excursie platita de banii contribuabibilor care ar dori sa vada performante mari acolo, nu toti profitorii de prin federatii sau rudele lor!rusine!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează