SPORTURI  »  AUTO  »  NOUTATE

Berlină pentru Opel Astra » Cea de-a patra variantă a acestui model va fi lansat în luna iunie

Cea mai noua variantă a Opel Astra +2   FOTO
Cea mai noua variantă a Opel Astra

Articol de - Publicat vineri, 08 iunie 2012 00:00 / Actualizat joi, 07 iunie 2012 22:16

Ultimul membru al familiei Opel Astra, sedanul cu 4 uşi sau berlina, urmează să fie lansat în luna iunie.

Notchback-ul, pentru că aşa i se mai spune, a devenit astfel cea de-a patra variantă a celui mai vîndut model compact din gama Opel: sedan cu 4 uşi, hatchback cu cinci uşi, Sports Tourer station wagon şi GTC Coupe.

Opel Astra sedan va avea 7 variante de motorizare: 4 versiuni pe benzină, cu puteri între 100 şi 180 CP. Trei dintre aceste variante pot fi combinate cu o transmisie manuală în 6 trepte.

Motorizările diesel vor fi în număr de trei, cu puteri ce variază între 95 şi 130 CP. Propulsorul 1.7 CDTI ecoFLEX cu sistemul Start&Stop cu două versiuni de puteri, 110 şi 130 CP, atinge un consum de doar 3,7 litri.

Portbagajul său, care va fi cu siguranţă atuu-ul celor de la Opel în faţa clienţilor români, mari amatori de berline în detrimentul hatchback-ului, oferă un volum de 460 de litri, cu 90 de litri mai mult faţă de cel al versiunii în 5 uşi (hatchback).

La capitolul tehnologie, Opel Astra sedan încearcă să-şi uimească potenţialii clienţi cu iluminarea frontală adaptivă cu faruri bi-xenon. Practic este un sistem complex de iluminare care cuprinde distribuţia variabilă a luminii, iluminarea în curbe şi asistentul pentru faza lungă.

La interior, sistemul de navigaţie include, printre altele, şi trasee pentru 30 de ţări europene şi un ghid de călătorie digital stocat pe un card SD.

Şoferul îşi poate regla singur suspensia Astrei sedan. El poate alege din trei variante: modul Standard, modul Tour pentru o călătorie confortabilă şi modul Sport pentru o variantă mai promptă.

60% din cifra totală în ceea ce priveşte maşinile sedan vîndute în Europa este acoperită de piaţa Rusiei

ALTE ŞTIRI AUTO:
Se construieşte primul circuit profesionist de viteză din România
Motorpark România şi Dunlop Romanian Superbike au anunţat că s-au început lucrările la primul circuit profesionist de viteză în România. Acesta se construieşte în vecinătatea comunei Adâncata, la aproximativ 40 de kilometri de Bucureşti, pe DN ce leagă Urziceni de Ploieşti. Circuitul va avea o lungime de 4,1 km, o lăţime de 12 m şi o linie dreaptă de 700 m. Durata construcţiei este de 2 ani, investiţia totală fiind de 7 milioane de euro. Motorpark România va putea găzdui curse moto şi auto.

Piloţii din IRC confirmă prezenţa la Raliul Sibiului
Raliul Sibiului, care se va desfăşura în perioada 19-21 iulie, a fost inclus pentru prima oară în IRC (International Rally Challenge). Vedetele din IRC au început deja să confirme prezenţa pentru raliul românesc. Primii doi care şi-au anunţat sosirea la Sibiu sînt irlandezul Craig Breen şi francezul Mathieu Arzeno. Aceştia vor concura pentru Sainteloc Racing şi vor alerga cu Peugeot 207 S2000.

Chevrolet, partener auto oficial pentru Manchester United
Chevrolet a devenit partenerul auto oficial pentru celebra echipă de fotbal engleză Manchester United. Contractul între cele două părţi va fi pe o perioadă de 5 ani, iar principalii beneficiari ai înţelegerii vor fi chiar suporterii "diavolilor roşii". Manchester United are 659 de milioane de fani în toată lumea, iar Chevrolet, care recent şi-a sărbătorit centenarul, vinde maşini în peste 140 de ţări.

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Superliga
FCSB - Petrolul 1-1 » Dramatism în Ghencea! Petrolul smulge un punct în minutul 90+4, după ce a jucat în superioritate din minutul 30
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Superliga
Anunță un sponsor nou imediat după FCSB - Petrolul: „Sunt discuții avansate. Vor primi bonus de victorie pentru acest meci!”
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului
Superliga
Gigi Becali a făcut praf un jucător, apoi s-a răzgândit și a criticat arbitrajul » Ce arată imaginile de la cel mai încins moment al jocului

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează