SPORTURI  »  AUTO  »  CAMPIONATUL NAȚIONAL DE SUPER RALLY

Campionatul Național de Super Rally // VIDEO+FOTO Benny Adegbuyi, copilot pentru Mihai Leu: „Vă spun la final dacă schimb sportul” » Concluzia luptătorului

FOTO: Vlad Nedelea +24   FOTO
FOTO: Vlad Nedelea

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 mai 2019 08:48

Luptătorul Benny Adegbuyi (34 de ani) a fost copilotul lui Mihai Leu pentru câteva ture de circuit în cadrul etapei de la Mangalia a Campionatului Național de Super Rally.

„Am lăsat luptele pentru o zi și am venit la raliu. E o experiență pe care mi-o doream de ceva timp și astăzi am ocazia să o fac cu unul dintre cei mai buni, cu Mihai Leu. Abia aștept.

Emoțiile sunt puțin mai mari. Înaintea unui meci știu ce am de făcut, pe cine o să înfrunt. Ce voi face acum am văzut doar la televizor. Bănuiesc că adrenalina și emoțiile sunt mult mai mari. Atmosfera e mișto, e tare. Mașinile sunt tari. E super fain aici.

Îmi plac și mașinile, dar mă descurc mai bine în ring. Voi vedea după ce merg pe pistă și simt pe pielea mea cu este. Mihai Leu s-a descurcat, nu știu cum mă voi descurca și eu. Vă spun după dacă schimb sau nu sportul”, a declarat Benny pentru GSP.ro.

+25 FOTO

Primul test adevărat :)

Benny a întâmpinat o problemă chiar înainte de a testa Ferrari-ul lui Mihai Leu. Costumul de copilot a fost puțin cam mic pentru lupător, dar a perseverat și a a reușit să îl îmbrace din a doua încercare.

Se și vede. Prima provocare a fost într-adevăr costumul. Abia am reușit să mă îmbrac în el. Am urcat în mașină și nu o să mai cobor ceva timp. Nu am loc să mă mișc”, a glumit Benny.

Rămâne în ring

Așa cum a promis, Benny a revenit pentru a împărtăși experiența.

„Adrenalina e combinată cu frica. E mișto, cred că aș mai repeta asta. Centurile erau fixe, eu stăteam fix. Cred că ăsta e secretul. Din interior e ca un joc pe calculator. Se mișcă totul prea repede, parcă ia prea repede curba. Am avut încredere în Mihai, dar tot am avut o panică totală.
Eu nu cred că aș reuși. Mai bine rămân la lupte și îmi iau o bătaie. O să mai vin la raliu. Și a doua, a treia oară”, a conchis Adegbuyi .

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Dani Oțil a atras toate privirile cu bolidul său Radical SR4 la Campionatul Național de Super Rally!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează