SPORTURI  »  ALTELE  »  

VIDEO Atenție, imagini violente! Un jucător de baseball din SUA și-a bătut cu sălbăticie iubita și a scăpat doar cu o amendă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 20:00

Danny Vasquez, 24 de ani, a scăpat doar cu o amendă și câteva ședințe de terapie după ce și-a bătut iubita la stadion.

Incidentul a avut loc în august 2016, însă judecătorii au dat decizia finală abia la începutul acestei luni. Vasquez a fost surprins de camerele de la Whataburger Field în timp ce își lovea cu sălbăticie fosta iubită pe scări.

Imediat după incident, acesta a spus adio unei cariere în MLB, fiind dat afară de Houston Astos. Conform TMZ, procurorii au încercat să obțină condamnarea la închisoare, însă au obținut doar o amendă pentru jucător, care a fost obligat să meargă la ședințe de terapie pentru autocontrol. Vasquez a scăpat ușor și pentru că Fabiana Perez, fosta sa iubită, a refuzat să colaboreze cu procurorii și nu a vrut să depună plângere.

”M-am uitat la video și m-am gândit «cum de am putut să las să mi se întâmple așa ceva? De ce n-am făcut nimic?». Oamenii nu știu prin ce am trecut, nu știu cât am suferit”
Fabiana Perez, fosta iubită a lui Vasquez

După ce imaginile au devenit publice, Vasquez a fost dat afară și de Lancaster Barnstormers, o formație din ALPB, o ligă independentă de baseball din SUA.

Justin Verlander, fost coleg cu Vasquez la Astros, a reacționat pe contul său de twitter după ce a aflat decizia tribunalului: ”***, omule! Sper ca restul vieții tale să fie oribil fără baseball. Meriți tot ce ți se va întâmpla!”.

1.200.000 $a fost numai bonusul încasat în 2010 de Vasquez la semnarea contractului cu Houston Astros

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează